Şimdi Ara

bilsgisayarıma saldırmaya başladılar... yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar selam...
    benim derdim şu;
    15 gün kadar önce, o zmaan kadar mükemmel çalışan emule programım bi anda düzensiz bi grafik çizmeye başladı, hiç verim vermemeye başladı, uzun süre direndim belki düzeliri diye, ama olmadı, sonra bigün kredi dosyamı sildim ve yeniden başlattım emule'yi sanırım normale dönmüştü. sonra ertesi sabah kalktım, direk istatistiklere baktım, ve download işleminin yaklaşık 2,5 saat önce bir anda 0'a düştüğünü gördüm. daha sonra altta yanıp sönen kaspersky anti-hacker penceresini açtım tam 2,5 saat önce bi saldırının oldugunu ancak bloke edildiğini söyluyodu. sanırım kredi dosyama saldırıyolar... daha sonra emule nin başka bi modunu kullanmayı denedim, bu sefer de modemden port açarken modemim bozuldu (sanırım). (bu da şöyle oldu, acılacak olan portları girdim, "apply" a bastım daha sonra yine modemin arayüzündeki "reboot" düğmesine bastım, 45 sanie içinde kullanıma hazır olcak dedi, ben bu arada kendim açıp kapiim dedim, kapattım ve bidaha da acılmadı, yani acılıo ama power led'i hep kırmızı ve diğer led ler de hep yeşil yanıyor, hiç sönme yok, acaba brda benim mi hatam var yoksa konuyla alakasız bi sorun mu, sadece bi tesadüf mü?) neyse devam ediyorum, (aha şu anda da bi saldırı yedim :((( resmini ekliyorum)... devam-> 2 gündür bilgisayarıma saldırılar devam ediyor... acaba nasıl engel olabilirim, bir daha emule kullanamayak mıyım? ya da ne yapmam lazım??
    acil yardım ederseniz çok sevinirim...










  • arkadaşım emule ile olacağını sanmıyorum bahsettiğin türden saldırılar ilk bilgisayar kullanmaya başladığım gunden bugune kadar hep var sanırım hepte olacak telaşlanacak bişi yok.
    kaspersky uyarıyor liste tutuyor bendede var zone alarmda aynısı.
  • sagol
    ama direk emuleye karssı bı saldırı bence bu... cunku dırek dusuo dl... off yaa... format atcam yine, inşallah düzelir...
    peki bu saldırlar tamamen engennelıyor dı mı, yanı firewall acık oldugu zaman? mesela bunlar sorunsuzca halledilmiş di mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.