Şimdi Ara

BIZIMLE calismak istermisiniz?[RF-ONLINE] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
5.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Elbette sunucu açılırsa herkez hemen sunucuya damlamaz. bu işler zaman ister. oyun için kaliteli reklamlar yapılmasıda bu konuda çok önemli. türkiyede açılırsa bence tutar. çünki sunucu ccr tarafından açılıyor. yani resmi sunucu.
  • çagri arkadasim türkler knight gibi bir oyunu oynuyorsa rf yi hayli hayli oynarlar...izlemlediim kadar1yla pvp yi cok seviyor türkler ve oldukca zekiler online oyunlarda bence gayet güzel tutulur oyun ama sonunda türkler oyunun b...nu c1kar1rm1 bilemem
  • Sayın Çağrı,
    Cevabım size...
    Daha önce açılmış olan Türk RF On-Line Destek sitesinin 300'den fazla kayıtlı aktif üyesi vardı. Bu sizin 30-40 kişi varsayımınızı direk çürütüyor. Üstelik bu sayı RF On-Line hiçbir Türk Oyun Sitesinde (Level, Oyungezer veya Merlinin Kazanı gibi) duyurulmadan sağlanmış bir rakam. İnternet kafelerin çoğu bu oyunu kaldırabilecek kapasitede değil. Bu yüzden kafeciler kurmuyor. Kafelerde olmadığı içinde az bilinen bir oyun.

    1- Türkiye'deki WOW oyuncularının sayısı bu varsayımınızı etkisiz hale getiriyor. Item, Pt ve Level olayına gelince, officalde bırak 50+ olan Türkleri race leader olanlar bile var. Adam gibi ingilizcesi olan çok rahat oynuyor. Kaldıki Türkiyede server açılırsa %100 Türkçe olacak. Türkçe olan görevleride yapamıyorlarsa oynamasınlar zaten. ;)

    2- WOW olayı bunuda egale ediyor. RF Global açıldığında bir sürü (MSN listem 1200 kişi yarısından fazlası oyuncu) offical WOW oyuncusu arkadaşım RF'ye geçti ancak lagdan oyunu bıraktılar. Hile veya hackten değil. Bende lag yüzünden officalde oynamayı bıraktım.

    3- Oyun dinamikleri gayet basit. Ancak Ultima On-Line oynamamış yeni nesil için MMORPG'ler zor geliyor tabi. Yeni nesil çok tembel.

    byalfa sana katılıyor. Çünkü oda senin mantalitende oyunda tutunamayan tanıdığım bir arkadaş. Noktasına virgülüne yapması gerekenleri söylediğim halde kafasının dikine gidip birde abisinin sabotajları yüzünden oyunda mimlenip Holy Chandra olduğu halde level kasamayan tek kişi. Bu oyunda diğer oyunlardaki gibi küfür edip, kendi ırkınızdan olanları kesip diğer oyunculara dayılık yapamazsınız. Mutlaka birilerinin bir yerde tanıdığı veya en kötü ırk lideri vardır. Yeri gelir hesap sorulur. Türkler asıl buna alışık değil. Diğer oyunlarda abilerine dayılık yapıp hile hurda ile bir yerlere geliyorlar ancak bu oyunda tek tabanca olanın hiç şansı yok.

    Global serverın ilk açıldığı ayı göz önünde bulundurarak bu oyunun önündeki tek engelin lag sorunu olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Guildimdeki adamlardan bazıları aylık 5000$'lık cash alıyorlardı. Türklerden de tanıdığım aylık 100-200$ Cash alan çok kişi vardı. Guild olarak oynayıp aldıkları için onlara koymuyordu bu paralar. Ben kendim offical serverda 100-200$ Cash aldım bugüne kadar. EXP pill ve %25 HP/FP setler için.




  • bizim internet cafede officalle birlikte en az 3 çeşit rf var her pc de
  • Ben şunu anlamadım;Oyun sadece Türkçe mi olacak yoksa Türkiyeye özel server mi açılacak?
  • oyun türkçe olarak çevrilicek.
    özel serverı bilmiyorum.
  • Böyle birşey olursa,kesinlikle oynamam.Oyun tutarsa, hele birde Türkçe olursa, 5-25 yaşları arasındaki internet kafeci gençlik oynayacak.Bu ne demek? Metin2 veya KO 'n halini görüyorsunuz;lamer,velet dolu.Kalsın,ben elit'lerle oynayamaya devam edeceğim.

    2.ci bir not.Yeni dc yememe rekorum 26 gündür.26 gündür dc yemiyorum.

