Şimdi Ara

Bohem Elbiseler Etnik Esintiler'de!.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni Moda Bohem Giyim

    Bazı günlerde bol kesimi ve desenli kumaş tasarımı ile salaş görünmek istediğiniz zaman sizi destekleyecek bir numaralı tercih olabilirken bazı günlerde de doğru ayakkabı ve takı tercihi ile en şık davetlerde bile gönül rahatlığı içerisinde boy göstermenize yardımcı olabilecek bohem elbiseler birçok kadının hayallerini süslemektedirler. Gardırobunuzda bohem elbise modelleri bulundurmanın yaratacağı avantajlar saymakla bitmemektedir. Tek parçalı bir kombin olması ile başlı başına bir kolaylık sağlayan elbise tercihlerinin başrolü kaptığı stiliniz ile birçok etkinliğe uygun bir görünüş elde edebileceksiniz. Göz alıcı renklerdeki kumaşının üzerine kontrast oluşturacak tonlardaki figürler ile yaratılan desenleri sayesinde her mevsimde capcanlı görünmenizi garantileyecek olan etnik bohem giyim sizlere hem şık hem rahat olabilme lüksünü sunmaktadır.

    Bohem Elbiselerin Özellikleri Nelerdir?

    Siyah ve beyazı kullanmaktan çekinmeyen bohem giyim, morlara, mavilere, baharat renklerinden safrana, bordoya ve de hakiye sıkça yer vermektedir. Turuncuların ve kahverengilerin de bolca tercih edildiği elbise tasarımları vintage bir halde, çizgili kumaş ile hayata geçirilmişken görebiliyoruz. Kesimlerine göz gezdirdiğimiz zaman bol kesimin yanı sıra dar tasarlanan göğüs kısmına eklenmiş etek ucuna kadar genişleyerek inen bohem elbiselere de rastlamaktayız. Askılı veya kolsuz tasarlanan elbiseler V, U, kayık ve kare gibi birçok yaka tasarımını beraberlerinde getirmektedirler. Eklenen cep detayı ile şık olduğu kadar kullanışlı hale getirilen bohem elbiseler, hem gündelik yaşantınızda hem de gece davetleri için kurtarıcınız olacaklardır. Her modele özgü olarak tasarlanan detayları ile peçler, dikkat çekerek elbiseyi olduğundan daha otantik göstermektedirler.

    Bohem Elbiseler Etnik Esintiler'de!.
    Bohem Elbiseler Etnik Esintiler'de!.


    Bohem Elbiseler Kombinlenirken Nelere Dikkat Edilmeli?

    Puantiyeli bir bohem elbiseye sahip iseniz nostaljik partilerin aranan seması haline geleceksinizdir. Vintage bir çanta ve ayakkabı ile kombinleyip topuz yapacağınız saçlarınıza bir bant ekleyebilir, büyük halkalı küpeler tercih edebilirsiniz. Dalgalı etek kesimi ile tasarlanan elbisenizi, keten bir spor ayakkabıyla tercih ederken makrome detaylı kolyeleri üst üste takip, kuş tüyü küpelerinizi bu enfes görünüşünüze ekleyebilirsiniz. Omuzlardan bileklerinize kadar uzanan bol kesim bir elbiseye sahip iseniz sandalet tercih edebileceğiniz kombinler oluşturabilirsiniz. Dar kesim ve mini olan otantik elbiseleriniz içinse metal takılarınızı tercih ederek elegan bir görünüme sahip olabilirsiniz. Hangi model ve renkte olursa olsun çok sevdiğiniz takılarınızdan birkaç tanesini aynı anda tercih etmeyi unutmamalı, bohem elbise modellerini birçok ayakkabı ile birlikte kullanabileceğinizi hatırlamalısınız.

    Bohem Elbiseler Nerede Bulunur?

    Anti alerjik özellikteki vual, viskon, keten, jakar ve pazen gibi pamuk bazlı kumaşlardan yapılmış son moda tasarımları %100 el işçiliği ile sizlere sunan online bohem giyim sitesi olan Etnik Esintiler de hangi tipteki etkinliğe katılacak olursanız olun, özgür ruhunuzu ve benzersiz karakterinizi yansıtacak şahane tasarımlara erişebilirsiniz. Gardırobunuzu kusursuzlaştıracak birçok bohem elbise seçeneğini sizlere sunarken birçok fırsatı da ayağınıza getirmekte, bütçe dostu fiyatları ile taklit edilemez stilinize yepyeni bir kalite ve şıklık eklemektedir.

    Bohem Elbiseler Etnik Esintiler'de!.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.