Şimdi Ara

...[ BOYA KORUMA / İÇ-DIŞ temizlik / pasta cila ]... (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.388
Cevap
62
Favori
907.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 3M Car Care Galata olarak 3M'in Türkiye'deki tek yetkili uygulayıcısıyız. İstanbul Beyoğlu'ndaki Parktürk otoparkının 2. katında hizmet vermekteyiz. Şuan tüm uygulamalarımızda başta Seramik Kaplama olmak üzere güzel indirimlerimiz bulunmakta.
    Bizi daha yakından tanımak için sitemizi ziyaret edebilir ve uygun fiyat almak için iletişime geçebilirsiniz.

    Yaptığımız Uygulamalar:

    -Seramik Kaplama (En önemli uygulama)

    Seramik Kaplama Nedir: Seramik Kaplama son teknolojik bir boya koruma çeşididir. Seramik Kaplama formülündeki silika ve silika bileşikleri sayesinde kimyasal olarak sıvı cam özellikleri gösteren, otomotiv dış yüzeylerinde dış etkenlere karşı koruma sağlayan koruyucu bir kaplamadır. Boyalı yüzeyin güneşin UV ışınlarına karşı korur. Böylece aracın son kat boyasının, canlılığını ve parlaklığını uzun süre devam ettirmesini sağlar. Araç dış yüzeyini darbe, çizik kimyasal ve 500 dereceye ulaşan sıcaklıklara karşı dayanıklı hale getirir. (Devamını okumak için tıklayınız.)

    - Boya Koruma

    Boya Koruma nedir: Aracınızın dış yüzeyini; güneş ışını, doğa şartları veya yıkamadan dolayı, aracınızın dış yüzeyinde oluşan matlaşmayı 3M'in özel çizik giderici, boya koruyucu ve parlatıcı ürünleri ile bu sorunu ortadan kaldıran bir uygulamadır. (Devamını okumak için tıklayınız.)

    - Detaylı İç Temizlik (İç Bakım)

    Detaylı İç Temizlik nedir: Detaylı İç Temizlik Uygulamaları otomobil iç yüzeylerine uygulanan eşsiz bir temizlik sistemidir.
    Tüm iç yüzeylerin en dar ve küçük noktalarına kadar uygulanarak üstün 3M kimyasallarıyla kir, leke, sigara isi, meşrubat ve içecek kalıntıları azaltılıp, bakterilerden ve kötü kokulardan arındırılır.(Devamını okumak için tıklayınız.)

    - Cam Film

    Cam Film nedir: Cam Filmi ile aracınızın dışı estetik bir görünüm kazanırken, güneşin zararlı UV ışınları engellenerek araç içinde koruma sağlanır. Aynı zamanda araç içinde aşırı ısınmaya sebep veren ışınlar filtrelenerek klima masraflarınız azalır.(Devamını okumak için tıklayınız.)

    - Motor Temizliği ve Koruma (Performans Bakım)

    Motor Temizliği ve Koruma nedir: Motorun üzerindeki toz ve kirler aracın daha az performanslı çalışmasını sağlar. Aracınızın daha performanslı çalışmasını istiyorsanız, motorun temiz olmasını sağlamalısınız. Üstün 3M kimyasallarıyla motor yüzeyindeki tüm noktalarına ulaşarak derinlemesine bir temizlik sağlanır.(Devamını okumak için tıklayınız.)

    - Araç Kaplama

    Araç Kaplama nedir: Araç Kaplama; aracınızın dış etkenlerden korunması, çiziklerin ve boya hatalarının saklanması veya tamamen zevke bağlı olarak renk değiştirme işlemidir. Üzeri boyalı, vernikli ve tüm pürüzsüz dış yüzeye uygulanabilir. Araç kaplama dekoratif ve estetik görünüm sağlayarak aracınızı istediğiniz gibi özelleştirmenizi sağlıyor.(Devamını okumak için tıklayınız.)

