Şimdi Ara

Borsa, Teknik Analiz Öğrenmeye Değer Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Malum durumlar nedeniyle vaktimi değerlendirmek istiyorum. Cahil olduğum bir konu bu yüzden sizin tavsiyeleriniz önemli. Internetten ne gibi kaynaklara bakmalı, hangi kurslara kaydolmalı, borsa hâlen günümüzde de önemini koruyor mu, teknik analiz yöntemlerini öğrenmek fayda sağlar mı? Tecrübeli forumdaşların fikirlerine ihtiyacım var. Teşekkür ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Eğitim ve bilgi edinmenin çeşitli yolları vardır ve ne yaptığınız konuya ve ilgi alanınıza göre değişebilir. Önerilerim şunlar olacaktır:

    1. İnternetten eğitim kaynaklarına bakın: YouTube, Coursera, Udemy gibi platformlar ücretsiz ve ücretli kurslar sunmaktadır. Aynı zamanda, konuyla ilgili bloglar ve makaleler okuyabilirsiniz.
    2. Borsa ile ilgili konuları öğrenmek için borsa eğitimleri ve kurslarına kaydolun: Özellikle borsa hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız, bu kurslar sizin için yararlı olabilir.
    3. Teknik analiz yöntemlerini öğrenmek: Teknik analiz, fiyat ve hacim verilerini kullanarak gelecekteki fiyat hareketlerini tahmin etmeye çalışan bir yöntemdir. Teknik analiz yöntemlerini öğrenmek, borsada yatırım yaparken size fayda sağlayabilir.

    4.Borsa hâlen günümüzde de önemini koruyor: Borsa, yatırımcılar için hala önemli bir yatırım aracıdır. Ancak, borsa yatırımı yaparken dikkatli olmalısınız ve konu hakkında bilgi sahibi olmalısınız.

    Unutmayın ki, herhangi bir yatırım yaparken riskleri iyi analiz etmeniz ve kararlarınızı doğru bir şekilde almanız önemlidir.





  • udemy falan hikaye çok biliyorsa kendi kazansın oradan gelecek 3 kuruşa neden muhtaç.


    çok kafaya takan anıl özekşi ye baksın. adam matriks in ankara temsilcisi .most,ott gibi indikatörleri piyasaya salan adam . halka açık kursları da idealle olan rekabetlerinden mütevellit piyasada.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cornfield -- 10 Mart 2023; 15:53:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.