    PS Mesajım yanlış anlaşılmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maschera -- 22 Kasım 2009; 14:20:23 >
  • Bu oyun kafede oynanacak bir oyun değil bence...
  • türkçe online oyunlarda bir patlama oldu. rom, shiya, silkroadda türkçeye geçicekti. daha açılması planlananlar var. bu saydılarımdan 1i Türkiye'de çok fazla tuttu oda Silkroad Online. çağrı arkadaşımızın dedikleri bana çok mantıklı geliyor. O tür oyunlar cafelerde tutmuyor, ancak evinden oynayanlar için güzel bir oyun ve onlarında bağlı oldukalrı oyunlar var. Onlar kolay kolay eski oyunlarını bırakıp yenisini başlamaz. ancak yeni oyun arayışına girenler oynar. onlar içinde yeni bir server açmaya değmez bence. elindeki serverin lag dc problemlerini çözüp türkçe dil desteğini getirmeleri daha mantıklı olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MetalWave

    türkçe online oyunlarda bir patlama oldu. rom, shiya, silkroadda türkçeye geçicekti. daha açılması planlananlar var. bu saydılarımdan 1i Türkiye'de çok fazla tuttu oda Silkroad Online. çağrı arkadaşımızın dedikleri bana çok mantıklı geliyor. O tür oyunlar cafelerde tutmuyor, ancak evinden oynayanlar için güzel bir oyun ve onlarında bağlı oldukalrı oyunlar var. Onlar kolay kolay eski oyunlarını bırakıp yenisini başlamaz. ancak yeni oyun arayışına girenler oynar. onlar içinde yeni bir server açmaya değmez bence. elindeki serverin lag dc problemlerini çözüp türkçe dil desteğini getirmeleri daha mantıklı olur.


    Katılıyorum ;)
  • Simdi knight / silkroad grubunun bu oyunu oynamayacagi yada cok az bi kisminin ilgi gosterecegi dogru ama bu Türkiyedeki buyuk genc nufusun tamamı demek degil Firmalarin Türkiyeye yonelmesinin sebebide Bu genc kitleyi hedeflemeleri zaten.

    Yeni server acildiginda boş kalacagını düsünmeyin bile bir cok oyuncusu olacagina eminim bu konuda sıkıntı olmayacagı konusunda ıcım cok rahat hatta ılk baslarda fazla oyuncudan dolayı spot bulamamak vs. gıbı problemler yaşarız dıye dusunuyorum.

    Bende Garyosavan gıbı firma bunyesinde calısmak icin cv gonderdım. Oyuncu olarak katılmasam bıle gm olarak bunları gorucegımı tahmın edıyorum tahmınlerımıde sadece yapacak ıs bulamayan sıkılmıs genc nufusa baglıyorum.

    Belkı cok profosyonelce oynamayacaklar ama Türk oyuncusunun profılını gercekten ıyı bılırım bır sekılde kendını oyun sartlarına adapte etmenın bır yolunu buluyorlar.


    Ben lag/dc sorunları yuzunden oyunu erken bırakanlaran olmama ramen Rf onlıne yerıne koyupta oynayabılecegım az oyun bılıyorum.Benım tarzımda dusunen bir cok oyuncu oldugundan kımsenın suphesı olmasın. :)




  • Yukarıda yazılanlara hızlıca bir göz attımda herkesin söylediğinde bir doğruluk payı var. Kendi adıma şunu söyleyebilirim şuanki serverın lag problemi olmasa ben gayet memnunum zaten benim oynadığım saatlerde çok lag olmuyor (dc sorunum uzun zamandır yok). Şayet oyunumuz için türkiyede bir server açılıp türkçeleştirilirse ister 10 ister 10k üyesi olsun o server a kayıt yaptırmam için bir mucize olması gerekli. Çünkü dh rf grubu dışında gelecek olan kitlenin oyunun yapısını ve zorluklarını kaldıracak iq da olması bir yana klavye delikanlısı olan birçok oyuncunun ve dalkavuğun kol gezeceğinden adım gibi eminim. Neden bu kadar emin olduğuma gelince arada bir internet cafelere giderim sırf zevk olsun diye ve orada ko ve türevi oynayan 11yaş ve üstü veletler rf yi sırf merak edip oynayacaklar ama pt ve lvl ing te aramızdan ayrılacaklardır. Çünkü türk oyuncu camiası (dinazorları kast etmiyorum) kolay oyuna alışmış durumda. Tutupta ne bizim gibi all pt gm kasar ne bd party bekler ne pb run da drop olan ele yi guild leader a verir. İşin özü bizim burada oluşturduğumuz elit camia sanmayınki tr tabanlı bir serverda sağlanır. Buda ilk etapta göze çarpan bir doluluk olmasının dışında sonrasında ölü bir server demektir kanımca.

    Son söz olarak şunu diyebilirim tr tabanlı bir server açılacağına şu onki offical server da iyileştirme çalışmalarına gidilse daha iyi olur.




