Şimdi Ara

Bmw F10 Ses Sistemi ve Yazılım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese hayırlı forumlar,

    1)2014 model 5.20i aracımın standart ses sistemi berbat ve rahatsız edici.En azından bmw hıfı ses sistemi kadar bi ses kalitesine ulaşmak istiyorum.Sağlam çıkma hıfı yada cok abartmadan temiz ses alabilceğim bi sistem+dükkan önerirmisiniz.


    2)Araca aynı zamanda yazılım attırmayıda düşünüyorum. Gforce power 240ps 320nm değerler alınabildiği söyleniyor.Yazılım hakkında düşünceleriniz nedir .Daha önceden yaptırıp memnun kaldığınız yerleri paylaşırsanız sevinirim.



  • Ses sistemi ile ilgili bilgim yok.

    Yazılım ile ilgili iki seçeneğiz var, birincsi ve en kolay olayı racehip dedigimiz kaputun içine takılan bir kutu. Forumda küçük bir araştırma yaparsanız cok detaylı incelemer sizi bekliyor. Kısaca racechip istediğiniz duzeyde ayarlanabilir guc veriyor, yani 175-200 hp arası kullanmanız mümkün.

    Diğeri ise kendi beynine yazılım attırmak. Yine bunla ilgili başlıklar mevcut ama yazılımin hiç artışı daha fazla. 210-225 hp arası güç almak mümkün.

    Egzoz + filtre + kat iptali + daha büyük intercooler da eklerseniz 245 hplere varıyor.

    Sahsen önce ikinci el racehip alıp deneyin. Tatmin edecektir. Etmezse onu satıp yazılıma donersiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bilgileriniz için teşekkür ederim ama racechip içime pek sinmiyor direk yazılım düşünüyorum ama ondada aracın beyninin açılması sonradan sıkıntı yaratırmı o konuda muallaktayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.