Şimdi Ara

Bolum Secenlere Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biraz salık verir gibi olacak ama herkesin baslıgında aynı tuhaf yaklasımı goruyorum bari bir baslık acayıp genel birsey soyleyeyim dedim. Nasihat etmeye calısmıyorum sadece endise verici birsey var halinizde...

    Arkadaslar bolum secerken bitirnce is bulur muyum, su meslegin maas'ı nedir gibi sebepleri dusunerek karar verirseniz, ileride isiniz zor ve pek keyifli olmayan bir okul hayatı ve is hayatı bekleyecek sizi. Kısmen bu sebeptendir ki X mezunu adam gidip alakasız bambaska bir is yapıyor, X isini yapamıyor, sevmiyor, isde bulamıyor. Ama kimsenin sallamadıgı Y isine gonul vermis adam bir bamıssınız universiteyi bitirmeden is teklifleri almaya baslamıs.

    Isini iyi yapan herkese birsekilde is var, gerekirse mevcut elemanını cikartir, siz daha iyiyseniz sizi alır ise, yeterki tutkulu ve bilgili olun.

    Bende zamanında acıkta kalmiyim diye bir ozel universiteye girdim muhendislik okumaya, sonra ne oldu? 21 yasında bırakıp istedigim bolume gittim. Eger muhendisligi bitirseydim su anda ne is bulabilmistim nede mutluydum. Istedigim bolumu bitirdim, is aramama bile gerek kalmadı ve keyfim gayet yerinde. Yeterki gonlunuzu verebileceginiz bir terchi yapın arkadaslar, gerisi gelecek. Sonra 40 sene asık suratla ise gidip yarım yamalak calısmayın.

    Biraz cesaret.







  • Kesinlikle katılıyorum,ben dahil eminim birçok arkadaş böyle düşünüyordur,düşünmeyenler de düşünmeli.Ömrünüzü feda edeceğinize 1 yılınızı feda edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.