Şimdi Ara

Bosch Çamaşır Makinesi Paslanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar Bosch marka WAT24480TR Serie 6 Çamaşır Makinesi 9 kg 1200 DEVİR Makinede paslanmalar mevcut ve boyası şişmeye başladı. Bosch Tarafından uzatılmış garanti mevcut 7 yıl şuan 5. Yıldayız bu durum garanti kapsamına girer mi?ref

    Bosch Çamaşır Makinesi Paslanması


    Bosch Çamaşır Makinesi Paslanması







  • Duş alınan bir ortamda paslanmaması zaten imkansız. Garantiye girmez. Kullanıcı hatası.
    Ben çamaşır makinesini evi tadilat yaptırırken küçük tuvaleti iptal edip oraya koymuştum. Keza kurutma da çocuk odasında. Banyoya kesinlikle hiçbir elektrikli eşya koymam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sissil

    Duş alınan bir ortamda paslanmaması zaten imkansız. Garantiye girmez. Kullanıcı hatası.
    Ben çamaşır makinesini evi tadilat yaptırırken küçük tuvaleti iptal edip oraya koymuştum. Keza kurutma da çocuk odasında. Banyoya kesinlikle hiçbir elektrikli eşya koymam

    Makine Salonda. Banyoda değil.

  • !!-Origin-!! kullanıcısına yanıt
    Hocam deneyin belki ön paneli değiştiriler garantiden. O dönemde üretilen beyaz eşyalar nedense paslanıyor. Çok şikayet var. Sikayetvar.com benzer şikayet dolu.

    Özellikle bu modelde çok sık paslanma şikayeti var. Hepsiburada.com vs yorumlarına bakın görürsünüz.

    O bölgenin paslanmasını ana sebebi çekmeceden alta akan deterjanlar ve deterjan kabından çıkan nem/buhar. Firmalar malesef çözüm üretmiyorlar konuya. Çamaşır makinelerinin kronik hastalığı. Üst kapağı söküp üst traverse iskelet paslanmış mı onu da kontrol edin hocam. Oda pas yapıyor genelde. Sac ve travers vardır serviste ancak söküp zımparalayıp tekrar boya atılabilir, bir kaportacıya götürseniz yarım saatte halleder.

    Üretim yeri neresi makinenin?

    +

    Ücretsiz değişim var hocam sanırım bkz.
    https://www.sikayetvar.com/bosch/bosch-serie-6-pas-kusuru-video

    Değiştikten sonra dikkatli kullanmakta fayda var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 9 Ocak 2024; 8:24:26 >




  • sissil S kullanıcısına yanıt

    Wat24460tr var annemde yıllardır banyo da kullanıyor en ufak bir paslanma yok deterjan kutusunun altında deterjan kaldıysa düzenli olarak temizlenmiyorsa ve yıkama sonrası kutu kuruması için açık bırakılmıyorsa sonuç bu olabiliyor.

  • 2015 yılında aldığım arçelik marka çamaşır makinesini 3-4 yıl banyoda kullandıktan sonra paslanmıştı. tamda bosch marka almayı düşünüyordum. demek bosch markası da paslanıyormuş.

  • Eskiden her şey daha kaliteliydi.

  • Aynı seri bosch makinem var aynı yerden paslanıyor ve altından
  • Kullanıcı hatası değil, planlı eskitme parçası olarak bilerek yapılmış bir tasarım. Deterjan gözündeki ön yıkama ve yumuşatıcı bölümlerinden gelen suyu körük uzerinden kazana veren boru hem çok kısa hem de içinde su biriktirip buhar çıkışını engelleyecek deve boynu yapısı yok.

    60 derece ve üzeri sıcak yıkamalarda bu açıklıktan yoğun buhar çıkıyor, deterjan gözü kapağında yoğuşuyor ve şakır şakır hem makinenin içine, tam da motor kartının dibine damlıyor, hem de makinenin dışından yere doğru akıyor.

    Bu modelin satıldığı dönemler homeprofessional serilerinde deve boynu vardı deterjan gözünden asla buhar çıkmazdı. Ama alt segment modelleri çabuk hurdaya çıkarabilmek adına bir çok önlemi kullanmadıklar.

    Kısacası ortamın nemiyle bu paslanmanin hiç alakası yok.(ortam nemi bir tek deterjan gözü cevresine mi etki ediyor ?) Ancak servis kullanıcı hatası diyip işin içinden çıkacak.




  • Razor Crest kullanıcısına yanıt

    Şehir neresi

  • K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt

    Bakalım kayıt açtım gelirken ararlar resimleri arayan kişiye yollarım birde eğer kullanıcı hatası ise 450 tl servis ucreti varmış gelme gitme parası.

  • sissil S kullanıcısına yanıt

    İzmir

  • Servis geldi ön kısmı ve deterjan gözünü komple ücretsiz değiştirdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.