    - Koltuk Koruma (İç Bakım)

    Koltuk Koruma nedir: Oto Koltuk ve Döşeme Koruyucu ile tekstil dokunun içine işleyerek , suya, kire, yağa ve leke oluşumuna karşı koruma sağlar. Uygulunan koltuk veya döşeme dokusu yumuşak ve bakımlı kalır. Eskimiş yüzeylerde ise renkleri canlandırır. Yani koltuk ve döşemelerinizi lekelere karşı korumanıza yardımcı olur. Su ve yağ bazlı lekelere karşı korur. Aracınızın koltuk ve döşemelerinde derinlemesine temizlik ve güçlü koruma sağlar.([http://www.defnemotomotiv.com/uygulamalar/koltuk-koruma]Devamını okumak için tıklayınız.[/link])

    - Kaput Koruma Filmleri

    Kaput Koruma Filmleri nedir: Kaput Koruma Filmi, aracınızı, görünüşünü bozan kötü koşullara karşı korumaya yardımcı olur. Taş, kum, yoldaki çöküntü ve böcek asitlerinin zararlarına karşı sizi güvende tutar. Aracınızın hasar görebilecek ve sıkça darbeye uğrayan yüzeylerin üzerine uygulanan renksiz ve uzun ömürlü poliüretan bir filmdir. Anahtar veya yüzüklerin yol açabileceği çizikleri karşı koyar.([http://www.defnemotomotiv.com/uygulamalar/kaput-koruma]Devamını okumak için tıklayınız.[/link])

    Aracınıza her zaman tutkuyla bakmayı, ilk günkü rengine, parlaklığına, canlılığına ve performansına kavuşmasını istiyorsanız
    bu uygulamalar ilk tercihiniz olmalıdır.

    Bu uygulamalardan daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Ya da uygulamaları yaptırmak isterseniz bu bölümden randevu alarak bizimle iletişime geçebilirsiniz iyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3mcarcaregalata -- 10 Nisan 2017; 13:31:53 >




  • 3 ay önce mazda 6 aldım. beyaz deri döşemeli ve nappa deri. bu döşeme için benim yapabileceğim koruyucu ve temizlik amaçlı bakım ürünleri olarak neleri önerirsiniz?
  • bu forum çok faydalı ama spesifik bilgi içinhttp://www.detailturkey.net sitesini incelemenizi öneriririm
  • Herkese merhaba.



    Aracıma 8 yaşınà girmesiyle birlikte ilk defa pasta cila ve boya koruma uygulandı. Yapan usta mümkünse her yıkama da cila uygula dedi.



    Eskiden meguiars ultimate wax kullandım. Güzel parlatıyor kolay uygulanıyor ancak yağmur sonrası bütün sular damlacıklar halinde aracın üzerinde kalıyor.



    Bunu yapmayacak bir ürün tavsiyeniz var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rencber62

    [size="1"]ARKADAŞLAR MERHABA
    GEÇENLERDE OTO KUAFÖR MALZEMELERİ SATAN BİR ARKADAŞ İLE TANIŞTIM
    ARAÇ ÇİZİK GİDERİCİ PASTALAR KONUSUNDA KONUŞTUK BİLGİ SAHİBİ OLMAK İSTEDİM
    SATTIĞI BİR ÜRÜNÜN BANA NUMUNESİNİ VERDİ VE KULLANDIM ADI BAROX BU PASTASININ SİLİKONSUZ OLDUĞUNU VE PERFORMANSININ ÇOK İYİ OLDUGUNU SÖYLEYİNCE BENDE ARACIMDA MAKİNAMLA DENEDİM VE DEDİĞİNDEN FAZLASINI GÖRDÜM
    ARAÇ ÜZERİNDE ÇİZİKLERİ ÇOK RAHAT KAPATTI VE PARLAKLIGI ÇOK GÜZEL HARE KESİNLİKLE OLMADI ÜZERİNE BİRDE VERDİĞİ BOYA KORUMAYI ATINCA ARABAM HARIKALAR YARATTI BENCE ÇOK İYİ BİR PASTA
    BEN 1 LİTRE PASTA VE BOYA KORUMA ALDIM 170TL
    EĞER İSTEYEN OLURSA SATAN ARKADAŞIN NUMARASINI VERİCEM SİZLERDE ALIN BENCE DENEYİN SONUCU GÖRÜCEKSİNİZ


