Şimdi Ara

Blackberry Z10'de Whatsapp Kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1) İlk olarak kullanacağımız iki adet dosya var bunlardan bir tanesi WhatsApp uygulama dosyası, diğeri ise Windows ve Mac uyumlu DDPB uygulaması. DDPB Uygulamasını bilgisayara indirip kurduktan sonra 2. Adıma geçebilirsiniz.

    WhatsApp uygulama dosyası:http://sdrv.ms/XQfKAY
    DDPB masaüstü yazılımı:http://www.mediafire.com/?b3zwqcnxv3mtmcn

    2) DDPB Uygulaması arayüzü bu şekilde:

    DDPB uygulamasının cihazınızı görmesi için aynı internet ağında olmanız lazım. Bilgisayarınızın hangi yöntemle internete bağlandığı önemli değil isterseniz ethernet kablosuyla bağlayın isterseniz de kablosuz.

    BlackBerry 10 cihazımızın IP adresini öğrenmek için Ayarlar-Hakkında kısmına girip Şebeke bölümünü açıyoruz. Wi-Fi altında IPv4 yazan adresi DDPB uygulamasına giriyoruz.



    Bu işlemden sonra Ayarlar- Güvenlik ve Gizlilik-Geliştirme Modu bölümünden Geliştirme Modunu kullan özelliğini açıyoruz. Bu özelliği açtığınız zaman sizden bir şifre belirlemenizi isteyecektir. Bunu DDPB uygulamasında kullanacağız.



    3) IPv4 adresinizi ve demin oluşturduğunuz şifreyi DDPB uygulamasına girin.



    4) Connecting yazısı çıkacaktır. Cihazınızı görmesi 3-4 dakika alabilir.



    5) Cihaz DDBPB'ye bağlandığında Connect tuşunda Connected yazacaktır. Şimdi sıra WhatsApp uygulamamızı DDPB uygulamasının içine yüklemekte. Bunun için DDPB üzerindeki Add tuşuna basıp WhatsApp Uygulamasını seçiyoruz. Eklendiği zaman listede gözükecektir.



    6) Sıra WhatsApp uygulamasını cihaza yüklemeye geldi. Bunun için WhatsApp yazan yerin yanındaki kutucuğa tıklayıp seçin ve aşağıdan Install tuşuna basın.



    Install tuşuna bastıktan sonra yeni pencere açılacaktır. Burada işlemin ne kadarlık bir bölümünün tamamlandığını görebilirsiniz.



    7) İşlem bittikten sonra WhatsApp uygulamasını cihazınızda göreceksiniz.



    8) En önemli nokta burası. WhatsApp'ın bu sürümü Android uygulamasından çevrildiği için aktivasyonda bazı sıkıntılar yaşanabiliyor. Mesaj geldiği halde uygulama görmüyor ve aktivasyon ekranında 5 dakika sonra Beni Ara seçeneği çıkıyor. WhatsApp servisi sizi arıyor ve kodunuzu TÜRKÇE bir şekilde size iletior. Arama bittikten sonra o 6 haneli kodu uygulamaya girdiğiniz zaman işte karşınıza bu ekran çıkıyor. :)



    Şu anda Rehberle uyumlu çalışmıyor maalesef fakat size atılan tüm mesajları okuyup cevaplayabiliyorsunuz. Uygulamanın her zaman açık olmasına dikkat edin yoksa mesaj alıp cevaplayamassınız. Küçük bir ilave daha; normalde 1 seneden sonra 0.99 cent olan uygulama bu yöntemle ömür boyu ücretsiz oluyor. :)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.