Şimdi Ara

Bohem Şalvarlar nerede satılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bohem Tarz Bayan Şalvar Modelleri

    Son döneme damgasını vuran özellikle kadınlara daha da çok yakışan bayanlara özel şalvarlar bu senenin gözde elbise modelleri arasına girdi. Retro giyinmeyi sevenlerin tercihi haline gelen bohem ve otantik tarz şalvarlar yeni nesil görüntüsüyle dikkat çekiyor. Bohemian tarzı anlatmamız gerekirse şöyle dememiz gerekiyor eskinin ve yeninin harmanlandığı eski tarz ile yeni tarzın karışımı olarak ortaya çıkan sanatı ve sanatçı ruhlu insanları temsil eden özgürlüğe tutkun insanlara hitap eden bir moda akımı olarak görebiliriz.

    Bohem Şalvarlar nerede satılıyor?Bohem Şalvarlar nerede satılıyor?

    Otantik simgelerin yer aldığı tribal desenlerin renklerle uyumu elbiselere ayrı bir ışık katıyor. Bol kesim olan ve rahatlığıyla her ortamda giyilebilen şalvarlar tamamen pamuk ve el işi olarak üretiliyor. Jakar ve pazen kumaşın karışımı olan safran, haki, taş ve bordo gibi renklerle ön plana çıkan şalvar etekler her ortamda rahatlıkla giyilebilir ve birçok elbise ile de kombine edilebilir. Özellikle kargo modeller bu senenin en çok satılan modelleri arasında oldu. Yırtık kumaş ve doğal kumaştan imal edilen bohem şalvar modelleri her renk ve modeli ile ön plana çıkıyor hanımlara ayrı bir hava katıyor. Özellikle günümüzde kadınların daha rahat hareket edebilmek için tercih ettiği şalvar tipleri davet ve gecelerde giyilebilir takı ve aksesularlarla da harika bir iksir ortaya çıkarabilirsiniz. Dünden bugüne iyice kitlesi artan ve her yaşa hitap eden bohem ve otantik tarz elbise modelleri 2018 sezonuna da damgasını vuracak. Hanımlar özel günlerde kendilerine ve sevdiklerine bu güzel ürünleri satın alabilir ve tercih edebilir, peki bunu nasıl yapar?

    Bohem Şalvar Modelleri nerede satılıyor?

    Birbirinden şık ve özel tasarımlara sahip olan otantik tarz bohem şalvar modellerine bu konuda Türkiye’nin öncüsü ve alanında lider online giyim mağazası EtnikEsintiler.com da bulabilir uygun fiyat avantaj ve kampanyalardan da yararlanarak bu eşsiz şalvar modellerine rahatlıkla erişebilirsiniz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve her daim müşterilerine hoş görü ile yaklaşan etnik giyim mağazasına internet sitesinden erişebilir yeni sezon ürünlerini ve kampanyalarını sosyal medya araçlarından da takip edebilirsiniz.

    Bohem Şalvarlar nerede satılıyor?
    Bohem Şalvarlar nerede satılıyor?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.