Şimdi Ara

Bize Bitirici Forvet Lazım Sow Gibi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
3.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sow ha.
  • nondaaaaaaaa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotee

    nondaaaaaaaa

    Futbolu bıraktı.

    Supermen'i alın bence, anca o keser sizi. Baksana yorumlara driplingi iyi olacak, gol atacak, attıracak, bitiriciliği olacak vs. Aklıma şu geldi:

     Bize Bitirici Forvet Lazım Sow Gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zooteknist_

    Demba Ba'yı almalıydık sezon başında yanlış yaptık.

    +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sne kaçta bitiricilik yapıpta gol attı sow bide umut kaç tane attı bakarsan sevinirim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deniz c

    Sow mu? son 4 5 mactir bitiremiyo :) italya da yuhlanan kadro disi kalan..

    Sow bitirse bitirse fenerin parasini bitirir, 25 milyon euroyu gecen maliyetiyle 10 macta 1 2 gol aticak adam. Kazmanin tekidir.


    Kısmen katılıyorum. Kazma olmasa da, çok üst düzey forvet değil.
    Adam geçemez, top süremez, kafa vuruşları orta kalite, ayakla son vuruş fena değil. Eskiden mücadeleciydi, şimdi her pozisyonda yerde. Şu özelliği çok iyi diyebileceğimiz bir şey yok bence. Hepsi orta karar. Bir Uche değil :))
  • ben anlamadımki burda sizin düşündüklerinizi fatih terim düşünemiyomu
  • Sow kim yahu? Burak'tan hiç bir farkı yok... Hiç fener maçı izlemediğiniz belli oluyor. Adamda fizik gücü sıfır, teknik sıfır, sürat sıfır... Tıpkı Burak gibi... Dün gece tek forvet Umut oynasaydı maç daha farklı olurdu... Burak'ın varlığı Umut'u da bitirdi... Keşke necati kalsaydı da burak hiç gelmeseydi... İlk golü de onun yüzünden yedik... Saçma sapan bir şekilde topun üstünden atladı ve ani bir kontratak... Ordu maçında da kaçırdıkları yüzünden yenildik... Kötü oynadığımız için yenilmiyoruz arkadaşlar, gol atamadığımız için yeniliyoruz... Burak golleri kaçırdıkça takımdaki stres artıyor, özgüven azalıyor ve sonuç ortada... Burak oynamasın... Burak oynamasın... Burak oynamasın... Burak oynamasın... Burak oynamasın... Burak oynamasın... Burak oynamasın... Burak oynamasın... Burak oynamasın... Burak oynamasın... Burak oynamasın... Burak oynamasın... Burak oynamasın... Burak oynamasın... Burak oynamasın... Burak oynamasın... Burak oynamasın... Burak oynamasın... Burak oynamasın... Burak oynamasın... Burak oynamasın... Burak oynamasın... Başka da bir şey demiyorum...




  • Belki tuhafınıza gidecek ama gs'nin şu anki tek eksiği engin baytar, geçen seneki kadroda olupta bu sene olmayan tek oyuncu o, neden diyecek olursanız ; sağ tarafta hamit ya da ambrabat var onlar enginin yaptığı gibi çalım atarak ceza alanı çevresine yaklaşamıyorlar, genelde çizgiye yakın yerlerden hava topları atıyorlar ve arkaların çok açık alan bırakıyorlar melo alanları kapatmayı başaramadığı için bu iş selçuk'a kalıyor haliyle selçukta önde basamıyor ve en etkili olduğu havadan, yerden ara pasıylarıyla forveti arkaya sarkıtma işini yapamıyor, emre bile engin varken daha iyi oynuyordu...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PlayerX


    quote:

    Orijinalden alıntı: Zooteknist_

    Demba Ba'yı almalıydık sezon başında yanlış yaptık.

    +1

    +1
  • Bizim forvetler birkaç maçtır olmıcak işler yapıyorlar. Dün kü maçta da gördük vurulcak yerde topun üstünde atlıyorlar topu hiç beklemiyorlar kendilerine gelir mi diye. Real Madrid - City maçında Benzema nasıl bıraktı adam tam köşeye aynı o şekilde forvet gerekiyor.
  • Dün arkadaşlarla maçı seyrederken aynı muhabbet geçti. Sow bizde harcanıyor. Aykut, Terim gibi çift forvete dönse Sow iyi iş yapar. Burak gibi kazma adam varken Galatasaray'ın işi zor. Trabzon'dayken de hep diyorduk; Burak yerli Guiza'dır.
  • Torresi satarlarmı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

    beyler yenildik diye demiyorum ama gerçekten sow gibi buldumu mükemmel goller atan forvet lazım mesela sow fenerbahçede pas alamıyor ama bizde olsaydı iş yapardı çünkü bizde forveti topla buluşturamama sorunu yok fakat forvetlerimiz şampiyonlar ligi için yeterli değil.. Burak ve umut süper lig için fazlasıyla yeterli oyuncular ama şampiyonlar liginde buldu mu atacaksın yoksa atarlar, fakat bu adamlar maçlarda 1,2 tane kaçırmadan atamıyorlar..

