Şimdi Ara

BLACKBERRY SIM KILIT KODU HAKKINDA HERŞEY (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
537
Cevap
10
Favori
242.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhabalar benimde bir sorum olacaktı. turkcell'den taahhütsüz aldığımız blackberry telefonumuzu farklı operatörün hattını takınca istenen ağ mep kodunu müşteri hizmetlerini arayıp öğrenerek girdiğimiz halde kalan hakkımız 0 oldu :) bu konuda yanlış girdiniz ve kvk ya vermemiz gerektiğini söylediler. trabzon kvk bloke olan ağ mep kodu için 60 TL ücret istedi. bu yasal mı? ürünün kullanma kılavuzunda böyle bir bilgi bile yok, kaldı ki ürünü alalı daha 3 ay oldu garantili kapsamı dışında mı kalıyor? bunu kvk ya vermeden sıfırlamanın başka yöntemi yok mudur? yoksa yarın tüketici hakem heyetine dilekçe ile vermeyi düşünüyorum.
    bu başlığın ilk mesajındaki anlatılanları yaptım değişen birşey olmadı hala kalan 0 yazıyor:)
    yardımcı olur musunuz?
  • @NaksuanTV çok teşekkür ediyorum Ağ MEP numaramı temin ettiğiniz için.

    @alphekka bence kesinlikle para vermeyin KVK' ya. NaksuanTV arkadaşımızdan rica edebilirsiniz numarayı, ya da Turkcell/KVK' ya çağrı merkezlerinden ulaşabilirsiniz bu numarayı almak için.
  • MERHABA;

    AMERİKADAN GELEN BİR ARKADAŞIMA YA BLACKBERRY 9810 YA DA 9670 ALDRIMAK İSTİYORUM. ANCAK BURADAN ARAŞTIRDIĞIM KADARIYLA 9670 İN UNLOCKED MODELİNİ BULAMADIM. EĞER BİR ÇALIŞMAMA KİLİT AÇILAMAMASI GİBİ BİR DURUM YOKSA TASARIMI ÇOK DAHA GÜZEL OLAN 9670 İ TERCİH EDECEĞİM. YOKSA UNLOCKED BİR 9810. O YÜZDEN BUNLARI GÖZ ÖNÜNE ALARAK YARDIMCI OLABİLECEK BİR ARKADAŞIM VAR MI? SANIRIM NAKSUAN VE FERDİ BU KONULARLA İLGİLİ YETERLİ BİLGİYE SAHİP.


    9670 İN SPRİNT OPERATÖRLÜ MODELİ AMAZONDA MEVCUT. ORADAN ALINIRSA SPRİNT KİLİDİ KIRILABİLİR Mİ? DAHA SONRA SÜRÜM GÜNCELLEYECEK OLURSAM SORUN OLUR MU?
  • Sayın NakusanTV

    Ben de KVK garantili BlackBerry Bold Touch 9900 alan ve cihazını Turkcell harici başka sim kartları ile çalıştıramayanlardanım.

    Size IMEI numaramı PM ile gönderdim. Yardımcı olabilir misiniz?

    Teşekkürler.
  • Kvk cıkışkı Blackberry 8520 curve aldım avea hattımı kullanmak için mep 2 kodu gerekiyor yardımcı olabilirsen sevinirim.

    İmei numarasını özel mesaj olarak gönderdim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hstekce

    Sayın NakusanTV

    Ben de KVK garantili BlackBerry Bold Touch 9900 alan ve cihazını Turkcell harici başka sim kartları ile çalıştıramayanlardanım.

    Size IMEI numaramı PM ile gönderdim. Yardımcı olabilir misiniz?

    Teşekkürler.

    sim kilit kodunuzu gönderdim güle güle kullanın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: harnavala


    Kvk cıkışkı Blackberry 8520 curve aldım avea hattımı kullanmak için mep 2 kodu gerekiyor yardımcı olabilirsen sevinirim.

    İmei numarasını özel mesaj olarak gönderdim.


    kodu talep ettim geldiğinde yine pm atarım
  • Bende 8820 telefon var, avea hattı taktım kod falan istemedi, ama hat'da çalışmadı, yeni yazılım attım yine olmadı, bunu açmanın bir yöntemi var mı?
  • Kardeşim blackberry curve 8520 almış ama turkcellden baska hatla çalışmıyorum baska hat takınca ağ mep kodu istiyor yardımcı olursanız sevinirim
  • NaksuanTv hocam pm attım
  • FERDI68 IN ILANINDAN ALINTIDIR !

