Şimdi Ara

Bosch Gardrop tipi Buzdolabı Kapı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • daha yeni bosch un gardrop tipi KAD 62A70 NE model buzdolabını aldık ama bi durumla karşılaştım.

    dondurucu kapısının hafif kapatılınca açık kaldığını düşünüyordum bi iki kere kapının açık olduğunu gördüğümden dolayı. ama sebep düşündüğüm gibi değilmiş. soğutucu kapısını biraz sert bi şekilde kapatınca dondurucu kapısı açılıyormuş. diğerinde de böyle mi diye dondurucu kısmı sert bi şekilde kapattım bunda böyle bişey olmadı. kapıların ikisinede baktım kapı kolundan anlaşılıyor dondurucu kısmı az da olsa önde duruyor yani diğeri kadar yapışmıyor yüzeye.

    gerçi kapıları devamları sertçe kapatacak değiliz ama insanlık hali olabilir dalgınlıkla yada evde olanlardan biri alışkındır sert kapatmaya bu yüzden bu şekilde kapatma durumları olabilir. her seferinde de sert kapatmakdan dolayı dondurucu kapısının açıldığını düşünüp kapıyı kontrol edeyim de diyemeyiz aklımızdan çıkar illaki.

    şimdi belki gerçekten bir sorundur ama ufak bişey gibi gözüktüğünden servis baştan sağmak için normal bişey diyip kapıyı sert kapatmayın gibi bir çözüm getirebileceklerini düşündüğüm için danışmak istedim.

    bu durum normal midir yoksa bir hata mıdır servislik bir durum gerekir mi, gerçi yapılacak bişey gibi durmuyor ama.







  • Buzdolabını iade edip değşim isteyin.
    Sakın kapı değişimini kabul etmeyin, ısrarcı olun.
  • zaten yeni alınmış ürüne servis müdahalesi saçmalık olur, kabul edilmez bişey.

    ancak dediğim gibi bu durum normal bişey midir yoksa bir fabrikasyon hatasıdır yada takıntı yapılacak bişey midir bilemedim karar versem ona göre işlem yaptırcaz. gerçi içime sinmiyor bu durum her ne kadar sert kapatmalarda oluşsada ister hafif kapatırım ister sert niye böyle bişeyden diğer kapı açılsın ki.
  • Arkadaşım onca para sayıp almışsın. O buzdolabında çizik görsen bile iade hakkın var. Kaldı ki sorun olmasa sende takıntıya neden olmazdı. Hiç düşünme değiştir yeinisiyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.