    Bakın bragaya adamlar 4,5 kere kalemizde geldi ikisini zor kurtardı muslera, 2 si gol oldu biz adamların kalesinin önünden çıkmadık doğru dürüst kaleyi bulan şut yok..Burak ın saçma kafa vuruşlarını saymazsak tabi çok kötü vuruyor kafa ile toplara kafa tekniği 0

    braga mükemmel kapandı hiç açık vermediler onlarında hakkını vermek lazım

    Aynen Joyyh Waynen




  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmreFB1907

    Sow ordan burdan heryerden vuruyoe atiyor golunu. Ama ne yazikki ileriye top tasiyip adami kaleciyle karsi karsiya birakamiyoruz.

    arkasında,yanında baroni,mehmet topal, selçuk şahin,mehmet topuz,şut kabiliyetinden başka bir artısı olmayan stoch falan oynarsa tabi hiç bir şey yapamaz bu adamın yanında arkasında selçuk inan,melo,emre çolak,hamit(amrabat) olacak sen gör o zaman sow u yanınada elmander ve ya umut u koy tadından yenmez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _baron_

    bu sne kaçta bitiricilik yapıpta gol attı sow bide umut kaç tane attı bakarsan sevinirim..

    bu kadar sığ düşünen adamlara bayılıyorum ya umut tamamen süper lig oyuncusudur ben sana diyorum ki bize şampiyonlar liginde umutun süperligde gösterdiği performansı gösterecek adam lazım.. Ama o adam umut değil.. Dün ki maçta umut ne yaptı ? soruyorum ya basit bir soru ne yaptı ?
  •  Bize Bitirici Forvet Lazım Sow Gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mami_24

    ben anlamadımki burda sizin düşündüklerinizi fatih terim düşünemiyomu

    fatih terime duyduğum saygıyı hiçbir teknik adama duymam ama belli ki iyi idrak edemedi bu durumu.. Amrabat'a 8 milyon vermek yerine iyi bir santrafora verilmeliydi 8 milyon.. Şuanda net söylüyorum engin,hamit,emre,aydın varken amrabat gereksiz.. Kesinlikle kötü oyuncu değil ama şuanda ihtiyacımız olan adam o değil bitirici bir forvetti ayrıca amrabat son maçlarda tam q7 havası veriyor dikkat ettiniz mi bilmem ? aldığı topları adam geçeyim derken kaptırıyor 5 hareketten 1 tanesi olumlu oluyor oda harcanıyor gerisi rakip için 4 kontra atak..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xolo

    El elin eşeğini türkü çağırarak ara diye bir laf var.. İstediğin oyuncuyu al , adam çıkıpta Türk gibi mücadele etmez.. Altyapıdan kaç tane oyuncusu var GS ın.. Kadroya bakıyorsun yarıdan fazlası yabancı.. Bir adam gol kralı oldu diye hemen takıma alınmazki yav :S Gördük gol kralını boş kaleye atamıyor..

    Altyapı ne alaka yahu. Dün sahada 3 tane altyapıdan çıkmış oyuncumuz vardı. Standartların üstünde bir rakam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tomthejeer

    quote:

    Orijinalden alıntı: xolo

    El elin eşeğini türkü çağırarak ara diye bir laf var.. İstediğin oyuncuyu al , adam çıkıpta Türk gibi mücadele etmez.. Altyapıdan kaç tane oyuncusu var GS ın.. Kadroya bakıyorsun yarıdan fazlası yabancı.. Bir adam gol kralı oldu diye hemen takıma alınmazki yav :S Gördük gol kralını boş kaleye atamıyor..

    Altyapı ne alaka yahu. Dün sahada 3 tane altyapıdan çıkmış oyuncumuz vardı. Standartların üstünde bir rakam.

    RISULTATO IMPORTANTE... Sizin İmparator söylemişti..

    Sahada standartların üzerinde sayıda oyuncunuz olması , altyapıya önem verdiğinizi göstermez , o oyuncuların neler yapabildiği verdiğiniz önemi gösterir değilmi..! Sonuca bakarsak adamlar kalenize 2 defa geldi ve maç 2-0 bitti.. Dolayısıyle ; altyapıdan oyuncu çıkarmak o kadar da önemli değil , önemli olan iş yapabilecek kapasitede oyuncuların çıkmamış olması..!




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.