Şimdi Ara

Boğaziçi İktisat vs İtü,Bilkent Endüstri M. ve Tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta da belirttiğim gibi endüstri ve iktisat arasında kalmış durumdayım ha biri tm biri sayısal bi bölüm diyebilirsiniz şu an fen lisesi son sınıftayım ve YGS'de tm sıralamalarım sayısal sıralamalarımdan daha iyi yani tm ye geçip edebiyata ağırlık verme düşüncem var.Özellikle bu iki bölümden birinde okuyanlar veya mezunlar beni aydınlatırlarsa çok memnun olurum.Bu bölümler haricinde kafamda tıp yazmak da var ama sadece maddiyat ön planda bu tercihimde.Para için tıp yazma okuyamazsın tarzı yorumlarla da karşılaştım.Bu bölümlerde okuyan abilerimle fikir alış verişi yapmak istiyorum.Böyle biraz her telden çalmış gibi görünüyorum ama kafam cidden çok karışık.



  • Tahmin ediyim ailen tıp istiyo ama aile baskısıyla okuyanlar tıpı yarıda bırakıyorlar onu baştan söyliyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolverinemre W kullanıcısına yanıt
    Tıp dusunmek haricinde seninle hemen hemen ayni kafadaydim ve bogazici iktisat yazdim. Bu karari verebildigim icin kendimi takdir ediyorum ve cok mutluyum. Ancak kisiden kisiye cok degisebilen bir durum bu. Birbiriyle hemen hemen hicbir alakasi olmayan alanlar oldugu icin cok fazla veri toplayip onlari degerlendirip kesin kararini vermen gerekiyor. Daha alan da belli olmadigi icin bunu daha da kisa bir surede yapman gerekiyor. O yuzden eger iktisata bogazicine dair merak ettigin seyler varsa yardimci olmaya calisirim ben. Ama diger konularda pek yardimci olamam. Ama olamasam bile eger tutku derecesinde tip istemiyorsan bence hic dusunme diyebilirim. Cunku kesinlikle degmez onca cileye eger bir tutkun yoksa. Zaten doktor olunca kazanilan paralar da oyle ekstrem paralar olmuyor istedigin okullar zaten iyi okullar oldugu icin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurosawa -- 2 Nisan 2016; 1:57:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurosawa kullanıcısına yanıt
    piyasada iktisatçılara göre endüstri mühendislerinin daha iyi bi algısı var gibi şeyler duydum bu boğaziçinden mezun olmuş iktisatçılar için de geçerli midir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.