    vay anasını...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dardanel16

    Arkadaşlar boya koruma ile pasta cila işlemlerinin sonu gelmez o firmanın şunu bunu boya koruması 100 tl 150tl gibi şeylere kanmayın adamlar pasta cila işlemi yapmadan boyayı nötür hale getirmeden size bir araça maxsimum 10gr lık kaliteli bir wax sürüp gönderiyorlar sonrada ph dengelei bir şampuanla yıka bak su damlacıklarını görecen o da taş çatlasın 20 araba yıkamada gidyor,nano koruma,trim koruma,glaze,selent,seramik kaplama kaliteli silikonsuz pasta ki meguaris bile silikonlu yani çiziği yok etemz örtücü hale gtiirir 6 ay sonra yeniden çıkar o çizik benim bahsettiği scrool consept,menzerna gibi ürünler kullanarak demir tozu temizliği,kil uygulaması ,sırası ile pasta hare giderici ,finsh ürünleri kullanıp boyanızı korumaya alaçak baba yiğit bu işi araba başına 600 tl den aşa yaparsa vardır bir hilesi,100tl ye sonaxsa gidin size carnabualı wax sürüp gönderecekelerdir,kaliteli bir waxsın 200 gr mı 500 ila 600 tl den başlar,5 saate seramik kaplama yapıp sizi gönderiyorlarsa o dükkanın önünden bile geçmeyin zira 5 yıl garantili dedikleri sermaik kaplamanın ömrü tr.şartlarında 3 yıl dır ve seramik kaplama işi araç başına 6 ila 7 saat sürer ve tozsuz ortamda araçın en az 12 saat ürünün kemikleşmesi beklenir vs vs

    merhaba 2015 model aracıma yüzeysel bir pasta -cila yaptırmak istiyorum, otoking bu iş için 350 tl istedi ayrıca boya korumada yapacak bu fiyat üzerinden, öneriniz nedir; bahsettiğiniz gibi 3-4 ay sonra eski kılcal çiziklerin tekrar ortaya çıkmaması için ne yapmalıyım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 30 Mayıs 2017; 13:33:0 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: E.D.S.

    Herkese merhaba,
    Forum donanım haberi farklı bir kullanıcı adıyla uzun yıllar önce takip ediyordum, şuan sektör değiştirdiğim için iş yerimin adı olan Eds Detailing ile aranızdayım, çok eski bir başlık olmasına rağmen sektörde ki gelişmeleri takip etmek, önceden bu işlere bakış nasılmış, insanlar ne uyguluyor yahut o dönemlerde meşhur olan ürünler neymişi öğrenmek adına başlığı elimden geldiğince okudum ve gördüm ki bu konuda bir çok yanlış doğru olarak kabul edilmiş ve siz araç sahiplerine sunulmuş.
    Eds Detailing olarak hobi olarak başlayan bu merakımda yüzlerce farklı ürün ve marka denemek durumunda kaldım, çünkü her tavsiye eden doğru ürünün kendi tavsiye ettiği olduğunu söylüyordu, bu şekilde çöpe giden bir çok ürün, para ve boşa harcanmış zamanlar sonucunda bu sektörde kendimizce güzel bir yer edine bildik.
    Paylaşılacak konulara baktığım zaman kendimce o 7 maddenin tamamına yakınına vakıf olduğumu bildiğim için sizlere bir faydam dokunabilir umuduyla aranızdayım.
    Gerek özelden gerekse bu başlık adı altında yazacağınız sorularla araç bakım ve boya koruma hakkında merak ettiğiniz konular hakkında elimden geldiğince profesyonel olarak cevap vermeye çalışacağım.
    Herkese iyi günler dilerim.
    Saygılarımla.
    Erol.

    Taşlama işinden dolayı çıkan demir metali ve döküm tozlarından aracın gök mavi olan boyası bayağı kötü duruma geldi. Noktasal paslı yerler azımsanmayacak kadar. Bu paslı noktaları çıkarmak ve boya yüzeyini parlatmak için sizin veya diğer uzman arkadaşların önerisi ne olabilir. Sabırsızlıkla bekliyorum.Alakanız için şimdiden teşekkürler.




