Şimdi Ara

Bilgisayarı açtıktan sonra monitör hemen uyku moduna giriyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam.


    2 günden beri bilgisayarı açtığımda monitörün direk uyku moduna geçiyor. Biraz dikkat ettiğimde klavye ve fareye güç gitmediğini ve bunlarda ışıkların yanmadigini fark ettim. İnternette biraz araştırma yaptım ve ramleri çıkartılıp, ram slotlarinin temizlenmesi ve daha sonra ramleri tekrar yerlerine takılmasının onerildigini gördüm.


    Bugün ramleri 4 5 kere yerlerinden çıkarıp yerlerine taktım ancak monitör uyku moduna gecmeye devam ediyor. Gerçekten sinir bozucu bir durum. Ne yapmam gerektiğine dair bana tavsiye verecek olanlar varsa çok sevinirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ekran kartının üzerindeki farklı portlardan görüntü almayı deneyin (DP HDMI) kablo değişikliği mümkün ise deneyin. Monitörün tüm kablolarını sökerek pc'yi açın, açıldıktan sonra tüm bağlantılarını yapıp deneyin. Yeni bir Windows kurulumu deneyin. Monitör menüsü içerisinden fabrika ayarlarına resetleme imkanınız varsa resetleyin.

  • Hocam problemi çözdüm. Ramlerden kaynaklanıyormuş. Ramin birisini çıkartıp bilgisayarı tekrar başlattım, bilgisayar açıldı. Daha sonra bilgisayarı kapatım, çıkarttığım rami yerine taktım, bilgisayarı tekrardan başlattım ve sorun halloldu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.