Şimdi Ara

Bodyguardlık işi arıyorum!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,özel silahlı güvenlik kimlik kartım var. Üniversite mezunuyum orta derece ingilizcemde mevcut 195 boyundayım yapılı biriyimdir böyle boyumu posumu kullanarak iyi paralar kazanabileceğim bir iş arıyorum. İş farketmez borcum var ve bu borcu bir an önce ödemem gerekiyor. Asgari ücret tarzı şeyler malesef işime yaramayacak. Bildiğiniz gece kulüplerinde,bar tarzı vs bu şekilde yerler var mı? Varsa lütfen paylaşın. Veya bu şekilde yapabileceğim bildiğiniz işler varsa yazarsanız sevinirim.



  • Dostum, 3 Yıldır Hem amirlik hemde güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum. Bu sektörün içerisindeyim. Sen şuan tecrüben olmadan yüksek maaşlar vaad eden işlerde çalışamazsın bu bir. ikincisi ise ne yazık ki bu memlekette kendisine köle arayan çok. piyasayı öldürdüler. en kral yerde bile sağından kesip solundan törpüleyip yemek parasının içerisine katıp şöyle sigortadan az gösterip diyerek hakkını yiyorlar. Anladım seni, Borcunu ödeyebilmek için elbette en doğal hakkın bu. Fakat şu şartlarda zor diyeyim sana. Tavsiyem, İndeed-SecretCV-Yenibiris gibi uygulamalardan sürekli ilanları kovala. gerçekten bulabilirsin. Ben bu şekilde buldum. Şu an Banka Plazasında çalışıyorum. Geldiğim noktalarda çok savaştım. sende ara ve bul.
  • Bu arada Bodyguard'lık öyle ha deyince yapamazsın. Bir tanıdık yoluyla, tanıdık tavsiyesi üzerine girersin. Bu söylediğim %100 doğrudur. Bir Body işi olsa bile, gidip başvursan yaparım ederim diye adamlar sana öncelik vermezler yakın tanıdık ve güvenir isterler doğal olarak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.