Şimdi Ara

Bladedancer & Dark Avenger

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu iki class arasında kaldım. Pvp'de kolay inmeyecek iyi dmg verebilecek ve exp kasarken zorlanmicak bi karakter arıyordum ve eleyerek bu ikisine düştüm. Fakat şu anda karar veremiyorum ve sizden bana yardımcı olmanızı istiyorum. Düşük rate bi c3 serverda oynuyorum (3x) ve tatto, a yada s set yok, macro yok.

    Burda bazı arkadaşlar BD için pvp char değildir demişlerdi fakat bazı pvp videolar izledim ve bd'nin eş itemli bir sk, th, glad ve sr'yi (ayri ayri) yere yiktigini gordum. DA videolarında da panterle beraber 3-4 kisiyi yikmadan yattigini gormedim.

    70 lvl BD ve DA'yı karşılaştırdığımda (stat bakımından) p ve m defanslarda hemen hemen eşit olduklarını (BD daha düşük) p atak, isabetlilik, hız ve ıska oranında BD'nin önde olduğunu fakat DA'nın panterinin 2k atağının olduğunu gördüm. (hemen hemen eş itemler var ikisindede)

    DA'da giyebileceğim en iyi set Doom en iyi silah damascus(ki çok zor). BD'de ise BW ve dual sls. M def. içinse en iyi b grade takı kullanabilirim(ki bu da zor ).

    Şimdi bikaç sorum var;

    1. DA'nın panther çıkarmak için neye ihtiyacı vardır, exp kaybeder mi, panther ölünce nolur?
    2. BD'nin debuffları (hex ve power break) bufflara yönelik midir ve herzaman kırar mı?
    3. Aynı lvl BD ve DA'nın ortalama p ve m.def'leri p.ve m.atack'ları nedir ne değildir?

    Bana yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.

    Fun serverda oynamıyorum.

    Bladedancer: [img=http://img73.imageshack.us/img73/7351/bd6zh.th.jpg]
    Dark Avenger: [img=http://img87.imageshack.us/img87/1515/da0rl.th.jpg]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thror -- 20 Nisan 2006; 12:22:19 >







  • Kimse yardım etmicek mi?




  • DA panter çıkarınca xp nin %30unu yer olunce serverin ozelligine gore d crya bidaha cikarirsin digerleri hakkinda bisey diyemicem ben BD henuz acmadim


    kolay gle...
  • pvp de eğer DA panterini çıkarırsa , BD yi rahat alır.Ama çıkarmazsa zorlu bir çarpışma olur ve şansa bağlı olur biraz da, çünkü DA da shield stun skilli var.. eğer stun tutarsa BD nin işi bitik , 2-3 kere tutarsa DA alır..
    Ancak ben ikisini de tavsiye etmem pvp için diyorsan TH herzaman için ikisini de alır, DA stun koymadığı sürece
  • İsteklerine cevap verebilecek bir karakter olarak bu ikisini değilde Gladiatör önericem. Silah ve zırh olarak zaten BD ile aynı olacaktır. PVPde kolay düşmez, oldukça yüksek HP ve CPye sahiptir. Bu ikisinden daha fazla damage verir. Exp kasmanda zor olmaz sanıyorum. Genelde solo mu oynayacaksın parti mi? Biraz incele, düşün tüm karakterlerin artı ve eksisini daha sonra tekrar bakarız beraberce.
  • Fkirleriniz için çok teşekkür ederim.

    Sevgili daywalker oynadığım serverda Th'ler dmg bakımından gerçekten iyi. vurdukları dmgların %90'ı kritik fakat m ve p defans açısından eksik olduğunu düşünüyorum yani ölmeye yatkın bi karakter. ve siegelerde magelerin ilk hedefleri oluyorlar

    Sevgili Miharbi ilk başta Gladiator dşünüyordum (slash skillerine hayranım ) fakat 1.si oynadığım serverda gladlar party bulmakta çok zorlanıyor 2.si verdikleri hasar düşük gibi sanki (42 lvllik cüceme 60+ glad şarj olup ss basıp 600 küsur dmg vurdu) ve m defanslarında ciddi eksiklik var.

    Parti konusunda 50ye kadar solo kasmayi dusunuyorum fakat 50den sonra GC ve AL yolları taştan çünkü gerçekten iyi partiler yapılıyor buralarda.

    Bd'nin en buyuk avantajının hex ve pb oldugunu dusunuyorum cunku bunlari attiktan sonra zorlanmadan karsi tarafi alabilir diye tahmin ediyorum (fighterlari) fakat da'nin dark panterini ve shield stununu da yabana atamiyorum. ve aralarındaki health farkını tabii.




