Şimdi Ara

Bir sonraki (GERÇEK SEZON) da OYNAYACAK (HC) Arkadaş-lar Aranıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar tüm sezonların HardCore bölümünde oynamış bulunmaktayız. Tabiki çok kalabalık olduğumuz sezonlarda oldu fakat arkadaşlarımızın yada bizlerin işleri dolayısıyla katılamadığı yada bıraktığı zamanlar oluyor. Dolayısıyla bir sonraki sezon için DENEYİMLİ ciddi oynıyacak 1 veya duruma göre 2 arkadaş arıyoruz.

    Bu başlığı neden 3 5 gün kala değilde şimdi açtım? Çünkü katılmak isteyen arkadaşlar olursa bizim hangi builde ihtiyacımız oldugu, ne şekilde oynıyacağımız ve hedefimiz + amacımız konusunda konuşmak ayrıca bunu bu ligde az da olsa test etme düşüncesindeyiz. Katılım olmadığı taktirde de kendi buildlerimizi belirleyelim istedik.

    Buradan pm yada steam den TouchOfSleep_ bana ulaşabilirsiniz.

    İyi oyunlar



  • oyun içi hesaplarınızın isimleri nelerdir Hc'de ki lvlleriniz nedir onlarıda birde tecrübelerinizin iyi olduğunu filan gösteren resimler paylaşırsanız veya linkler ilgi artabilir hocam.
  • Hocam amaç derken tutupda sıralamada ilk 3 e girmek filan değil farklı amaçlarımız var. Ayrıca 7/24 oynamak filanda değil amacımız. Oynadığımız sürede hem zevk almak hemde az çok paraya çevirmek. Bunun için bir kaç taktiğimiz var hepsi bu. Genelde sezonda işimiz bittiğinde para eden itemlarımızı sattığımızdan über itemlar gösterip milletin ağzının suyunu akıtmak gibi bi şansım yok şuan :)
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.