Şimdi Ara

Bohem Tarz Şalvarların Özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bohem Tarz Şalvarlar

    Bohem şalvar, başta kadınlar olmak üzere modern hayatın hızlı temposuna uyum sağlamak zorunda kalan kent insanının; bol kesimin sağladığı hareket özgürlüğü, kullanılan kumaşın pamuksu dokusu ve de tarz olmanın yarattığı şıklığı ile bir numaralı tercihi haline gelmiştir. Yaklaşık 60 yıldır popülaritesini koruyarak bütün yaş gruplarına hitap etmiş ve her tipteki gardıropta kendisine yer bulabilmiş otantik şalvar, 2018 ilkbahar yaz kreasyonlarında birbirinden farklı tasarımlar ile moda sever bohem tarz takipçilerinin karşısına çıkmıştır. Önceki senelerden farklı olarak uzun ağ tasarımlarına bolca yer verilen şalvarlar özgün duruşları ile herkesin beğenisini kazanmışlardır. Yer yer kullanılan otantik peç detayı ile hareket kazandırılan kadın şalvar modelleri ise zaman zaman iki yanına cep eklenmesi ile çok daha ergonomik bir hale getirilmiştir.

    Özgün Tasarım Şalvar Modelleri

    Genel olarak karşımıza bol kesim tercihi ile çıkıyor olsalar da birçok ağ ve paça kombinasyonunun bulunduğu şalvarlar, sınırsız dizayn seçenekleri ile her zevke hitap edebilmektedirler. Uzun ağ ve dar paça kesiminin birlikte kullanıldığı tasarımlara otantik el işlemeleri eklenmiştir. Bol paça ve dizde biten ağ tercihinin aynı tasarımda buluşmasının yarattığı salaş görünümdeki bohem şalvar ise daire ya da yıldız peçleri ile hareketlendirilmiştir. Kapri şalvar ve etek şalvar gibi modernize edilmiş birçok model de mevcuttur.

    Bohem Tarz Şalvarların Özellikleri

    Bohem Tarz Şalvarların Özellikleri



    Göz Alıcı Kumaşlar

    Hindistan’ın gönül çelen baharat tonlarından esinlenilerek otantik etnik giyime dahil edilen ve oldukça popüler olan bordo, haki ve safran gibi herkesçe sevilen tonlara sıkça yer verilen otantik şalvar, yazın rengi olan beyaz, siyah, mavi ve fuşya gibi sade renkler ile karşımıza çıktığı kadar etnik kökenli desenlerin yer edindiği kumaşlar ile de hayata geçirilmiştir. Vual, viskon, keten ya da pazen gibi pamuk esaslı olup renkleri çok daha canlı gösteren kumaşların kullanıldığı bohem şalvar, cilt sağlığınıza değer vermeli ve anti alerjik özellikte olmalıdır.

    Karşı Konulamaz Rahatlık

    En elit davetlerde bile şıklığınızı garanti altına alan bohem şalvarlar; yoga buluşmaları, hafta sonu piknikleri, sanat atölyeleri gibi bol efor gerektiren etkinliklerden hoşlanan kadınların kurtarıcısıdır. Pamuksu dokusu sayesinde ikinci bir cildiniz gibi giyebileceğiniz kadın şalvar modelleri vücut ısınızı doğru bir noktada orantılar ve hareket ederken dileğinizin çok daha ötesinde, özgür olma fırsatını da beraberinde getirir.

    Bohem Tarz Şalvarların Özellikleri

    Bohem Tarz Şalvarların Özellikleri


    Trend Olan Bohem Şalvarlar Nerede Satılıyor?

    İnternetin gelişmesi ile elde etmek istediğimiz her şey yalnızca bir tık uzağımızda yer alıyor. Online alışveriş siteleri içerisinden bohem giyim üzerine kurulmuş olan Etnik Esintiler, bütçe dostu fiyatları, ödeme kolaylığı ve her daim müşteri öncelikli tavrı ile en popüler online butik haline gelmiştir. Son moda olan bütün ürünleri, kanserojen madde içermeyen kumaşlardan %100 el işi ile hayata geçirilmiştir.

    Bohem Tarz Şalvarların Özellikleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QiQ -- 25 Temmuz 2018; 16:22:43 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.