Şimdi Ara

Bilgisayar kasasında çift ekran kartı mining yapmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar tharmaltake commander g33 bilgisayar kasam var şimdi 1 adet asus tuf 3080 ti ile mining yapıyorum 1 adette 3070ti eklemeyi düşünüyorum kapalı kasada nasıl olur acaba?hiç 2 kartla kapalı kasada minig yapan var mı yardımcı olabilir mi acaba?




  • Kasanin kapanigi acik tutman gerekir. Anakart pcie slotlari arasi yeterli mesafenin olmasi gerekir, alttaki kart ile üstteki kart arasinda en az 7-10C fark olur, eger rtx 3070 olsaydi. Üstteki daha sicak calisir. Iki kartta sicak calisan kartlar bu fark daha fazla olabilir. Emin degilim. Altta ki kart pcie riser ile daha mantikli bir yere montaj yapilabilirse belki bu sicaklik farki azalabilir, misal biri yatay digeri dikey gibi ama iki kartta cüsselidir bu sekil olmayabilir. Dikey karti bir aparat ile kasa disina baglayip, pcie riser ile anakarttaki slota takarsan belki...

    Mantiklisi su olabilirdi, anakartta 3 adet pcie slotu vardir ve arkada 9 adet pci slot icin yer olan büyük kasaya sahip olsan, birini pcie1 e takardim, ikinciyi pcie3 e takabilirdin. Bu kasalarda cok pahali yahut bulunmasi zor oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.