Şimdi Ara

Bmw 418i düşük yağ basıncı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar merhaba 3 silindirli bmw 418i b38 motor kodlu aracım var. Belli başlı sıkıntılarım var ve hepsinin ortak noktasının biryere bağlandığını düşünüyorum derince dinlemenizi istiyorum. Aracımı 2 sene önce aldım.
    Aldığım ilk günden berri, bazen aracı sıkıştırdığımda veya yokuş yukarı bastığımda(DÜŞÜK YAĞ BASINCI) uyarısı veriyordu. Birkaçyere danıştım 3 silindir olur öyle dediler vs dediler. Aradan 7-8 ay geçti aracımın termostatı çalışmadı ve su kaynattı(ayrıca su ısınmasına rağmen kaloriferden sıcak hava gelmedi) sonra servise gittim termostatın sağlam olduğunu ama nedeni bilinmeyen bir sebepten motora o çalıştırmada su çekmediğini söylediler. Sonra aracın havası alındı. (PROFİLİMDE BU KONUYU AÇMIŞTIM İNCELEYEBİLİRSİNİZ) Araç düzeldi(fakat BİLGİSAYARDA TERMOSTATIN KISITLI KULLANIM gibi bir arıza kaydı mevcuttu) süre gell buzamana kadar bu aracı kullandım 7.000 km civarı oldu yürürde bir şikayetim hiçbizaman yoktu. Taki havalar soğuyana kadar. İlk çalıştırmada aracım 3-5 saniyeliğine rölantide inanılmaz tekliyor( BİLDİĞİNİZ ŞIKIRTI YATAK SESİ)( AYRICA 2 SANİYEDE BİR GELEN ÖRDEK SESİ)( evet yanlış duymadınız gaklama tarzı ince bir ses sadece sabahları oluyor. evet yürürde halen problemim yok ama durum kötü bir hal almasından korkmaya başladım.
    Benzer birşekilde şikayeti olan farklı bir 3.20 kullanıcısının sorunun şu olduğunu yazmış (ki benimde aklıma en çok takılan çözüm)
    ARACININ TERMOSTATININ SOKETİYLE YAĞ BASINÇ SOKETİNİN AYNI OLMASINDAN MÜTEVELLİT ustaların yanlış takmasıymış ve soketleri doğru taktıktan sonra aracın düzeldiğiymiş. Hatta bundan dolayı termostatada yağ yürüdüğünü ve temizlettiğini söylemiş)
    Bu birkaç parçayı birleştirince sizce olay nedir yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler







  • panasonic2001 P kullanıcısına yanıt
    Yokmu bizi aydınlatacak bilgili bir abimiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.