Şimdi Ara

Bose Acoustimass 15 Series ve Z5500 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
6.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhabalar

    Bose i almaktan vazgectim sebebi ise extradan ucret odemek su anda bose a-m 15 in fiyati 700 euro ve bu un yanina birde amfi lazim saglam bir amfi ise yaklasik 250 euro z-5500 u satmak istesem 150 euro o nedenle vazgectim almaktan.

    Yanliz sunuda belirtmeden gecemeyecegim. Bose eyi o kadar gozunuzde buyutmeyin profesyonel ses sisemlerinde bosenin sadece bir kac urunu mevcut yani eskide. Bir defa kullandigim bose 701 kule urunlerinin yerini daha tutani acikcaci gormedim ancak sizlerden lutfen rica ediyorum z-5500 sahibi bir arakadasiniz var ise o setin bir de dijital yada coax taki sesini dinleyin muzik olarak degil hatta muzik olarakta dinleye bilirisiniz ihtiyaciniz olan sadece dts li bir materyal ondan sonra sizlerde bana hakverebilirsiniz belki cunku ses cok degisiyor.

    Wanted i evdeki sinema sisteminde izledim ve sesini actim dts li bir filmdi inanin oadar berrak ve guzel bir sesi varki sanki filmin icinde gibisiniz

    Yani onemli olan elinizdeki urunu en iyi sekilde nasil kullanacaginizi bilmektir tr z5500 pahali olabailir ama burada o seviyedeki bir ses sistemine gore gayet ucun sadece 190 eurodan basliyor yani ortalama 400 tl ye geliyor ki bence normaldir. Bose lerin bu konuda fiyatlarini incelemek gerek.

    Selamlar herkeze arkadaslar tsk ederim.




  • Peki arkadaslar bende sorumu sorayim o zaman Bose 301 almayi dusunen birine yerine ne tavsiye edersiniz?
    Birde Bose Am5 full range mi degil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammedda -- 7 Kasım 2009; 10:04:16 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.