Şimdi Ara

Body , spor , diyet bi yardım etseniz .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 1 haftadan beri spor yapıyorum günde 200 mekik cekiyorum . Başladığımda 74 kg dım , simdi iste 71 kg'ım . Yediğim yemek genel olarak şöyledir :

    Sabah kahvaltısı yapmam okul nedeniyle , karbonhidrat almak için kantinden bir çikolata alırım 5. dersde 2 tane ayran içerim
    Okuldan eve geldiğimde hemen 1 kase yoğurt koyarım , annem ne yemeği yaptıysa bi tabak yerim 3 dilimde ekmek
    Akşam aynı şeyi tekrarlarım yanına birde 2-3 tatlı kaşığı bal eklerim
    Akşam yemeğinden 1-2 saat sonrada bol bol portakal (5-6 tane) 2-3 tanede elma yerim . Ben dahada fazla zayıflayabileceğime inanıyorum . Karın kasım var ama yağ tabakasından dolayı görünmüyor 63-65 kg'ama yaza kadar düşsem çok iyi bi formda yaza giricem .

    Bana bi diyet listesi yazabilirmisiniz ? Bu arada şunuda söyliyim konuyu yanlıs yere tasımıs olabilirim modlarım veya admınlerim doğru yere tasırsanız sevinirim

    NOT : Kollarım şınav çekerken titriyor neden ?







  • Bunun benimle alakası yokki arkadasım ben diyet konusunda yardım istedim birde bi set programı hazırlarsanız sevinirim diye . Bir de kollarım şınav çekerken titriyor bunun nedenini öğrenmek istedim ?
  • E tamam bunda da programlı bi şekilde çalışarak hacim kazanıyosun.Titremesinin sebebi "sanırım" taşıyamıyorsun kendini zamanla düzelir diye umut ediyorum.

    Ayrıca şunlara da bakabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_36468363/mpage_1/key_/tm.htm
    Ayrıca cardio antremanı olmadan hacim kazanmak için

    Body Beast adlı programa bakabilirsin.Diyet konusuna gelirsek diyetisyene gitmende fayda var madem öyle çok dikkat etmek istiyorsun.Burda zannetmiyorum diyet listesi yapcağını kimsenin zira bazı testler yapıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCnR06 -- 13 Şubat 2013; 14:23:50 >
  • Arkadaşlar birde kilo veriyim derken kilo alıyorum ? ? ? 74 den 70 e düştüm 72 e cıktım
  • Kardeş selam.Öncelikle kesinlikle sabah kahvaltısı yemen lazım.2 yumurta beyazı(1 taneninde sarısını) 10 zeytin 1 orta büyüklükte yağsız beyaz peynir ve yeşil çay.Her gün veya arada farketmez okulda çikolata ve ayran yiyip içiyorsan tabiki kilo vermeezsin.Ayrıca Bal ve portakal çok yeme sana tavsiyem.İçinde iyi huylu şekerde olsa şeker sonuçta şekerdir yağ yakımını durdurur.3 dilim ekmekte çok fazla hemde her gün.Bence yememelisin.yulaf ezmesini öneririm.Ayranıda tavsiye etmem hem tuzlu yağlı ve insanı acaip şişirir ayran.Günde 4 bardak yeşil çay iç.Bol şanslar.
  • Bu siteyi takibe al derim; her hafta yeni egzersiz videoları ve diyet programları ekleniyor. Daha önce Victoria's Secret videoları vardı, ben o zaman merak salmıştım :) Erkekler için de bir çok egzersiz mevcut. Özel bir hocanın önerileri ve haftalık antrenman programları da dahil;http://www.uplifers.com/category/liveup/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevinsen -- 15 Şubat 2013; 10:28:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.