Şimdi Ara

Bir D-Smart Net Rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 13.12.2012 tarihinde yani bundan 10 gün önce D-Smart'ın "D-Smart + İnternet" kampanyasına geçtim ve sözleşmeye imzamı attım.

    D-smart'ı kurdular iyi güzel buraya kadar. Ancak modemi verdiklerinde "telefonunuza 3 iş günü içerisinde şifre gelecek, o zaman modemi takıp kullanmaya başlarısnızı" dediler.

    3 iş günü bekledim araya haftasonu falan girdi ama şifre falan gelmedi bana ve bende D-smart müşteri hizmetlerini aradım. Onlarda "biz kaydınızı aldık 48 saat içinde üyeliğiniz aktifleştirilecektir." dediler. Bende eyvallah dedim bekledim. Ancak 10 gündür üyelik falan aktifleşmedi hergün arıyorum müşteri hizmetlerini yine aynı şeyi söylüyorlar "biz kaydınızı aldık 48 saat içinde üyeliğiniz aktifleştirilecektir." diyorlar. Müşteri hizmetlerindekiler robot anlayacağınız hiç bir yardımları veya çabaları yok nasıl olsa sözleşme imzalandı kafasındalar.

    Ben şimdi ne yapabilirim. Elim kolum bağlı gibi görünüyor. Adamlar bana fatura gönderecek ama halen internet yok. Hakkımı nerde arayabilirim birileri yardım ederse çok sevinirim.







  • Dsmart neti arayın hocam baglanmanıza gerek yok telefonunuza şifre göndermek istiyorsanız sunu tuslayın diyordu ben tuslamıstım öyle göndermişlerdi telefona şifreyi sorunsuz kullanıyorum hala
  • D-smart neti tuşladığımda "hattınız henüz kullanıma açılmamıştır." diyor. Müşteri temsilcisi için 0 a basın diyor başka bişeyde demiyor.
  • Konu güncel , tarih tekerrüden ibarettir. Aynı olay benim de başıma geldi , teldeki robot üyeliğiniz aktifleşmedi falan diyor günlerce bekleyecek miyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1 haftadan fazla beklemiştim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: By_cLL

    Ben 1 haftadan fazla beklemiştim.

    Peki şuan memnun musunuz d smart netten ? TT net'e göre ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Albert Enişten


    quote:

    Orijinalden alıntı: By_cLL

    Ben 1 haftadan fazla beklemiştim.

    Peki şuan memnun musunuz d smart netten ? TT net'e göre ?

    Memnunum. 3-4 aydır akk yok :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.