Şimdi Ara

Bisiklet Restorasyonu (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Elime bir süre önce eskice bir bisiklet geçti. Her ne kadar çok eski olsa da bisikletin duruşu hoşuma gidiyor ve şu sıralar bir bisiklete ihtiyacım var; hem gezmek hem de ulaşım sağlamak için. Yeni bir bisiklet almak istemiyorum ve bu bisikleti restore etmeye karar verdim fakat fazla bir bilgim olmadığı için yardımlarınıza başvurmam gerek.


    Öncelikle, bu bisiklette değişmesi gereken çok fazla şey var; sele, vites seti, fren sistemi, pedallar, zincir vs. gibi. Fakat maalesef vites ve fren sistemleri konusunda bilgim sıfır. Öyle ki, tam bir vites sisteminin tam olarak hangi parçalardan oluştuğunu bile bilmiyorum :/ . Vites-fren hakkında bilgilendirip, öneri sunarsanız çok memnun olurum... (Alacağım parçaları riske girmemek adına bisikletçide taktıracağım.)


    Bütçe: 700TL


    Herkese şimdiden teşekkürler.


    Bisikletin bir SS'i:

    Bisiklet Restorasyonu (YARDIM)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kardeşim 700 tl ye coşturursun sana kendi bisikletimi nasıl restore ettiğimi göstereyim instagramdan da diğer bisikletim için restorasyon resimleri mevcut dm den yaz yardımcı olurum
    ins:h.bayramorcun
    Bisiklet Restorasyonu (YARDIM) Bisiklet Restorasyonu (YARDIM) Bisiklet Restorasyonu (YARDIM) Bisiklet Restorasyonu (YARDIM) Bisiklet Restorasyonu (YARDIM) Bisiklet Restorasyonu (YARDIM)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy_orcun001 -- 9 Nisan 2021; 13:5:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Hocam merhaba, vites sisteminde ön ve arka aktarıcı, ruble zincir, aynakol ve vites kolları bulunur.shimano tourney bir sistem satın alabilirsiniz. fren pabuçlarını ve telleri de değiştirin.güzel bir sele ve lastikle 700tl'nin de azına yeni bir bisiklet sahibi olursunuz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Restore etmek yerine ikinci el yeni bir bisiklet almak daha mantikli.
    Buradan gordugum kadariyla celik kadrolu bir bisiklet. Uzerindeki parcalar degisse bile metal yorgunlugu oldugu icin dagilma ihtimali yuksek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu güncelleme gereksinimi duyduğum ve instagram'dan çeşitli mesajlar aldığım için yazıyorum.Öncelikle bu işi yapmıyorum.Tamamen hobi olarak başladım harcadığım mebla çok da önemli değildi.Mühim olan can vermekti.Eşimin bisikletini 2 haftada tamamlayınca yapabileceğimi düşündüm.Kendi bisikletimi 1 yılda bitirebildim.Parça sıkıntısı maddi sorunlar ilgilenememe vs vs sebeplerle şu an çok daha iyi .Güncel resimleri paylaşıyorum.


    Bisiklet Restorasyonu (YARDIM)


    Bisiklet Restorasyonu (YARDIM)


    Bisiklet Restorasyonu (YARDIM)


    Bisiklet Restorasyonu (YARDIM)

    Projede sona geldim.Şu an sadece Michelin lastikler 500-600 lira olmuş.Ben zamanında 100 liraya almıştım.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.