Şimdi Ara

BioNTech 3. doz aşılama ne zaman? Üçüncü doz randevuları açıldı mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
1
Favori
10.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • palamutix P kullanıcısına yanıt
    İnsanlık derken onun içinde sen yok musun :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu 3. doz aşı ancak kullanılan resim Sağlık Bakanının 1. doz olurkenki resmi.

    Ellerinde 2. doz olurkenki resmi yok. Neden acaba :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahın Çinlisi yemeyecekti o yarasayı!!1

  • Güzel ülkemde parodi ,skeç , standup için istihdam edilecek insanlar bellidir. Bakanımız ve film kurulu üyeleri ,kabare tiyatrosunun en iyi oyuncuları olmayı kafalarına koymuşlar demek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 günle kaçırdım 3. dozu. 30 Ekim’de, ikinci dozun üzerinden 6 ay geçti ve şu an pozitifim. Pozitif olmasam koşa koşa 3. dozu olmaya giderdim. Aşı sayesinde virüsün etkisi, gripten bile az.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşıların virüsü durdurabileceğini sanmıyorum. 2020 yılında fazla vaka yoktu belki işe yarar diye acele aşı yaptılar Ama virüs mutasyon geçirip güçlendi ve işler değişti..



    Kısaca 2020 aşısı günümüzde etkili olamıyor

  • Varım ya sen ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakın yazın kenarı 2023 de ilacı vs çıkacak aşı işi bitecek..şuan denekler işlerini yapıyor..

  • palamutix P kullanıcısına yanıt
    İnsanlık akıllanmalı tümcesindeki insanlıkta varım diyorsan buradan sen de akıllanmalısın sonucu çıkar :)

    O tümceyi ben kullanmadım o tümceden bana soru sorman anlamsız :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzayli falansin galiba

  • nabızdan yanlışlıkla seyehat için vs 3. doz talep ettim anlık iptal ettim ama hemen kabul edilmiş nasıl düzeltilir ?

  • Alıntı

    metni:
    Şu kahvehane muhabbetleri bir bitmedi. Covid geçiren, hastaneye yatan bir kişinin maliyeti aşının maliyetinin 100lerce katı. Ayrıca en az 10 gün boyunca iş gücünden eksik kalması da var. Son 2 yılda covid yüzünden tüm ülkelerin ekonomileri zarar gördü. Hala ilaç firmaları para için yapıyor diyen kahvehane dayısı zihniyetini bırakın. Firmalar aşı satmak yerine ilaç satmayı tercih eder. Çünkü çok daha fazla kar elde edebilir. Bütün büyük devletler bu oyunu göremiyor bir siz gördünüz.

    Katılıyorum. Bir de insanlar sanki parayı kendi ceplerinden ilaç ve araştırma firmalarına veriyorlarmış gibi konuşuyorlar. Parayı veren devlet ama bireylere aslında çoğu ihtiyaç duymadığı halde satın almaları için sanki yeni bir akıllı telefon modeli satılıyormuş gibi komik bir benzetme yapıp alay edenler veya söylenenler vatandaşların kendisi, bu çok ilginç. Bir yandan kapitalist (girişimci, kar odaklı) bir dünyada yaşamalarına ve nimetlerinden istifade etmelerine rağmen birilerinin para kazanıp hisse değerlerini büyütmesi bu insanların gözüne batıyor. O zaman her sene araba modeli çıkaran otomotiv devlerine, neredeyse birkaç ayda bir telefon çıkaran akıllı telefon devlerine ve daha sayısız kar odaklı teşekküle karşı çıkın; salt, vahşi kapitalist sistemin kendisine karşı çıkın o zaman. Kapitalizmi eleştirin. Hatta yeterince atılgansanız ve iddialıysanız gidin anti kapitalist bir siyasi parti kurun. Anti kapitalist yazılar ve eserler kaleme alın. İnsanları bilinçlendirin. Salgına karşı aşı veya maddi motivasyon olarak kapitalizm haricinde bir alternatif veya çözüm önerin. Sırf temelsiz aşı düşmanlığı ve komplo teorisyenliği hezeyanından kaynaklı yorumları bırakıp gerçekten bir gün tutarlı olun. Aşıların fayda / zarar - maliyet performansı aşısızlıkla kıyaslandığında aşağı yukarı ortada. Eğer şu an hiç covid aşısı olmasaydı dünya bu salgında çok daha kötü bir konumda olurdu.@Sarper Yasin Mutlubay @Aberrant Warden




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nat Alianovna -- 4 Kasım 2021; 17:23:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • darkaura kullanıcısına yanıt

    Saydığın şeylerin maliyeti sana bana. Üreticilerin ve yöneticilerin derdi zaten bizimle, bizimle savaş veriyorlar. Kusura bakma ama kimse insanlığın sağlığıyla ilgilenmiyor. Tek düşünce cebine giren. Hepimiz öyleyiz.

