Şimdi Ara

Bluetooth ses kaydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    (Genel olarak arama yaptiktan sonra topic´lerde birsey bulamayinca bu basligi actim)

    Evet, bluetooth ya, nasıl olsa onca ses filtreleme teknolojisi övülüyorken herhalde "ses kaydı" imkanı da sağlıyordur deyip SonyEricsson telefonuma HBH-GV435a kulakık seti aldım. Fakat daha ilk denemede boyle birsey olmadıgını gördum. Yani, bluetooth baglantılı iken de alet takır takır dahili mikrofonu kullanıyordu...

    Kulaklık setini iade edecegim, o ayri konu. Fakat gercekten bu isler buralara gelmisken bir Allah´ın kulu boyle bir talepte bulunmamış mıdır. Yani, "GSM tuketicisi" denen milyarlarcası, "kafasındakileri mutlaka baskalarina anlatan" cinsten birileri midir?

    Ardından basladım arastırmaya. Cenix ses kayıt cihazlarıyla karşılaştım. Ben oyle mail filan bekleyemem. Hemen telefona sarıldım. Ogle arasi olmasina ragmen sagolsun biri telefona cikip, "yok dunyada oyle birsey" demeye getirdi.

    Ben de tabi, siz herhalde hic TV haberleri ve tabiatıyla "yaka mikrofonu" denen sey gormediniz dedim.

    Ardindanwww.sistembir.com adli sitede adi/sani (yani markasi) olmayan bir cihazin 480YTL fiyatla satildigini ve bu maharete sahip oldugunu gordum. Ki, onlar buna "casus cihazı" diyorlar. Halbuki benim istedigim casusluk filan degil. Sadece kulagima (ya da yakaya) seti takip birseyler anlatmak ve anlattiklarimi da o sırada sehpanin uzerine birakmis oldugum bir aletin de bunlari kaydetmesi. Bu is icin gidip Sony TV kamerasi alacak halim yok...

    Diyecegim o ki, su tecrubemde dahi, bu GSM teknolojisi isinin kelimenin tam anlamiyla bir "modernite magandasi" isi oldugunu anlamis oldum. Yani, 1995´ten gecen yila kadar GSM ....koluklarina ayak surumude ne kadar da hakli oldugumu anladim.

    111YTL verip bluetooth kulaklik bilmemnesi aliyorum. Fakat uzerinde "walkman" ibaresi tasiyan bir telefonun ses kayit modulu bu kulakligin mikrofonunu iplemiyor.

    Merak etmeden de duramiyorum: Nokia/Mokia filan, "bluetooth kulaklik setinin mikrofonundan ses kaydi" yapabiliyor mu? Ya da hangisi yapabiliyor? Yapabilen bir tanesi var mı?

    Bu isin kerameti nedir, bir zahmet biri/birileri olayi izah etmeyi bir denesin.

    Tesekkurler.







  • gizli kamerada lazımmı
  • ben de stereo bluetooth kulaklığın mikrafonunu bilgisayara bağlayınca kullanamıyorum. bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok makbule geçecek...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.