Şimdi Ara

Borsada Hangi Aracı Kurumu Kullanıyorsunuz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
9
Favori
80.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

    Piapiri'yi tavsiye ederim. Tüm halka arzlar var. Tüm yıl boyunca giremediğim halka arz olmadı.

  • Selam, Midas gibi hemen hesap açıp işlem yapmaya başlayabileceğim ve tüm halka arzlara katılabileceğim bi kurum var mı? Midasta sadece hisse satışı şeklinde ki arzlara giriliyor.

  • burgan kullanıyorum. Bütün arzlara katılabiliyorum. Ara yüzü basit birazda başlangıçta zor gibi ama ben çok memnunum

  • Piapiride hesap açtım, uzun süreler yüksek bakiyeyle banka deneyimim sonrasında. Çok komisyon oldu bankada bıraktığım, midasa geçtim, hem çok fazla teknik arıza oldu hem halka arz yok. Piapiriyle anlaştım, memnunum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben piapiri kullanıyorum uygulamanın arayüzü çok rahat kullanım açısından. halka arzların hepsi geliyor fonlar da aynı şekilde. para yüklerken veya çekerken de eft ücreti almıyo, yıllık ücret almıyo bu işlerde de daha kazançlı oluyor.

  • En avantajlı aracı kurum ve ayrıca en avantajlı banka hangisi arkadaşlar büyük meblağları alıp satmak için. Güvenilirlik ve uygulama içi özellikler açısından hangisini tercih etmeliyim. Birinde şu özellik var ama birinde bu yok dediğinizde en çok hangisi öne çıkıyor.

  • .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 3 Şubat 2024; 16:15:46 >
  • ben aracı kurumlara çok güvenmiyorum. o yüzden hep banka kullanmışımdır.

  • Benim için mühim olanı EFT ücretsiz olması, saçma sapan ek bedeller olmaması ve tabi aradığımda bir soru sorduğumda bilgilenmiş olmalıydım.


    Garanti..İlk alımlara başladığım yer idi.Arayüz güzel,komisyon bankalar arasından en uygunlarından olabilir.2-3 ay aldığım hisseler öylece duruyor ,aracı kurumlara geçince ellemedim.Müşteri hizmetlerine bağlanmak ölüm :)


    İşBankası.Maliyet komisyonları yüksek.Arayüzü kötü.Ufak deneme sonrasında hemen kapatmıştım.


    Midas..Geçen gün olan bildirimden sonra fena güven kaybetti.1.5 yıldır site yok, gelişme yok.Müşteri hizmetlerine 3 defa işim düştü çok yüzeysel bilgiler aldım.Arayüzü çok sade çok basit olmasa ,alışmış olmasam 100 defa kapatmıştım.Geçen hafta yine kapatmaya karar verdim ama gerçekten çok alışmışım diğerleri çok zorluyor uygulama olarak.Ana hiselerimi Acar 'a taşımıştım zaten. 2.grup hisseleri ise 3.kuruma taşıdım.Midas içinde sadece oynamalık heves etmelik 2-3 hisse kaldı şimdilik yavaş yavaş uzaklaşayım yeter.1-2 ay sonra kapatmış olurum zaten.


    Acar Menkul.Müşteri hizmetleri çok iyi.Arayüzleri yeni güncellediler ama Midas rahatlığı yok tabi.Ama gelişmesi ve yatırımcılara bakış açıları gayet iyi.Komisyon,ücretler gayet uygun.Güncellemelerine devam ediyorlar.Uygulamaları gelişiyor zaten ve yakında yabancı piyasa gelirse çok iyi olur.


    Odebank.Diğer bankalara göre komisyonlar uygun,müşteri hizmetlerine bağlanmak yormuyor.Ama uygulaması vasat.Tacirler ile çalışıyorlar ,o uygulama daha da vasat.Hiç kullanmadım ,muhtemelen kullanmayacağım ve kapatırım.Odebank fon kampanyası var diye hesap açmıştım.


    Piapiri.4-5 ay önce hesap açtım ama kullanmamıştım.Amacım hisse havuzumu ayırmaktı bu yüzden 3.kurum seçmek istiyordum.Komisyonları uygun olduğundan tercihim oldu.Midas içindeki 2.grup hisseleri geçen hafta taşıdım.Arayüz yine sıkıntı.Alışmak lazım.Unlu Menkul arayüzü daha da eski.Zaten onu alternatif diye tutuyorlarmış.Yakında Piapiri web sayfası gelebilirmiş.Müşteri hizmetleri iyi.


    Benim deneyimler bunlar.


    **ACAR Menkul bugün itibari ile virman ücreti almaya başladı.Bilgi olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 15 Mart 2024; 9:7:57 >




  • eyoruk E kullanıcısına yanıt

    Kriterlerimiz yakın hocam.

    Acarda çok memnundum ama yılbaşında hesap işletim, dün virman olayı biraz canımı sıktı. Prensip olarak bu tarz değişikliklere taviz vermeyi sevmiyorum. Ben eski müşteri olduğum için hesap işletim olayı beni etkilemedi ama başta ekstra hiç bir ücret yok diye gelmiştik.

    Onun için bir ekstra kurum arayışına girdim. Piapiri'de hesabım var. Hiç kullanmadım. Ama orada virman olayı nasıl talep ediliyor anlamadım. Uygulamadaki virman kısmında sadece diğer kurumlara mail atma var. Oda başka kurumdan hisse talebi.

    Birde uygulama Matriks o kadar alışmışım ki acarın yenisi de piapiride hiç cezbetmiyor.

    Bu arada piapiride fon alabiliyor muyuz?

  • pythON kullanıcısına yanıt
    Bankalar da aracı kurum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pckobat_78 kullanıcısına yanıt

    Piapiri virman olayı pek eksik gibi.Siz yazdıktan sonra baktım, oradaki hisseleri gönderme kısmı yok.Dışarıdan hisse çağırmak için ise dilekçe yazmak gerekiyor.


    Evet fon alınabiliyor.Yakın zamanda uygulamayı daha iyi yaparlar ve web sayfası açarlarsa ben fon alımına başlarım.

  • Aracı kurumların komisyon oranları bazen müşterinin portföy büyüklüğüne göre değişebiliyor. O yüzden her kurumun müşteri temsilcisi ile ayrı ayrı konuşarak teklif alınabilir.

  • Fintables için ortak arıyorum arkadaşlar.


    Sadece gece kullanacağım, gündüzcü arkadaş varsa yarı yarıya bölüşürüz.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.