Şimdi Ara

BMW 5.20i 24V OTOMATIK + MÜKEMMEL KONDISYONDA + KUSURSUZ E34

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    1995 Model BMW 5.20i marka aracimi model yenilemek için satiyorum. Aracim Almanya Dingolfing fabrikasinda üretilmis olup M50B20 Kodlu 24V Yeni Nesil Motor'a sahiptir. Bu nedenle 151 Beygir gücü önceki versiyonlardan çok daha performansli ve daha ekonomiktir.

    Aracim Orjinal 358.000 kilometrededir. Aracim Otomatik Sanzuman olup Spor / Eknonomik / Kar sürüs modlarina sahiptir. Aracimin motor, mekanik, elektronik ve sanzuman bakimlari eksiksiz olarak yaptirildigindan genel kondisyonu çok çok iyi durumdadir. Bugüne dek tüm bakimlari BMW Yetkili Servisinde yaptirilmistir. Aracimin son bakimi da 2 hafta önce servisinde yaptirilmis olup bu bakim kapsaminda aracin motor yagi, motor yag filtresi, fren hidroligi, sanzuman yagi, sanzuman yag filtresi, polen filtresi, hava filtresi, bobin contalari, plastik su borulari komple degismistir. Ayrica aracin vanos'u da servisin önerisi dogrultusunda Amerikan Beisan Marka Vanos takilarak yenilenmistir. Aracimin suan motor, elektronik, mekanik ve sanzuman olarak tüm bakimlari tam ve eksiksizdir. En az 1 yil hiçbir bakim gerektirmez. Mükemmel durumdadir.

    Bu tür araçlarda alicilar genelde otomatik sanzumandan çekinirler. Bunun düsünen alicilar emin olabilirlerki BMW'ye gönül vermis bir kullanici olarak, bu aracin otomatik sanzumani istisnasiz her 10 bin kilometrede bir servisinde kontrol ettirilmis, tüm bakimlari eksiksiz yaptirilmis ve sanzuman konusunda gereken özen gösterilmistir. Uzun yillar kesinlikle hiçbir sorun yasatmayacak kondisyonda oldugundan kesinlikle endise etmeden alinabilecek bir araçtir.

    Aracima 2 yil evvel Atiker marka LPG taktirilmis olup ruhsata isletilmistir. Garanti kapsaminda Lpg'nin son bakimi bir hafta evvel yaptirilmistir. Aracin LPG ile uyumu mükemmel olup kilometrede Ortalama 30-35 Kurus Yakit Sarfiyati vardir.

    Aracimda kesinlikle Hiçbir Kaza, Degisen ya da Hasar Kaydi Yok'tur. Araç uzun yillar ilk sahibi tarafindan kullanildigi için kesinlikle büyük bir kazaya karismamis oldugundan ender rastlanacak dirilikte ve temizliktedir. Aracimin ön kaput ve arka bagaj kapaginda olusan solmalar ile yanlardaki birkaç parçada olusan sürtmelerden dolayi bu parçalar yüzeysel boyalidir. Aracin tavaninda, kapi içlerinde, saselerinde ve panellerinde kesinlikle boya olmayip ilk günkü orjinalligindedir. Aracim iç kismindaki tüm etiketleri daha ilk günkü gibi piril piril durmaktadir. Araç zaten resimlerden de görülecegi üzere çok iyi durumdadir.

    Aracimin iç dösemeleri de kaportasi gibi ilk günkü temizligindedir. Tavani olsun, kapi dösemeleri olsun, koltuk dösemeleri olsun en ufak bir hata, minik bir yirtik bile yoktur. Aracin içi de disi gibi mükemmel durumdadir.

    Aracim az rastlanan ve çok gösterisli olan Maldiv Mavisi (Maldivenblau) rengine sahiptir. Aracimin özelliklerine gelecek olursak, aracimda ABS, ESP, Airbag, Hiz Sabitleyici, Otomatik Kararan Iç Dikiz Aynasi, Elektrikli Isitmali Dikiz Aynalari, Çift Yönlü Elektrikli Sunroof, Immobilizer, Alarm, Arka Park Sensörü, 30 Ayri Fonksiyona Sahip Gelismis Yol Bilgisayari, Orjinal BMW Reverse RDS Teyp ve Dijital Radyosu, Elektrikli Camlar, Çift Yönlü Iklimlendirmeli Otomatik Klima, Deri Power Direksiyon, Deri Döseme, Ön-Arka Kol Dayama, 17" Orjinal BMW Jantlar ve sayamadigim daha bir çok özellik mevcuttur. Ayrica aracimin lastikleri Continental Contact Premium 5 marka olup sadece 3 ay evvel 1400 TL'ye satin alinmistir. Aracim için Almanya'dan orjinal BMW çift koltuk isitma seti getirtilmis olup zaman darligindan taktirilmamistir. 1200 TL degerindeki bu set de aliciya verilecektir.

    Kisacasi bu araç uzun yillar boyunca ilk sahibi tarafindan titizlikle kullanilmis, birgün olsun sanayiye girmemis, ellenmemis oynanmamis, tüm bakimlari servisinde yaptirilmis kusursuz temizlikte ve dirilikte özel bir araçtir. Bu araç uzun arastirmalar sonucunda bulunarak alinmis ve BMW'yi bilen taniyan bir kullanici tarafindan titizlikle kullanilmis bir araçtir. Belki de Türkiye'nin En Temiz E34'lerinden Birisi'dir. Ciddi alicilar için kaçirilmayacak bir araç oldugunu düsünüyorum.

    SAHIBINDEN ILANI IÇIN TIKLAYINIZ

    Saygılar
     BMW 5.20i 24V OTOMATIK + MÜKEMMEL KONDISYONDA + KUSURSUZ E34 BMW 5.20i 24V OTOMATIK + MÜKEMMEL KONDISYONDA + KUSURSUZ E34 BMW 5.20i 24V OTOMATIK + MÜKEMMEL KONDISYONDA + KUSURSUZ E34 BMW 5.20i 24V OTOMATIK + MÜKEMMEL KONDISYONDA + KUSURSUZ E34 BMW 5.20i 24V OTOMATIK + MÜKEMMEL KONDISYONDA + KUSURSUZ E34 BMW 5.20i 24V OTOMATIK + MÜKEMMEL KONDISYONDA + KUSURSUZ E34
     BMW 5.20i 24V OTOMATIK + MÜKEMMEL KONDISYONDA + KUSURSUZ E34 BMW 5.20i 24V OTOMATIK + MÜKEMMEL KONDISYONDA + KUSURSUZ E34



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 17 Mart 2016; 14:35:50 >







  • selamlar.

    hocam aracınızın maşallahı var.
    resimlerine bakmaya doyamadım aracınızın.

    umarım hakkınızda hayırlısı olur.

    edit:imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achille24 -- 17 Mart 2016; 17:49:57 >
  • İzmir Türkiye'nin, benim arabam da İzmir'in incisi :)

    Teşekkürler
  • hocam bende 2000 model e39 var ama sızınkıde güzel duruyo hayırlısı olsun :)
  • Hayırlısı bakalım üstad.
  • Maşallah araç on numara ,bende fiyat bütçeme uyar diye girdim ama maalesef...
  • Çok güzel beee
  • İnşallah yarın bir aksilik olmazsa yeni sahibini belirlemiş olacağız. Bir kızı bin kişi ister bir kişi alır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.