Şimdi Ara

Bir şey merak ediyorum ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi 2 farklı ev de 2 farklı xbox var. 1 tane xbox üyeliği var.

    Biz mesela sabah 1. evde xboxdan üyeliğimize girdik oyunumuzu oynadık. sonra ertesi gün 2. eve gittik xboxdan profili aktardık aynı profilden oyunumuzu oynadık. diğer gün 1. eve geri döndük aynı işlemi tekrar yaptık. böyle sonsuza kadar devam eden bir kısır döngü olsa. ama live ya girip oyun oynuyacağız.

    bu olabiliyor mu ? yani 2 xbox 1 üyelik kullanabiliyor muyuz ?



  • Kullanabilirsin tatbiki sorun olmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Death Note

    sabah 1. evde xboxdan üyeliğimize girdik oyunumuzu oynadık. sonra ertesi gün 2. eve gittik xboxdan profili aktardık aynı profilden oyunumuzu oynadık. diğer gün 1. eve geri döndük aynı işlemi tekrar yaptık. böyle sonsuza kadar devam eden bir kısır döngü olsa.

    Bir an matematik sorusu geliyor sandım.
  • Eskiden 2 xbox'a oyun indirip PSNdeki gibi paylasabiliyordun bile ama onun onune gecmisler (biraz, tam degil) lisans olayi ile, ama iyilesen kisim da su, eskiden recover gamertag deyince cok uzun suruyordu bir hesabi indirmek, simdi ise ac oyna cik seklinde olmus, benim hesabim su an kardesimin makinasinda da aktif , benim evdeki makinamda da, 3. bir makina daha var orda da, tak girip oynayip, oyun kayitlarini da "cloud save yontemi" ile saklayip her makinada kaldigin yerden devam edebiliyorsun.

    Lisans olayini da cozdum de biraz mesakatli ne yazikki eskiden daha kolaydi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stubborn -- 1 Şubat 2012; 10:52:00 >
  • mesela xbox a indirdiğimiz(satına aldığımız) bir oyunu usb ye atıp öbür xbox da hesabımıza girerek usb den oynama imkanımız varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheStarBox

    mesela xbox a indirdiğimiz(satına aldığımız) bir oyunu usb ye atıp öbür xbox da hesabımıza girerek usb den oynama imkanımız varmı?

    kendin tribe girmişin bi an beni tribe sokuyodun.

    öle bişey yok.!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubberkay -- 1 Şubat 2012; 22:04:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheStarBox

    mesela xbox a indirdiğimiz(satına aldığımız) bir oyunu usb ye atıp öbür xbox da hesabımıza girerek usb den oynama imkanımız varmı?

    Ister usb ile at ister tekrar indir hepsi olur, satın alan hesap oyunu heryerde oynar, 3. 5. Xbox farketmez, tecrübe ile sabittir

    Satın alan dışında başkaları da oynar da, onun yöntemi var, lisansları karıştırmadan, ms ile sorun yaşamadan, ps3 gamesharing modelinde...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stubborn -- 2 Şubat 2012; 12:33:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.