Şimdi Ara

biraz önce t30 sahibi oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar bıraz once 512 mb lık t30 sahıbı oldum.ısın ılgıncı tabıı kı o degıl.fıyat sadece 80ytl.bence herkes gittigidiyor a sureklı goz atmalı.tavsıyelerınızı almak ıstıyorum bazı konularda.
    1.fırmware upgrade yapayım mı ve yaparsam hangı romu onerırsınız?
    2:fıyat nasıl?
    3:deger mıydi?
    cevaplarınız ıcın cok tesekkur ederım



  • süper fiyat hocam hatta o kadarki çakma falan olabilirmi konusu geldi aklıma malum ortalık bi acaip .
  • valla sanırım değil.tabıı kı urun elıme gecınce bunu tam olarak anlayacagım.bayagı arastırdım pıyasası 120-130 gıbı.
  • Fiyat baya düşükmüş. Umarım sahte değildir. Neyse eline geçince yorumlarını bekliyoruz.. ( gerçekse harika fiyata almışsın ya )
  • evet dusuk fıyata aldım.umarım bı sorunla karsılasmam.satıcıya yarın kargolamasını soyledım.urun elıme gectıgınde hemen yorumlarımı sıze aktaracagım.ılgınız ıcın tesekkurler..
  • ürün eline geçince versiyon işini ayarlarız
    takılırsan turkcs@hotmail.com
    yardımcı olurm
    bendede yeşil t30 512mb
    asan88'den aldım 85 ytl kulaklık hariç



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unutmamali89 -- 15 Kasım 2006; 11:02:41 >
  • saol arkadasım
    senı ekledım msn ye buyuk ıhtımalle yarın aksama fılan elıme gecer dıye dusunuyorum.
    benım t30 gri ve mx200 kulaklık dahıl bu fıyata.asan88 e dun cok bakındım ama onlıne goremedım. bende ondan almayı planlıyodum ama kısmet degılmıs.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: oomerozer

    saol arkadasım
    senı ekledım msn ye buyuk ıhtımalle yarın aksama fılan elıme gecer dıye dusunuyorum.
    benım t30 gri ve mx200 kulaklık dahıl bu fıyata.asan88 e dun cok bakındım ama onlıne goremedım. bende ondan almayı planlıyodum ama kısmet degılmıs.



    kulaklık içindeyse fiyat çok iyi gerçekten..inşallah memnun kalırsın
  • çok ii almışın hayırlı olsun
  • ya arkdaşlar ben de gittigidiyordan sony nw-a1200 8gb olan mp3 playeri aldım 315 e.. ama türkiyede fiyatını bulamadım bi türlü.. fiyat nasıl sizce?? 2 yıl garantisi var aletin 20 ekimde başlamış garantisi. sıfır kutusunda diyor... sony forumuna yazdım ama cevap alamadım daha :)
  • yaklasık 1 aydır gerek forumdan gereksede sıtelerden mp3 playerlerı arastırıyorum.2 gb den buyuk belleklerı kullanmanın cok da gereklı olduguna ınanmıyorum(tabıı bu kesınlıkle benım gorusum kullanım gereksınımlerını hesaba katmadan konusuyorum)
    ama sana sunu soyleyebılırım 8 gb lık(6 mıydı yoksa :)) bır model rahatca 315ytk eder hatta fazlası eder .
    bırde sony almıssın umarım begenırsın.hayırlı olsun
  • aletin dogrudan mp3 calma destegi var. atrac yapıp atmıyor (bi aralar atrac yapıp player a atıyomus) review lere baktım ses kalitesine excellent demiş cnet.. ses kısıtlama problemini de aşabiliyorm zaten forumda var nasıl yapıldıgı.. tek sorun hdd olması ama g-protection varmış iyi diyolar onun için... hayırlısı artık ya.. gelsin de bi playerim :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: oomerozer

    arkadaslar bıraz once 512 mb lık t30 sahıbı oldum.ısın ılgıncı tabıı kı o degıl.fıyat sadece 80ytl.bence herkes gittigidiyor a sureklı goz atmalı.tavsıyelerınızı almak ıstıyorum bazı konularda.
    1.fırmware upgrade yapayım mı ve yaparsam hangı romu onerırsınız?
    2:fıyat nasıl?
    3:deger mıydi?
    cevaplarınız ıcın cok tesekkur ederım



    O ilanı bende görmüştüm gg de biraz düşündüm sonra bu fiyata imkansız dedim.Huylandım biraz.Umarım menun kalırsın çünü fiyat gerçekten iyi ürünü denedikten sonra yorumlarını yazaran sevinirim..
  • bazı kucuk sorunlardan dolayı kargolama ısı gecıktı.sanıyorum satıcı yarın oglene kadar kargolarsa cuma ogleden sonra deneyım yorumlarımı yazabılırım.umarım bekledıgım gıbı cıkar ve bende buyuk bır hayal kırıklıgı yasamam :):):)
    sony alan arkadasa:kardes bende baktım dırek mp3 calabılıyomus o yuzden ıyı.otekı turlu olsa gercekten sinir katsayısını zorlardı kı bazı modellerı hala oyle.hdd alan arkadaslar degısık fıkırler soylemısler forumlarda.bazısı sorunlu oldugunu bazısı olmadıgını soylemıs yani senınde deneyıp bıze fıkırlerını yazman gerekıyor sanırım :)
    bu arada satıcı arkadas yeni bı ılan daha vermıs .. iriver u10 512 mb hemen al fıaytı 200 ytl ılgılenen olursa gg den aratabılır
  • gelince deneyip yazacam yorumlarımı ilgili foruma.. :)
  • selam arkadaslar .
    aslında sımdı t30umu aldım ınceledım ve mukemmel bı alet demek ısterdım ama satıcının onca soylememe ragmen t30umu aras kargo yerıne ne ıdugu belırsız olan sürat kargoya vermesı sonucu en erken yarın oglen alabılecegım.sorun kımden kaynaklanıyo ama kafayı yemıs durumdayım.ya sürat kargo nedır ya.adamları aradım 300km uzerı 2 un suruyo dedıler.aras kargo oglene getırıyo.neyse yarın ıncelıycem ve sonucu bıldırcem.
    saprofıt kardes senınkıdemı daha gelmedı :)
  • benim player geldi. bugun sabah.. alet çok çekici görünüyo. satıcının dediği gibi kutusunda sıfır geldi.. ama daha inceleme fırsatım olmadı tam olarak. birazdan sonic stage programını falan kurucam bakıcam. alet ilk izlenimler için süper görünüyor :) ses limitini de kaldırdım miss :)
  • yaw bu benım fırmware update ısını halletcez demi.yapsam mı yapmasam mı?
  • hadi hayırlısı
    sen msn ye gel firmware ayarlarz
  • selam arkadaslar.bugun t30um elıme gectı.yarın tam anlamıyla uzun uzun ıncelemesını yollayacagım.ılk ızlenımlerım t30un gercekten ıpoddan bıle daha iyi oldugu ama dedıgım gıbı yarın uzun uzun ıncelememı yazacagım.
    sanırım yurtdısı sıtelerde sorun var bu yuzden updater programını bana yollayabılecek var mı.?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.