Şimdi Ara

Bir evde iki ayrı internet sağlayıcısı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, benim aklımda bir soru var. Bilgili olan varsa paylaşmasını rica ediyorum.

    Şu an evde superonline internet bağlantısı mevcut, yalın değil. Çeşitli sebeplerden ötürü turknete geçmeyi düşünüyoruz. Superonline aboneliği babamın adına kayıtlı.

    Ben superonline'ı kapattırmadan önce kendi üzerime aynı eve turknet aboneliği açtıracağım. Durumu turknet müşteri temsilcisine danıştım. Ancak satışı yapma telaşıyla sorumu çok ciddiye almamış gibi bir hisse kapıldım. Sorun olmaz yapılabilir böyle bir şey dedi sadece. Ben bi kıllandım, burada da bir sorayım dedim. Bu işin teknik/hukuki yönden bir engeli olur mu superonline aboneliğini kapattırana kadar acaba?

    Not: Cayma bedelini ödeyip turknetin karşılaması durumundan haberdarım, süreci hızlandırmak için böyle bir yöntem tercih ediyorum. Doğrudan sorumla ilgili bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

    Şimdiden teşekkürler.







  • hiçbir mahsuru yok. ucu işaretli kabloyu içeri çekin modemi takın kurulum yapın bu kadar basit
  • Süreci hızlandırmak için yapıyorum demişsiniz ancak geçiş yapmak daha mantıklı. Sıfırdan bağlantılar daha geç yapılıyor. Ayrıca ayrı hat çekmenin hiç bir mahsuru yok. Sonuçta parasını ödeyeceksiniz. Ancak Telekom görevlileri normal hattınızı koparmaz umarım. Bu tarz konularda çok sıkıntı çıkıyor haberiniz olsun. Umarım sıkıntısı şekilde geçiş yaparsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yöntemi düşünmemin bir sebebi de 3-4 ay sonra evden çıkma ihtimalim. Babam bu işlerden hiç anlamadığından her görüşmeyi benim yapacağım bir işte babamın onay vermesi işleri yavaşlatır diye de düşündüm. O yüzden abonelik benim üzerime olsun istedim. Bu ilk kurulumda çok sorun yaşanıyor diye ekip oluşturduk falan dedi görüştüğüm müşteri temsilcisi. Bakalım evrak tesliminden sonra buraya da yazarım o halde deneyimimi.
  • evimde 2 internet var.(biri ttnet diğeri turknet.) ikisi de adıma kayıtlı yani bir sorun olmaz.
  • turkneti kurmakla ilgil yaşadıklarını anlatırsn sevinirim. bizlerde neler olduğunu anlamış oluruz. turknet ile ilgili çok şikayet olduğu için ben başvurmadım. eğer biraz bekleyebilirsen telefonsuz netspeed var. fiyatı turknete göre daha uygun.turknetin müşteri hizmetleri sorunlu olmasaydı bende üye olabilirdim. bu arada tt deyim yeni bağlattım. 2 sene taahhüt var.
    ayrıca dikkatini çekmek istediğim bir husus var. turknetin sistemine gir.altyapısını sorgula. eğer bakır kablo yoktur derse ordaki tüm portlar dolu demektir. ancak boşalırsa sana çıkar demektir.
  • Aktivasyon gerçekleşti ekiplerin randevu almasını bekliyorum. Belgeleri cuma akşamı gönderdim cumartesi teslim edildi. O yüzden ekstra hızlı bir hizmet olmasa da gayet hızlı ilerliyor şimdilik. Kurulum (umarım sorunsuzca) gerçekleştikten sonraki 1 haftalık süreci de belirteceğim unutmazsam. Cevap yazıp bilgi verenlere tekrar teşekkürler.

    Düzenleme: Ayrıca bugün bana dönüş yapılmıştı 48 saat içerisinde randevu alınacak diye. Akşama doğru noldu acaba sesli cevaptan öğrenebiliyor muyuz diye bi arayayım dedim. 2-3 saat sonra müşteri hizmetleri çalışanı dönüş yaptı ne için aramıştınız sorun mu vardı diye. Şaşırdım ve sevindim, umarım cicim günleri değildir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bokarov -- 9 Ocak 2018; 23:37:27 >
  • Hicbir sorun olmayacagi gibi, bilgisayarinizda cift ethernet girisi varsa ve teaming destekliyorsa ikisinin toplam hizinida kullanabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.