  • valla eğer hızlı kasmak için düşünüyosan kendi bildiğini yap ama eğer pvp kazanmak istiyorum filan diyosan bizi dinle gladiator yada TH başka alternatifi yok bence Gla benim favorim
  • Dostum lvl kasmadan körü körüne pvp yapamazsın ve daha önce de yazdığım gibi pvp-pk serverinda değil düşük rate bi serverda oynuyorum (3x 3x 3x 2x 2x sanirim boyleydi)
  • DA

    *Solo level kasarken zorlanacaksın, panter yardım edecek olsa da hem %30 exp alacak hem de bir miktar kristal maliyeti olacak. Solo level kasma konusunda BD ile boy ölçüşebileceğini sanmıyorum.

    *Atak gücün olmadığından sadece defansın işe yarayacak ve partilere tank olmadan öldürülemeyen çok zorlu mobların olduğu yerlerde alınacaksın.

    *PVPde en çok dayanabilen sınıflardan olacaksın ancak dayanabilmek için level almış olmalısın ki bu da dediğim gibi zorlayacak seni.


    BD

    *Solo level alırken kendi buff ve dansların sayesinde ve oyundaki en güçlü melee silah olan çift kılıç kullandığın için zorlanmayacaksın.

    *Hem mage partilerinde hemde fighter partilerinde çok rahat yer bulacaksın. Mageler için 2 dansın ve tank özelliğin olacak, fighterlar için ise bir sürü dans, kısmi olarak tank ve kısmi olarakta hasar vererek aranılan adam olacaksın.

    *1v1 PVPde en iyi olmayacaksın ancak karakterini iyi kullanırsan yenebileceğin bir sürü sınıf olacaktır. Ama çoklu PVPde kendi takımın için dansların, düşman için debufflar ve poison dance ile oldukça kapsamlı ve işe yarar bir sınıf olacaksın.


    Şahsi tercihimi soracak olursan düşük rate serverda her ikisini de oynamış biri olarak BDyi tercih ederim ve en yüksek level karakterim de BD




  • Saol Miharbi 1 haftalık sıkıntıdan kurtulmama yardımcı olduğun için :)

    Peki silah ve set olarak B ve C grade olarak ne önerirsiniz? bw giip speedime speed mi katmalıyım yoksa avadon, zubei veya doomdan birini seçip hpmi mi arttırmalıyım? C sette ise Fullplate giyip health mi almaliyim yoksa Composite ile yuk kapasitemi mi arttirmaliyim?

    Silahta ise Sls&Tsuragi = Focus(52), Sls&Sls = Haste(%4)

    Not: İtemler orijinal serverdaki gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thror -- 21 Nisan 2006; 13:58:35 >
  • 52LVL Stun'ı var DA'nın tutmama gibi bir yüzdesi yok 75+LVL isen aşağı yukarı herkesi stunliyabilirsinki şahsen bir DA ile pvp yapmak istemem,ayrıca DA da accury çok az oldugu için bolca mis geçersin ama shield stun + tank oldugun icin sana hawkeye silver ranger gibi charlar max 500critick vuracaktır.eger yüksek lvl bir DA yapacaksan adamı stunladıktan sonra elemanı panterinle bile kesebilirsin buffli 3k p.attck'ı oluyor aşagı yukarı bu da işin eglence kısmı

    itema gelince senin life gibi bir sorunun zaten olmadıgı için p.attck ve attck speed veren setler seçmende fayda var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gielenberg -- 21 Nisan 2006; 14:51:15 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

    52LVL Stun'ı var DA'nın tutmama gibi bir yüzdesi yok 75+LVL isen aşağı yukarı herkesi stunliyabilirsinki şahsen bir DA ile pvp yapmak istemem,ayrıca DA da accury çok az oldugu için bolca mis geçersin ama shield stun + tank oldugun icin sana hawkeye silver ranger gibi charlar max 500critick vuracaktır.eger yüksek lvl bir DA yapacaksan adamı stunladıktan sonra elemanı panterinle bile kesebilirsin buffli 3k p.attck'ı oluyor aşagı yukarı bu da işin eglence kısmı

    itema gelince senin life gibi bir sorunun zaten olmadıgı için p.attck ve attck speed veren setler seçmende fayda var


    Yok yok BD için sormuştum




  • Yabancı forumlardan edindiğim izlenimler ve kendi oynadığım oyunların ardından bende oluşan şahsi fikirlerimdir.

    C Grade
    Full Plate setin getirisi +269 HP ve biraz daha fazla defans olacaktır. Composite set ise +5795 ağırlık kapasitesi verir ki bu takriben 1931 tane daha shot taşımana yeter yada daha fazla heal, haste pot vs. Kişisel tercihim composite setten yana, yanına alacağın fazladan bir kaç heal pot ile canını yukarda tutabilirsin ancak daha fazla malzeme taşımanın tek yolu bu set.




