Şimdi Ara

Blackberry SIM KILIDI hakkında önemli bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Benim 8320 turkcell'den alınma cihazım var. MEP kodunu bugün Turkcell'i arayarak öğrendim ve başarılı bir şekilde telefona kodu girdim. Fakat şimdi ne turkcell hattını nede başka operatörleri kullanamıyorum.

    Cihazı wipe ettim,son versiyonu yükledim, eski versiyona döndüm, pili çıkartıp bekledim ama sonuç yine aynı.

    Turkcell ile görüştüm onlarında yapabileceği birşey olmadığını söylediler. Bu şekilde bir problemle karşılaşan oldu mu acaba?

    Telefonu kullanamaz hale geldim, simkilitli olduğu hale tekrar getirsem problemim çözülür gibi geliyor ama nasıl yapacağımı bulamadım.

    Yardımınızı rica edeceğim.



  • Daha önce blackberrye simkilidi girmedim ama bence bu normal bir durum değil. Cihaz sanırım turkcell çıkışlı, öncelikle kvk yı arayarak destek almalı ve gerekirse cihazı kendilerine götürmeniz gerekebilir. Turkcell bu duruma gerçekten bişey yapamaz, çünkü onlar sadece telefonu verir ve servis sağlar. Teknik desteği cihazın servisinden almalısınız. Umarım probleminiz giderilir.

    Mutlu günler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihanx

    Daha önce blackberrye simkilidi girmedim ama bence bu normal bir durum değil. Cihaz sanırım turkcell çıkışlı, öncelikle kvk yı arayarak destek almalı ve gerekirse cihazı kendilerine götürmeniz gerekebilir. Turkcell bu duruma gerçekten bişey yapamaz, çünkü onlar sadece telefonu verir ve servis sağlar. Teknik desteği cihazın servisinden almalısınız. Umarım probleminiz giderilir.

    Mutlu günler.

    Evet cihaz KVK çıkışlı. MEP kodunu girmeden önce Turkcell hattı ile kullanıyordum. MEP kodunu girdim ve hiç kullanamaz hale geldim. Pazartesi KVK ile görüşeceğim ama onlarda muhtemelen getirin diyecekler cihazı. Ben dışarıda telefon tamircisine durumu sordum, bırakırsın deneme yanılma ile bakarız dediler :S
  • Bence hiç telefon tamircisine falan bırakma. Elindeki cihaz bir BlackBerry 100 TL lik bişey değil. Denime yanılma ile olmaz. Telefonunu heba etme hiç. En güzeli sağlam bir servise ver sorununu çözsünler. Belki bir süre telefonsuz kalabilirsin, eğer elinde kullanacağın başka bir geçici cihaz yok ise. Ama en azından telefonunun üzerinde deneme yanılma yönetmiyle arıza aramıycaklardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.