    Ayrıca bir soru sormak istiyorum. Tercih meselesi elbette sizin de bu sağduyuyu göstermenizi dilerim. Çevremde aşı olanlar (2 sin, 1 bio dahil) evlerinde pozitif çıkmış veya semptom göstermiş bir şekilde karantinadalar. Neden? Neden bu insanlar gerekli önlemleri almalarına rağmen, ben ve ailem 2 senedir 1 kez bile hasta olmamışken bu insanlar yataklardan çıkamıyor?? Tekrar kusura bakmayın bilim ile konuşulacaksa sorgulanması gerek. Bir de pdften aldığım görselleri eklemeye çalışacağım. Avrupa komisyonunun aşı sonrası yaptığı istatistiklerle alakalı. İnceleyin lütfen.

    Diğer görselde ise bakanlığın aşı çalışmasına deney demesi. Onu da inceleyin.

    BioNTech 3. doz aşılama ne zaman? Üçüncü doz randevuları açıldı mı?


    BioNTech 3. doz aşılama ne zaman? Üçüncü doz randevuları açıldı mı?


    BioNTech 3. doz aşılama ne zaman? Üçüncü doz randevuları açıldı mı?




  • CapoNx C kullanıcısına yanıt

    Ben söyleyim geçen hafta kuzenım evlendi ben düğüne gitmedim. Düğüne giden akrabalar aşılı hepsi maskesini çıkarmış.


    sonra neden enfekte oldum derler aşıyı suçlarlar.

  • Güzel bir haber. 3.dozu da zamanı gelince yaptırırız.

  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

    Her sene yeni ürün çıkaran firmaları eleştirmiyor muyum sizce ? Hayatımdaki tutumumu bilmeden boş keseden sallamak kolay olduğundan olsa gerek herkes birşeyler yazar olmuş. Her yıl telefon çıkaran firmalara karşı olmasam gider beyinsizler gibi "yeni IPhone çıkmış almam lazım" der ve gider alırdım ancak elimdeki telefon kullanılmaz hale gelmeden telefon almıyorsam bu da bir tepkidir. Aşıların parasını vatandaş vermiyor devlet veriyor demişsiniz ancak aşıların parasını devlet cebinden mi veriyor açıklarmısınız ? Söylemlerim aşı karşıtı gibi gelebilir ama bende gidip vakti geldiğinde aşımı oluyorum ve salgının bitmesini bende istiyorum. Son olarak olayın devlete maliyeti cart curt konularına yukarıları okursanız ben girmedim, ben direk ilaç firmalarının kazançlarını arttırdığından iştahları kabardı dedim ve bu konuyu destekleyecek tez olarak da daha 2-3 ay öncesine kadar Biontech aşısı 3. doza gerek yok denilirken şu an aşılama yavaşlayınca 3. doz öne sürüldü ve 3. doz aşı süreci başlayacak. Her başlayan aşı sürecinde biz korunmayı düşünsekte ilaç firmaları da perdenin diğer tarafında kendi ceplerine giren paraya bakıyorlar ve bunu vurgulamak istemiştim.





  • Sarper Yasin Mutlubay kullanıcısına yanıt

    Arkadaş bu aşılar daha faz 2 deyken 6 ayda bir yada yılda bir aşı olmamız gerekebileceği söylenmişti şimdi gelip dır dır dır yapıyorsunuz yok öyle yok böyle diye 2 aşını olduysan topum görevini yapmışsın demektir 3. dozu olmak istersen ol olmak istemezsen gelip dır dır yapmayın şurda düşünceleriniz, büyük oyun resminiz sizde kalsın.

  • Davos 2018 de denildiği gibi homosapies yok edilip transhuman projesi devreye alınacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki doz sinovac'ın üstüne bir doz biontech öneriliyolar

    ekmek kadayıfının üzerine kaymak önerir gibi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.