    B Grade

    Öncelikle silah olarak dah az atak gücüne rağmen Sls&Tsurigi önericem eğer +4 yapabileceksen, yok yapamayacaksan Sls&Sls saf atak gücü için iyidir. +4 yaptığında Sls&Tsudaki kritik SA dual Slsteki hızdan çok daha işine yarayacaktır, unutmamakta fayda var.


    Zırh olarak ise oynayacağın stile göre seçmen gerekecek.

    Eğer yanında devamlı buffer/healer olacakve sana yardım edecekse BW almanda bir sakınca yok (mesela ben BW alıp üstüne de +4STR-5CON ekledim ve level 68de 1200 civarı bir atağa sahip oldum). Ancak solo oynayacaksan BW giydiğinde zaten düşük olan CON değeri daha da düşerek hem canını azaltacak hem de stuna karşı direncini düşürerek yüksek levellerde her önüne gelen mobdan stun yemene sebep olacaktır.
     Bladedancer & Dark Avenger




    Doom alacak olursan +CON -STR getirisi ile bunu çözmüş olacaksın ancak bu seferde atak gücün BWye göre hatırı sayılır derecede düşecek.

     Bladedancer & Dark Avenger




    Zubei giydiğinde temel CON ve STR değerlerinde bir değişiklik olmayacak ve + 294HP ile %5 defans getirecek, kısmen ortalama bir set ancak BD üzerinde kötü durduğunu söylemeliyim.

     Bladedancer & Dark Avenger


    Avadon Zubei ile aynı HP getirisine sahip ancak +%5 defansa sahip olmadğından sıralamaya sokmaya değer görmüyorum.


    Şahsi tercihim BD oldu ancak yanımda devamlı prophet ile gezdiğimi de eklemeliyim. Zubei de görüldüğü gibi hiçte fena olmayan bir set. Resimleri incele, aklına takılan bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

    Kısaca:
    ------- Atak--------HP----
    BW......1214........3974
    Doom...1054........4634
    Zubei...1130........4416

    Not: BD 68 leveldir ve tüm pasif atak skillerini almıştır. Kılıçlar +4 Dual Slstir. Bufflar level 65 prophet tarafından yapılmıştır. Atak, defans buffları yapılmış ve berserk eklenmiştir. Magic set olarak luxury shoptaki C set vardır, mdefin düşük olmasının nedeni budur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miharbi -- 21 Nisan 2006; 18:05:02 >




  • Yanımda Shillen Elder gezicek herzaman (kız arkadaşımla beraber oynuyoruz.) Sanırım set olarak BW silah olarakta Sls&Sls ideal gorunuyor cunku o silah kristale donerse birdaha yapma sansim %1. Cok tesekkur ederim ilgilendiğin için ve resimler de harika.
  • Eğer +4 yapamayacaksan, dual sls ideal görünüyor. Yardımcı olabildiysem ne mutlu
  • aklını karıstırmak istemem ama dark avengerle BD karsılastırması coook sacma DA BD yi güle oynaya alır ama dersenki ben cok ii oynuorum oyunun hakkını veriyorum HE veya SR aç kale savaşlarında şov yap derim tabi tercih senin ama DA kullanmasını bildinmi ölümsüz gbi bişi ama kullanmasını bilene ve oynamasını bilene
  • quote:

    Orjinalden alıntı: HaYaLeTR

    aklını karıstırmak istemem ama dark avengerle BD karsılastırması coook sacma DA BD yi güle oynaya alır ama dersenki ben cok ii oynuorum oyunun hakkını veriyorum HE veya SR aç kale savaşlarında şov yap derim tabi tercih senin ama DA kullanmasını bildinmi ölümsüz gbi bişi ama kullanmasını bilene ve oynamasını bilene


    Evet dostum Da konusunda haklısın fakat karşılaştırma yaptığım tek konu pvp değil bu yuzden secimimi yaptim. Hepinizin eline sağlık.
  • her türlü pvp de karşısına eşit lvl bi ufaklık gelmezse koolay kolay kimseyi alamaz blade çok denedim en ii silahı en ii armoru aldım ama ne yaparsan yap dayanıklılığı çok fena bunak arşılık atack gucude dance la dahi çok zayıf dance savaşcı ama biraz buffçı gibi kalıo.övebileceğim tek yanı oyunun kesinlikle en tartışılmasız karizmaya sahip olduğu
  • Bladedancerla oynamayı bilmediğini söylemek zorundayım. Atak yapmak için neredeyse hiç bir skilli olmayan bir sınıfla silah veya armor muhabbeti yapıyor olman düşünerek oynamadığını gösteriyor bana. BDda Hex, Powerbreak, Drain health, Slow, Poison Dance, Sting ve UD skilleri sence ne işe yarıyor fikirlerini alabilir miyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.