    YURTICI ve YURTDISI tüm blackberry marka telefonların MEP2 yani SİM KİLİT KODLARI vardır..

    Bu kodlar kesin kod olup 1 defa girildiğinde kesinlikle telefon kodu tanıyacaktır.

    Biz kodları kendi cihazımızla İMEİ numaranıza göre sadece sizin telefona özel kodu veriyoruz.

    Son hakkınız kalsa bile kesin kodu veririz..

    Sadece arayın önce kodu telefona girelim sonrasında parayı gönderin. (kötü amaçlı anlamamanız için, dolandırıcılık vs.)

    Bu işlemler sadece 3 veya 5 dk. sürmektedir.


    YURTICI:

    AVEA - VODAFONE - TURKCELL



    YURTDISI:

    A-TT -BELL - VIRGIN - T-MOBILE - TELCEL - ROGERS - MOVISTAR - DIGITEL - TELUS - BELL MOBILITY - VERIZON

    ve burada yazmadığımız bütün yurtdışı hatlarının kodları mevcuttur...

    telefonla ulaşırsanız 5 dakika içerisinde kodunuzu veririz..

    ücret sadece 20 TL dir..

    0 541 603 08 68




  • hocam black berry gold 9780 telefonuma acil kilit kodu verebilirmisin iemi pm attım cok teşekkür ederim şimdiden
  • hocam banada bold 9000 için acil kod gerekli ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NaksuanTV


    hocam pm attım
  • Sayın NakusanTV vodafon dan 8520 aldım.diger hatlarda kullanabilmem için mep kodu varmış bilmiyodum,bilmediğimden bende 10 kere yanlış girdim ve tel vodafon dışında başka hatta çalışmıyor, diğer hatlarda çalıştırabilmem için ne yapmalıyım?
  • vodafon mep kodunu daha sonradan aldım, ama kabul etmiyor artık, kvk 60,00 tl istiyor vodafon 150,00 tl tamir süresi 4 gün diyolar
  • Kod giriş için hakkı kalmayan (Kalan: 0 ..vb.)


    Üretici Rim tarafından cihazınıza sim kilit kodunu doğru girmeniz için 10 tane hak tanınmıştır. Israrla 10 kez yanlış girmeyi art niyet olarak kabul edip kullanıcı hatası olarak değerlendiriyorlar. Bu durumun düzeltilebilmesi için kullanıcının kendisi yazılım yüklemesi yeterli olmamakla birlikte üretici firmaya sadece yetkili servisin bağlanabileceği bilgisayarlar üzerinden yine üretici firma izni ile bu işlem yapılabilmektedir. Bu sebeplerden dolayı ücret isteyebilirler.

    Kod giriş için hakkı kalmayan (Kalan: 0 ..vb.) cihazı olan arkadaşlar; şuan için yetkili servisten başka yol yok üzgünüm. Herhangi bir servise gidip cihazınızın anakartından olacağınıza yetkili serviste yaptırmanızı şiddetle tavsiye etmem..
  • Telefonum bozuldu diye ablam bana hediye olarak ikinci el blackberry 9300 almış. Ama Avea hattımı takınca Ağ mep kodu(7) : Diye bişey soruyor. Aceba bu kodu bulmamda bana yardımcı olurmusunuz. Çok minnettar olurum. Hergün kullandıkça dua ederim size. Özelden IMei numarasını yolladım .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakcak3S

    Telefonum bozuldu diye ablam bana hediye olarak ikinci el blackberry 9300 almış. Ama Avea hattımı takınca Ağ mep kodu(7) : Diye bişey soruyor. Aceba bu kodu bulmamda bana yardımcı olurmusunuz. Çok minnettar olurum. Hergün kullandıkça dua ederim size. Özelden IMei numarasını yolladım .

    Kodu talep ettim geldiğinde özelden kodu yazarım.
  • hocam önceki telefonda kvk çıkış sorunu olduğundan kilit kodunu alamamıştın .. cihazı aldığım yerden değiştirdim. kvk sitesindende imei nosunu sorguladım kvk çıkışlı yazıyor. imei pm den atıyorum. yardımcı olursan sevinirim. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.