Şimdi Ara

bluetooth kulaklık tavsiye bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm. arkadaşlar öncelikle bu işe uzak biri olmadığımı belirterek kullanmış ve kıyas yapabilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum.doğrusu hangisinin işimi tam olarak göreceğinden emin olmadığım için tür olarak illa şu veya bu tür olsun diyemiyorum.

    Beklentim belki herkes gibi olacak ama ben kulaklıkta öncelikle sadece ve sadece sesin kalitesine bakıyorum.yani gürültü engelleme çok iyi olsun , oyun oynarken gecikme olmasın , şekli şöyle olsun vs. gibi özelliklere bakmıyorum.

    Uzun yıllar dj.'lik , Tonmaisterlik , Radyo ve t.v ses operatörlüğüde yaptım...Yani broadcast ve studio cihazlarınıda bilirim.

    Şuan elimde asla satmayı düşünmediğim Sony mdr-1A Kulaklığım var ve gerçekten beğenerek kullanıyorum.ancak artık teknolojininde artmasıyla artık kablolu kulaklık kullanmak çok rahat olmadığından bluetooth kablosuz kullanıma yönelmek istedim.Önce bir samsung buds+ aldım kulaklık bence kulak içi kulaklık modelinde 1 numara diyebilirim bu söylemim ses kalitesinden değil kulağa oturma ergonomisinden geliyor!!tabii her kulaklık modelini deneyimleyip kıyas ve mukayese yapmıyorum,belki daha iyileride vardır ancak benim deneyimlediğim en ergonomik kulakiçi buydu.Daha sonra kızım istediği için bir anker soundcore Q10 kulaklık aldım sesi çok kaliteli olmasada fiyatına göre asla küçümsenmeyecek kadar da kötü değildi,özellikle bass-up modu benim gibi yüksek ve derin bass seven biri için gayet yeterliydi.Baktım birçok kişi bu markadan memnun birde bu markanın kulakiçi modeli olan r-100 modelini aldım ses olarak bu modelde kötü değildi en azından verdiğim paranın karşılığı olarak bakıldığında beklediğimin üstündeydi diyebilirim.Ancak Ben kulaklığı işe gidip-gelirken ve yürüyüş ile spor yaparken kullandığımdan dolayı kulakiçi kulaklıklar en az 1 dakika arayla kulağımın içine tam oturması kaydığı için sesi istediğim tonda ve kalitede alamadığımdan dolayı çok sıkılmaya başladım,ve kulaküstü kulaklık arayışına gittim.

    Bir ara kızımın Q10 modelini alıp kullandım ancak 4-5 ay kullanımdan sonra kulaklığın pad'lerinin derileri parçalandı.(Bu modelin kulaklık pad derileri çok kalitesiz almak isteyenlere yazmak isterim.)

    Sonrasında çok uygun fiyata fiyata bulduğumdan dolayı samsung buds 2 ve akabinde samsung buds pro aldım.Sonuçta samsung buds kulaklıkları AKG Firması ürettiği için gözüm kapalı güveniyodum.Özellikle buds pro'nun ses yüksekliği,okuduğu frekans aralıkları beni yeterli dercede tatmin etti.Ama kulakiçi olduğu için maalesef hareket halindeyken bu kulaklıktan da istediğim verimi alamadım.

    Böylece Kulakiçi Kulaklık Arayışımı Tamamlayıp Kulaküstü bir kulaklık aramaya başladım.araştırmalarım sonucu çok yüksek fiyatıda olmayan sony wh-ch700n bir bluetooth kulaklık aldım.kulaklık öncelikle kablolu kullanım için çok kötü adam gibi hiçbir frekansı istediğiniz gibi alamıyorsunuz.bluetooth ile kullanımdada yazılımı indirip bass kuvvetlendiriciyi sonuna kadar açıp eq. ayarlarındada bası sonuna açtığımda ancak istediğim bass seviyesini bulabildim,ama bu kulaklıktada ses seviyesi istediğim seviyede değildi maalesef.Ben alışkanlığım yüzünden sanırım yüksek sesi ve özellikle kuvvetli bass'ı seviyorum bu yüzden araştırma yapmaya başlayıp aradığım tarzda bir kulaklık aramaya başladım ancak birçok modelin kullanıcı yorumlarına baktığımda beklediğim bir marka ve model bulamadım açıkçası.

    Yani kıssadan hisseye gelecek olursak hiç deneyimleyen oldumu bilmiyorum ama elimde olan kablolu Sony mdr-1A gibi ses yüksekliği ve frekansları olan bir bluetooth kulaklık önerisi yapabilecek arkadaşlardan tavsiye almak isterim.dediğim gibi benim için önemli olan yürürken , spor yaparken kulağıma oturttuğumda bir daha sesi etkileyecek ergonomik yapısını bozmadan ses desibeli olabildiğince yüksek ve özellikle bass se diğer frekansları doğru okuyan bir kulaklık marka ve modeli tavsiye edebilirmisiniz..Marka ve modelin ne olduğu önemli değil sıfırı yoksa 2. elde olabilir.








  • ubtatto U kullanıcısına yanıt
    Bu kadar yazmışsınız okudum. Herhangi bir cevap gelmediğine üzüldüm.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evet kardeşim maalesef ya burada artık çok bilgili ve deneyimli insanlar kalmamış yada birçok insan yazmaya üşeniyor..

    Bu arada birkaç kulaklık deneyimleyebildim bunlar arasında airpods max , jbl , oneaudio a70 , sony wh-xm4 , sony mdr1abt ve sony wh-xb900n kulaklıklar var.Tam istediğim sese en yakını sony wh-xb900n modeli oldu bass sesleri tam istediğim gibi diğer frekanslarda fena değil sadece ses yüksekliği biraz az kaldı yani 3-5 db. daha fazla olsaydı tadından yenmezdi doğrusu.

  • Merhaba, yardımcı olursa eğer başka bir arkadaşın önerisini ihtiyacın olur diye paylaşmak istedim. Detaylarını sen incelersin veya belki de ürünü biliyorsundur. Markanın diğer ürünlerine de bakabilirsin youtube incelemeleri olabilir.

    Umarım bilgi birisinin işine yaramış olur.


    skullcandy® türkiye distribütör online mağazası
    Hesh® ANC Wireless Kulak Üstü Kulaklık
    https://www.skullcandyturkiye.com/hesh-anc-wireless-kulak-ustu-kulaklik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.