  • Kore serverinda korede bile lag ve dc sorunundan surekli sikayet maıllerı aldıklarını ve bunu cozemedıklerını bılıyorum sebebı yogunluktur belkı bılemıcem. Ama bıze has degıl adamların kendı yerınde bıle bu sorun var.
  • Arkadaşlar oyun diğer oyunlara göre biraz daha ayrıntılı ve teferruatlı olabilir.Ancak artık Türkiyede mmorpg oynayan insanların sayısı cok fazla oldu ki bunların büyük kısmını genç kişiler oluşturuyor.Diğer mmolardan edinilen bilgilerle zaten oyuncuların bu oyunada kısa zamanda adapte olacağına eminim kaldıki herşey türkçe olucak.Tutturmuşsunuz bir internet kafe diye.Dikkat etmiyormusunz genel olarak internet kafeler artık sinek avlıyor devrediyor vs.Çünkü artık pc almak ve internet bağlatmak o kadar zor değil.Zaten bu tarz oyunları oynayan insanların genelinin evinde pc ve internet vardır.Bu oyunu p2p oyunlardan ayıran birşey göremiyorum hatta çoğu p2p oyuna değişmem şahsen o yüzden bu oyunu oynucak kesim niye illa p2p başka oyuna yönelsin anlamış değilim.Wow bu oyuna göre hayli hayli geniş kapsamlı bir oyun ve tr deoynayan bisürü kişi var.Bizim sadece bu sitede yaptığmz reklamlarla elbet fazla oyuncu olmaz diğer oyun siteleri ve forumlara reklam verilse bakın nasıl doluyor 2 günde.




  • birçok arkadaşımız türkçe rf konusunda olumsuz düşünceler içine girmişler.bense onların aksine çok umutluyum.codemaster zamanında rf oynarken sayımız olduça az olmasına rağmen yaptığımız ateşli belleto-acc tartışmalarını bile özlüyorum artık.birde oyun türkçe olup türk sayısı artınca forumdaki canlılığı düşünün.türkiyede knight online ve metin2 gibi berbat oyunlar bile hala oyun olarak oynanabiliyorsa birçok oyuncunun ismini bile duymadığı rf onlinenın tutmaması için hiçbir neden yok.size katıldığım bir nokta ise türklerin bir kısmı bot,hile vs. kullanarak kolay karakter geliştirmeye alışmıştır.zaten o tür oyuncular bu oyunda tutunamazlar.buda bizim için büyük şans zaten.o tür oyuncular hiç gelmesin server a daha iyi.rf nin sevdiğim yapısıda bu zaten.karakter geliştirmek özen istiyor.bot,hile vs. minimum düzeyde.zaten yakalananlar hemen ceza alıyorlar.sürekli online GM bulamasanız bile mutlaka online race leader vardır.yani bu oyunu oynayan oyuncu kitlesi sabırlı,ne yaptığını bilen,seviyeli oyunculardan oluşuyor.silkroad gibi item malldan bot satılmıyor bu oyunda.biraz uzun oldu galiba :D saygılarımla

    edit:imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destanayhan -- 24 Kasım 2009; 14:14:49 >




  • Nerelerdsiniz ? [RF-ONLINE] Oyunun her şeyini türkçe yapmayın sakın sadece yardım bölümmleri, açıklamalar falan türkçe olsun :D
  • Evet ne var ne yok ? :D Gelişmeleri bilmek isteriz
  • Sanırım ofise mobilya falan almışlar. Bu günde bilgisayarları satın alıyorlarmış. Hadi hayırlısı
  • 1 Şubatta ofis faliyete geciyor bugun makineleri satın aldık :) makineler gelmeden rj45 lerı caktım ag ıcın hazırlık yaptım makınelerı beklıyorum sımdı :) 12 kisilik ekıbınde bir kısmını sectım cuma gunu yenı basvuruları degerlendırmek ıcın yenıden gorusmeler yapıcaz.Subattan sonra türkcelestırmeye baslıcam sanırım. Herseyı turkcelestırmeyı dusunmuyorum item ısımlerını aynı bırakma taraftarıyım acıklamalarını turkcelestırmek daha mantıklı gelıo bana acıkcası dosyalar önüme konmadan karar veremıycem gıbı gelıo sanırım bu iş icin makıne basına oturunca karar verıcez.

    edit: yazım hatası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 23 Ocak 2010; 20:23:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Treth

    1 Ocakta ofis faliyete geciyor bugun makineleri satın aldık :) makineler gelmeden rj45 lerı caktım ag ıcın hazırlık yaptım makınelerı beklıyorum sımdı :) 12 kisilik ekıbınde bir kısmını sectım cuma gunu yenı basvuruları degerlendırmek ıcın yenıden gorusmeler yapıcaz.Subattan sonra türkcelestırmeye baslıcam sanırım. Herseyı turkcelestırmeyı dusunmuyorum item ısımlerını aynı bırakma taraftarıyım acıklamalarını turkcelestırmek daha mantıklı gelıo bana acıkcası dosyalar önüme konmadan karar veremıycem gıbı gelıo sanırım bu iş icin makıne basına oturunca karar verıcez.


    1 ocakta ofis faaliyete geciyor demisinde hacı zaten biz 23 ocaktayız 1 ocakta faaliyete geçtinizmi yoksa, 1 şubatta falanmı geçecektiniz yanlış falanmı yazdın

    Her neyse bakalım hayırlısı olsun. İyi çalışmalar dilerim.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.