  • Kardeşlerim

    Babamın 2000 model opel vectra ( güneş yanıklı ) lacivert arabasına pasta- cila yapacagız

    daha önceden wax fln yaptık şuan pasta cila yapalım kendimiz hafta sonu diyoruz ama fazla para vermek istemiyoruz

    Meguiars Ultimate Compoun çizik giderici, Meguiars Ultimate Polish Cila, Meguiars NX

    önerdiler toplasan 250-300 TL ediyor

    yokmu daha uyguna ankarada malzeme yada ürün tavsiyesi. pasta cila yapıcaz yani 80 -150 lira arası
  • Tokyo garage kullanıcısına yanıt
    AG Radiant Wax ve SRP aynı ürün mü ben Radiant Wax tan daha memnun kaldım sanki daha az aşındırıcı içeriyor ve elle uygulaması daha kolay gibi.
  • elamlar,



    golf 7 beyaz aracim var. haftasonu aracimda recine oldugunu farkettim. yesil noktalar halinde. devaminda gece kopuk ve su ile aracimi uc kez yikadim. recinelerin bir kismi cikti. ben de devaminda araci bugun boya korumaya biraktim.



    aksam araci aldigimda ustunde benek benek cok kucuk noktalar farkettim. uzaktan gozukmuyor. kapali bir yerde dogru isikla bakinca belli oluyor. tavanda cok var.



    bunun uzerine iki yikamaci gezdim. birisi kil uygulamasi yapilmamis direk pasta yapilmis o yuzden dedi. oyle bir durum yok. gozumun onunde kil uygulamasi yapildi. diger yikamaci da bunun vernige nufuz ettigini zimpara ve boya koruma ile cikacagini belirtti ama ben hala iyi bir urunle cikacagini dusunuyorum (teselli) bu durumla karsilasan var mi? ne yapilabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuyacağım.. Çok güzel konu... Turtle Wax Rules...
    http://www.forumboyakoruma.com/showthread.php/2116-Siyah-E92-BMW-3-20d-Detailing-quot-Komple-Z%C4%B1mpara-%C4%B0le-Boya-D%C3%BCzeltme-quot-Aquartz-Nano

    Şöyle bir Şahaser varmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manilafortuna -- 24 Ekim 2017; 1:34:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle tüm değerli forum üyelerine selamlar.Yaklaşık 11 yıldır detailing tecrübesi olan ve bu piyasadaki birçok hile,sahtekarlık ve pazarlama oyunlarına hakim biri olarak detaylı iç temizlik-boya koruma-seramik uygulamaları konusunda kafanıza takılan hertürlü soruya elimden geldiğince yardımcı olmak isterim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük şehirler için bir toplu liste olsa ilk mesajda çok hoş olurmuş :)
  • Istanbul anadolu yakasi boya koruma ve ic dis temizlik nerde yaptirabiliriz guzel iscilik ve uygun fiyata

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NewCarWax N kullanıcısına yanıt
    Hocam seramik kaplamanın taş izine direnç göstermesi gibi bişi mümkün mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlıöfkeli H kullanıcısına yanıt
    Taşa direnc göstermesi mümkün değildir, o zaman ön kaputa film çekmek yerine herkes seramik yaptırsın :) youtube'da çakmak vuranlar var komik buluyorum, umarım bu işin ustaları güzel cevap yazacaklardır bu konuda...
  • Merhaba
    Oto paspaslarımı evde yıkamak istiyorum şampuan önerisi olan var mı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar

    2 yıllık bisikletimin üstündeki harelenmeleri gidermek istiyorum. Çeşitli forumlarda pastanın her daim polisaj ile uygulanması şiddetle tavsiye ediliyor. Ama takdir edersiniz ki piyasadaki polisaj makinaları otomobiller için kullanılması amacıyla tasarlanmış ve otomobillerin gepgeniş karoser yüzeylerinde rahat rahat kullanılmaya uygun olarak üretiliyorlar. Benim pasta uygulamak istediğim araç bir bisiklet ve çalışılacak yüzeylerin genişliği max. 3 cm. Bisiklet kadrosu vb. aşırı dar yüzeyler için el mahkum pastayı elle uygulayıp olduğu kadarıyla mı yetinecez yoksa bu tür dar yüzeyler için özel polisaj çözümleri mevcut mudur? Pasta-cila işlerinden anlayanların yardımlarını bekliyorum. Uygulamayı düşündüğüm pasta ürünü 2500 numaralı menzerna. Öncesinde sabunlu su eşliğinde kil hamuru uygulayacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunkurun -- 11 Mart 2018; 21:12:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • merhaba arkdaslar yeni aldgım aracıma pasta cila yaptırmak istiyorum beyaz renk cok fazla öle cizik yok önerebileceginiz bir pasta ve cila markası varmi ?
  • Soru soracaktım vazgeçtim. Kimsenin yardımcı olduğu yok.
  • 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.