Şimdi Ara

Bim Market / Bimpara / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
64
Favori
27.146
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • altunok74 A kullanıcısına yanıt
    Ben anlamıyorum hocam bu insanlar ironi mi yapıyor gerçek mi yazıyor bunları, başkalarını böyle hor görmek veya kendini yüksekte sanmak ne kazandırıyor, ilginç gerçekten.
  • 400 gr kıyma 114₺ bizimevler ıspartakule

    Bim Market / Bimpara / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]

    Bim Market / Bimpara / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]



    Bim Market / Bimpara / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiagraM -- 16 Nisan 2024; 16:11:52 >




  • DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt
    Birçok aşağılama, yergiye kızmışımdır ama bu konuda haklılar...

    Uygulamadan QR kod ile ödemeyi de beceremiyorsanız "düşün yakamızdan"...

    Gerçi kimi bilgisiz kasiyerler ve çalışmayıp utandıran sistemler yüzünden de bu teknolojileri kullanmaya çekiniyor insanlar. Birçok konuda olduğu gibi bilinçli DH tüketicileri kasiyerleri eğitiyorlar ama sistem sıkıntısına biz çözüm bulamayız elbette...

    Teknoloji cahiline katlanamıyorum ben de 🤦‍♂️🫢
  • DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt

    kişi kendinden bilirmiş işi, kimseyi küçümsediğim yok.

    Mahallede yan yana 3 market var Bim, Şok ve A101. Diğer 2 markete mahalle halkı giderken Bim'e genelde suriyeliler falan gidiyor. ADam kasada kontör alıyordu telefon hattına.

    Sizin etrafınızda teknolojiden bihaber, telefondan uygulama açamayan, ödeme yapamayan yaşlılar vs yok mu? İşte o insanlar Bime gidiyor.

    Ne kuyruk acınız varsa artık...



    Migrosta jet kasa var, kendin ürünleri okutup alıp çıkıyorsun, kimseyi beklemeden. BİMe bundan koy bakalım noluyor? At gözlüğünü çıkarın, önyargılarınızı ve kibrinizi de atın öyle bakın olaylara.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conqierors -- 23 Nisan 2024; 20:3:24 >
  • Bime 2,5kg poşette dondurulmuş parmak patates gelmiş.Fiyatı 99,5 TL.Kilo fiyatı 39,8 liraya geliyor.İçi karışık kısada var,uzunda.

  • Bim Market / Bimpara / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]
  • Tartışma ortamına girmek istemem ama şunu net söyleyebilirim: istanbul ve ankaranın hem de en elit denilebilecek semtlerindeki migroslarından defalarca alışveriş yapmış biri olarak migros jet kasalarda görevliden yardım almadan jetkasayı kullanabilen sayısı yüzde 10 bile değildir, kaldı ki birçok mağazada kasalarda kuyruk olmasına rağmen jetkasaların bomboş olduğunu görüyorum çoğu zaman, sebep? Çünkü kullanmayı bilmiyorlar, he bir de mkolay olayına girmeyim, onu kullandığım zaman migrostaki görevliler dahil herkes bana astronotmuşum gibi bakmıştı, çünkü ilk defa böyle birşey görmüşlerdi (historia avm mağaza müdürü bile mkolayı bilmiyordu)
  • conqierors kullanıcısına yanıt

    Arkadaşım şaka mısın sen? kimseyi küçümsediğim yok diyorsun Bimden kontör alan suriyeliyi küçümsüyorsun kendi kurduğun cümlenin içinde. Alamaz mı onlar insan değil mi ? parası vardır uygun bulmuştur almıştır, diğerlerinde bimcell gibi tarife mi var mı ayrıca? belki o hattı kullanıyor neyin kafası bu ?

    Diğer marketler de var bizim mahallede (hemen her mahallede olduğu gibi ) mahalle halkına baktığımda gayet de hepsine gidiliyor alışverişini yapıyor herkes. Şahsen benim üçünden de ayrı ayrı özellikle aldığım ürünler var , üşenmeden gider alırım.


    Uygulama açamayan vatandaşlar zaten nakit veya kartla alışveriş yapıyor, uygulama olaylarını daha genç güruh yapıyor veya teknolojiye merakı olan yaşı büyük vatandaşlarımız da yapıyor bunun bimle a101le vs. alakası yok bence, yine saçmalamış oluyorsun yani dediğinle. Kuyruk acısı falan yok ortada, babamın dükkanı değil Bim.

    Teknoloji demişken uygulama yapma geliştirme, puan kazanma gibi konularda Bim'i suçlayabilirsiniz eyvallah da gariban vatandaştan ne istiyorsunuz burayı anlamadım.


    Migrosta jet kasa olsa nolur, (carrefourda'da var bundan) bana kalırsa içlerinde en pahalı market onlar. (tüm ürünlerde genele vurun göreceksiniz) Bim'e bunu koymaya gerek yok kaldı ki koymazlar (maliyet) çünkü adamların vizyonu şekil şukul hava değil " toptan fiyatına parekende satış" hizmet , raf yok markette raf , çalışanlar desen iki dk boş durmuyor senin beklentinle mi uğraşacak.


    At gözlüğünü çıkarıp kibrini yıkması gereken sensin hocam.. Saygılar.





  • KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

    Tadı nasıl hocam? Genelde tazeden yapardım ama kolaylık sağlasın diye Şok'ta indirimdeyken parmak ve elma dilim almıştım. Elma dilimlerin gideri vardı ama parmak dilimler fazla kuru kaçıyordu.

  • Acılı/acısız heinz ketçaplar orjinal üretim (Hollanda) değil,yerli üretim.Büyük ihtimal fason yaptırılıp heinz etiketiyle satışa sunulmuş.






    @Zabadabadab almadım :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 24 Nisan 2024; 15:25:1 >
  • şu fiyatlar iyi gibi bi de bazı mağazalarda daha da düşüyot

    Bim Market / Bimpara / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]
    Bim Market / Bimpara / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.