Şimdi Ara

Boot sorunu Alakasız cevap atmadan bakarsanız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi akşamlar herkese..

    dell inspron mini 1018 NETBOOK sahibiyim... Bilgisayarım ile birlikte windows 7 cd si gelmedi içinde boot bölümü var. Ben bir hata yaparak bu makineye XP kurdum. "Fakat kurtarma partisyonuna format atmadım!!! yani halen yerli yerinde.

    amacım şu, bu kurtarma partistonunu boot edilebilecek şekilde bir DVD ye yazmak veya bu partisyonu kullanarak tekrar win 7 kurmak.

    "dell'in programı orijinal olarak bu partisyona sadece win 7 altında cdden boot edilebilir şekilde yazmaya erişim veriyor..!! daha doğrusu bu partisyonu optik aygıta yazma izni." Bunu halledebileceğim bir program veya çözüm yolu var mı?

    önemli not. arkadaşlar sorunu kendi başımada halledebilirim fakat forumlarda aradığım kadarı ile aynı problemle karşılaşan insanlara hep alakasız cevaplar verilmiş. amacım bunu burda bir kayıt olarak tutmak. sorunu çözüp yazabilirdimde ama lütfen tartışalım. çünkü aynı problem eminim diğer cihazlardada oluyordur. duyarlı olacağınıza inanıyorum.







  • O bölümün yedeğini alıp incelemek lazım, daha önce kullanmadığım için deneyimim yok ama uygun program ile düzenlenip istenen şekilde yüklenebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.