Şimdi Ara

Bir akıllı telefonu kaç yıl kullaniyorsunuz? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.709
Cevap
9
Favori
106.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Huawei p9 lite kullanıyorum 3.5 yıl oldu ' pek oyun oynayan biri değilim o yüzden yeterli geliyor. Ama sıkıldım artık ve depolama alanı çok düşük olduğu için kullanımda sıkıntı çıkarıyor. Öncesinde 3.5 yıl lg g3 kullandım ' anakarti yandı. Genelde bozulana kadar kullanıyorum telefonları. Güncelleme veya son model takintim yok. Eğer iPhone alsam en 5 yıl kullanırım herhalde.
  • valla hocam ben blackberry leri özledim ya şu mail tantanası olmasa akıllı telefon kullanmam yeminle alo alo

    teelfonumda ne kadar foto varsa iş ile alakalı

  • Uzun süre kullaniyordum ama şu an 1.5 sene,en fazla 2 sene. Değerini çok fazla kaybetmeden satıp yenisine geçiyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paint It Black

    ios14'ü en eski model olarak iphone 6s aldı hocam


    iphone 6 ve 5s ios 12 aldılar en son

    evet bir arkadaştan yanlış bilgi almışım. ama sonuçta 5 yıllık bir telefona bile ios 14 vermeleri, üzerine de bu ios'i 6s'in şaşılacak derecede stabil çalıştırması takdir edilesi valla.

  • ort. 4 yıl..

  • 5 yıl civarı kullanıyorum. Samsung champ - nexus 5 - Lg G7 ile devam. Amiral gemisi android aldıktan sonra 5 yıl zor değil sadece powerbank ile dolaşmanız gerekiyor  

  • mantıklı bir telefon alırsam 6 sene civarı kullanırım ama zorunluluktan aldıysam 2.5 3 sene ancak gider. Mesela xiaomi redmi note 8 var, 6 ay oldu alalı 2 sene daha kullanır iphone'a geçerim onu da 6 sene kullanırım.

  • Android telefon bölümlerine ve konu dışına yansıma yaratıverdim, birazdan devreye girer.

  • Pek telefon değiştiren biri değilimdir, mevcut telefonumdan önce 3-4 yıl kadar Samsung Galaxy S4 kullanmıştım. Şimdi ise 3 yılı biraz geçkindir iPhone 7 kullanmaktayım, pili alarm verse de bir yıl daha kullanmayı planlıyorum. Pilini değiştirirsem daha fazla kullanırım.

  • 2 yıl olmadan bi şekilde kullanılmayacak dereceye getirdiğim için mecburen yenisini alıyordum. Maddi durumdan ötürü 6s satıp bir süre sonra 11 aldım uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum batarya yenilemek şartıyla.
  • En son Samsung Note 5'i 2.5 sene kadar kullandım. Bozulunca mecburen Xiaomi Mi 8 Lite aldım. Neredeyse iki sene olacak. Pili hariç her işimi görüyor. Onu da değiştirirsem bir bu kadar daha gider herhalde.

  • Ortama 2.

  • 1.5 max 2 yıl. Ya ekran kırıldı yada pil performansı çok kötü oldu.

    Motorola 1

    Sony z1 1. 5

    S6 edege 2.5 yil

    S10e maşallah 1.5 yil oldu ilk günkü gibi

  • Klıf koruyucu VS kullansam x2

  • her telefonu ortalama 3 sene kullandım.samsung s4mini ve sony z5compact kullanmıştım.iri telefon sevmem.en son s9 aldım 2018'de.30 ay ana güncelleme aldı.son güncellemelerle pil tüketimi ve kamera kalitesi baya iyileşti.ilk aldığımdakine göre bir yavaşlama falan olmadı.nabız ölçer ve 3.5mm girişinden çok memnunum.yeni telefonlarda bu özellikler yok.daha 2022 sonuna kadar kullanırım gibi görünüyor bir aksilik olmazsa.yani bu telefon 4 yaşı çıkarır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 1 Aralık 2020; 16:2:21 >
  • Türkcell T40 vardı 1,5 sene falan onu kullandım.

    Sonra General Mobile 4G Android One almıştı ailem onu da 2 seneden fazla kullandım herhalde.

    Üni döneminde kendi çalıştığım parayla kendi istediğim araştırıp karar kıldığım bir telefonu aldım. Ondan öncesinde hep aile aldığı için bütçeyi zorlamayacak, paranın yettiği telefonları aldırırdım. Kendi paramla alacağım zaman araştırdım ettim Mi Note 3'te karar kıldım. Haziran 2018'de almıştım 2 seneyi doldurdu. Çok rahat 2 sene daha götürür beni. Daha hiç iphone kullanma imkanım olmadı, bir sonraki telefonum iphone olsun istiyorum. Eğer mi note 3'ü eskitmiş olsaydım, se2 modeli çıktığında alırdım. Küçük telefonları seviyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 1 Aralık 2020; 15:58:25 >
  • Samsung Galaxy A30, 1 yıl oldu :-)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk akıllı telefonum Samsung Galaxy S (GT-ı 9000) idi 2010 yılında aldım taş gibi telefondu, o kadar düştü, etti ne ekranı kırıldı, ne yamuldu ne bir şey oldu.


    tabi sonra kapitalizme yenildi güncelleme almamaya başladı ve 2015 yılında değiştirmek zorunda kaldım. dediğim gibi güncelleme durumu olsa yada 3. parti uygulamalar android eski sürümü muhabeti yapmasa hala daha kullanırdım


    Galaxy'e veda etmek zorunda kaldığım dönemde 2015 yılında HTC M9'u çıkarmıştı. HTC'nin ses kartı ve müzik deneyimini çok merak ettiğimden direk yazıldım telefona. Kasa Metal, telefon hızlı, dedim bu sağlamlıkla bir 5 yılda bu götürür ama nerde 3 senede pert oldu telefon. - ki düşüp kırılma falan değil, alet bildiğin bozuldu.


    2018'de HTC gümlediğinde o dönem evlilik arifesindeydim ve bir telefona tonla para vermek yerine, fiyat / performans cihazlarına yöneleyim dedim tam o sırada karşıma Huawei mate 10 lite çıktı. Turkcell'de çok baba kampanya vardı seçili cihazlarda ilk 3 taksidi Turkcell Ödüyordu telefon çok uygun fiyata gelmişti.Ancak bu cihazda çok cacık çıktı. ilk önce sarı leke sorunu çıktı tamire gitti. sonra geldikten 2 ay sonra tekrar çıktı. 2. kez sarı ekran sıkıntısından 1 hafta geçmişti telefonu halı zemin üzerine düşürdüm ekran pert oldu. (taşa düşse tuz buz olacaktı zaar)


    kısacası kapitalizm yüzünden telefonların ömrü 2-3 max oluyor zaten





  • quote:

    Orijinalden alıntı: ~Lion King~

    Minimum 4 sene.

    Lg g2 8.seneye girdi, custom rom attım hala uygulama güncellemesi alıyor.

    İphone 7 plus 5.seneye girdi. Hızında hiç bir azalma olmadan devam ediyor.

    İphone 13 Pro max. Daha 1.günümüzdeyiz. bakalım kaç sene gidecek.

    Gelecekten gelen edit: 2 sene sonra 15 pro max’e geçtim :)

    Merhaba hocam, G2'de hangi romu kullanıyorsunuz?

  • Cihaza göre değişiyor, genelde ilk arızasında veya arıza yaklaştığını hissettiğimde. Bu da 1-2 yıl yapıyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.