Şimdi Ara

BOŞ YERE KÖPEĞİ UYUTTULAR !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yer İzmir Egekent arkadaşlar!
    Mahallemizde 10-12 arası köpek var bizim alanımızda 4-5 tane biz onları besliyoruz seviyoruz diye ayrılmıyorlar sadece arabalara havlıyolar oda nadir.
    2 gün önce biz marketin karşısında oturuyorduk yanımıza geldi köpekler sevdik sonra uyudu hepsi.Bi amca bide torunu vardı çocuk 3 yasında en fazla gitti köpeğin üstüne atladı köpek korktu ama hareket etmedi sadece sarılan çocuğu yaladı.
    Bu insan olmayan amca anlamadı polisi aradı herkesi ayağa kaldırdı belediyeden gelip götürdüler köpeği.Aynı gelen abilere sorduk o köpek barınaktamı diye uyuttular abicim dedi . Söyleyin ne yapmak lazım bu insanlara ? Hayvan sadece yaladı suratını çocuk güldü ya insaf .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Amca falan dinlemiceksiniz, tenhada kıstırıp ağzına ağzına vuracaksınız. Nasılsa "amca" denilecek yaşa gelene kadar insan olmayı başaramamış, belki dayak işe yarar.
  • salvoo35 S kullanıcısına yanıt
    o amca ağır yobazmış belliki üzüldüm köpeğe sizin de ne yapıp edip engel olmanız lazımdı bu olaya
  • biz barınağa gidiyor sandık :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben köpeklerden hayatım boyunca korkmuş , kaldırımda görsem kaldırım değiştirmişimdir. Küçükkende köpek tarafından ısırılmışımdır. Olay gerçekten böyle olduysa haklısınız. Büyük ihtimal o amcada kuduz bulaştırmasın diye çocuğunu korumak istemiştir. Barınağa gelince , emin ol köpeğin uyutulduğuna sevinirsin. Köpekler doğru düzgün beslenmiyorlar. 2 adımlık kafeslerde ölümü bekliyorlar. Her hafta onların özgürce gidebileceği gezebileceği yerler yok. Üstelik ilk başta çok istenip alınan daha sonra barınaklara terk edilen. Köpekler genelde hayattan bağı kopmuş , terkedilmiş oluyor. Geçen kamu spotu dahi vardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.