Şimdi Ara

Bilgisayar Tamir Malzemeleri Satan Yer

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar internet üzerinden bilgisayar tamir malzemeleri satan bir yer varmı. Google da arattım fakat doğru düzgün bir sonuca ulaşamadım. Yani bilgisayar tamiri için ne gerekiyorsa envai çesit ürün satan yer lazım. Tornavida takılmarı ve çesitleri, çeşitli vidalar, anakart arıza bulma kartları, ince uçlu havya, volt amper ölçüm cihazı. devre temizlik spreyi. Yani bu konuda aklınıza gelebilecek her şey.



  • Dostum ankaradaysan konya sokağa uğra istersen bu konuda aradığın herşeyi bulabilirsin. Eğer gidersen bi dükkana girip hepsini alma 2-3 ayrı dükkana aynı ürünün fiyatını sorarak al.
  • İstanbuldaysan Kadıköy'de yazıcıoğlu işhanı var. Burası tamamen bilgisayar, ps, elektronik için ayrılmış bir bina. İçinde dolu dükkan var. Aradığın tarz şeyleri bulabileceğine inanıyorum.
  • Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Yalnız internet üzerinden olsaydı çok daha iyi olurdu çünki Hatay ( Antakya) nın bir ilçesinde oturuyorum. Bir bilgisayarcı dükkanı açmayı düşünüyordum. Plan aşamasındayım. Tamir malzemeleri nerden alınacak. Bilgisayar toptancım kim olacak gibi. İstanbul benim için çok uzak. Ankara ya gitmek isterdim ama yol kirası ve masraflar göze alındığında ve illa da başka şehire gitmek gerekiyorsa. Bu Adana olsa daha iyi olur gibime geliyor. Birde pazarlık pek yapamadığım bir şeydir ben tek fiyatçıyım. O yüzden konuyu okuyan başka arkadaşlar internetten bildikleri bir yer varsa çok makbule geçecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.