Şimdi Ara

Birileri Yazdıklarımı Siliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Haberlere ve diğer forum konularında yazdıklarım ara ara siliniyor.
    Mesajım kurallara aykırı ise neden ceza vermiyorsunuz ?
    Forum kurallarını ihlal etmiyorsam neden mesajlarımı siliyorsunuz ?

    Bana mesajınız deprem etkisi yaptı diye bildirim geliyor mesajın kendisi ortada yok çünkü silinmiş. 2-3 kere daha oldu aynısı yeter artık.
    Sansürleyecekseniz 12 küsür senelik hesabımı silin, adminleri delikanlılığa davet ediyorum.



  • Her kural dışı mesaja uzaklaştırma verilmiyor. Kural dışı mesajın silinmesi de bir nevi cezadır/uyarıdır.

    12 yıllık üye olmanız, kural dışı mesajlarınızın 1000 beğeni alması size ekstra haklar tanımaz, mesajlarınızı koruma altına almaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 2 Ocak 2017; 12:27:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Php
    e-Militarist'in dediği gibi her yazdığınız kural dışı mesaja uyarı talep etmiyoruz. Örneğin silinen son mesajınıza baktım, kural dışı bir durum yok. Yasaklanan bir videonun içeriğinden gayet insani bir şekilde etkilendiğiniz kesimi dile getirmişsiniz. Peki biz bu mesaja nasıl bir uyarı talep edelim? Sizinle aynı acıyı paylaşıyoruz, aynı hisleri yaşıyoruz ama ortada bir realite var oda bu forumda 18 yaşından küçük insanların olduğu, söz konusu videonun yasaklanmış olduğu. Bu gibi durumlarda sadece mesaj silip uyarı talep etmiyoruz.

    @Karanlık Ülke
    Aslında cevap vermeyecektim keza bu üslup cevabı hak etmiyor ama yinede siz haklı çıkmayın diye, yönetimden arkadaşlar zan altında kalmasın diye cevap vereyim. Ortada bariz bir flood varsa işlem yapılmıştır, yapılmamış ise direk üst yönetime bildirilip uzun süreli veya süresiz uzaklaştırma talep edilmiştir. Burada önemli olan nokta flood'un yoğunluğu. 2-3 mesaj ise uyarı ister geçersiniz ama sürekli bir hal aldıysa oturup tek tek tüm mesajlara uyarı talep etmek yerine direk üst yönetime bildirirsiniz uzun süreli veya süresiz olarak uzaklaştırma verilir. Burada kimseye yaltaklık yapmadık, yapmıyoruz. Elimizden geldiğince eşit davranmaya, hak yememeye çalışıyoruz. Lakin sizin gibi 'kendinden geçmemiş' bir iki üye gelip burada bize hakaret etmeyi erdem görebiliyor. Ne diyelim yolunuz bahtınız açık olsun.




  • Constantine kullanıcısına yanıt
    Son silinen mesajımın video ile alakası yok, o konuya yorum dahi yapmadım. AKK hakkında alaylı bir mesaj attım o silinmiş. Kurallara aykırı şeyler yazmıyorum silineceği şikayet edileceği mesajlar yazmanın bir mantığı yok. Sistemde bir sorun olmasın ? yorum yapmadığım başlıktan mesajımın silindiğini söylüyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.