Şimdi Ara

Boya koruma seramik kaplama tavsiye (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
7
Favori
202.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Goday

    Nerede yaptırdınız? Memnun musunuz?

    Alıntıları Göster
    valla güvenip yaptıramadım, buradan bir arkadaştan numara istedim o da manisaday mış malum hastalıktan oraya da gidip yaptırmadım. araba yatıyo evde
  • Arkadaşlar herkese kolay gelsin,

    Herkesin fikrine saygım var öncelikle bunu belirtmek isterim.
    Seramik kaplama ilgili yazılanları okuduktan sonra bir açıklama yazma gereği hissettim;Öncelikle bu sektörün içindeyim,İzmir'de oto boya ve koruma ile ilgili iş yerim var ,uzun yıllar boya koruma seramik kaplama gibi işlemler ile ilgili hem araştırma hemde uygulamalar yaptım, maksadım burada reklam yapmak değil, sadece iyi niyetli arkadaşların kandırılıp boşuna para kaybetmelerine gönlümün razı olmaması,şimdi esas konuya gelirsek;seramik kaplama kesinlikle araç için faydalı bir işlem, ama doğru malzeme ve doğru uygulama yapılırsa. Bazı arkadaşlar 1000-1500 tl gibi rakamlar yazmış,sizi temin ederim bizim kullandığımız seramik kaplama malzemesi şu anda 2000-2500 tl (faturaları ile ispat edebilirim)civarında bir o kadar da işçiliği tutuyor,(neden işçilik bu kadar fazla diye soranlara peşinen cevap vereyim bir araç için en az iki gün uğraşılıyor ayrıca 10.000 tl dükkan kirası üç te personel çalıştırıyorum...)dolaysıyla 5000-6000 tl nin altında yapılan işlemler gerçek bir seramik kaplamanın yerini tutması mümkün değil.Paranızı boşuna arcamayın.https://profotoboya.com/ Boya koruma seramik kaplama tavsiye




  • İstanbul için var mı yer tavsiyesi olan, kaput filmi yaptırmak istiyorum.
  • Sadece yıkamadan dolayı oluşan (fırçadan/bezden dolayı) ve sadece güneş yansımasında görünen ince ince çizikler pasta-cila ile tamamen geçer mi?
    Evet ise
    En önemlisi bu çizikler ilerde yanlış araç yıkama sonrası tekrar oluşur mu?Yoksa artık bir daha olmaz mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 15 Haziran 2020; 22:55:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Antalyalı.

    Sadece yıkamadan dolayı oluşan (fırçadan/bezden dolayı) ve sadece güneş yansımasında görünen ince ince çizikler pasta-cila ile tamamen geçer mi?
    Evet ise
    En önemlisi bu çizikler ilerde yanlış araç yıkama sonrası tekrar oluşur mu?Yoksa artık bir daha olmaz mı?
    Merhaba, pasta-cila doğru yapılırsa dediğiniz çizikleri giderir. Ancak yanlış yıkama sonucu ileride bu çizikler tekrar oluşacaktır. Seramik kaplama bu konuda daha korumacı oluyor. Ancak tüm mesele araca ne kadar iyi baktığınızla alakalı olarak uzun ömürlü olabiliyor. Fırça ile yıkama ve benzilikte otomatik yıkama boyanın düşmanı. Tabi kuş pisliği gibi kimyasal içeren şeylere karşı da korumak gerekli..
  • Kurshoo kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler
    İlerde tekrar olacaksa hiç pasta-cila yatırmayayım
    Aracı kendim yıkıyorum ama yinede bezden dolayı çizikler oluyor (kullandığım Michelin mc32507 yıkama eldiveni)
    Seramik kaplamayı araştırayım
  • Ankara için yer önerecek biri var mı? Çok geniş bir skalada fiyat alıyorum ancak birinin yönlendirmesine ihtiyacım var.
  • Ostim'de Musa Öner diye bir usta var. Bu konuya yazılan bir mesajda tavsiye edilmişti.
    5-6 ay kadar önce ona seramik kaplama, cam filmi ve kaput koruma yaptırdım. Geçen süre zarfında herhangi bir şikayetim olmadı.
  • bende izmir için araştırıyorum ama bulamadım içime sinen bir yer

  • Seramik ben yaptırdım öncesinde pasta cila ve boya koruma ama pasta cilada aracın bazı yerlerinde vernik ve boya fazla inceldi ve o bölgelerde (1-2 nokta)arabanın metali çıktı malesef.. Rötuş boyası ile kapattım ama canımı sıktı bu durum.

  • sıfır arac aldım malum korumak istiyorum akşamları kapalı garajda duracak boya koruma mantıklı mı seramik gereksiz görüyorum

  • Arkadaşlar merhaba yeni sıfır araç aldım, siyah renkli arabama seramik yaptırdım, malum siyah araç en ufak tozu bile gösteriyor, yıkamak için değilde ara ara aracın üzerindeki tozları silmek için nasıl bir bez önerirsiniz? Yapı marketlerde satılan malum standart microfiber bezler işimi görürmü? Aracı çizme seramike zarar verme vb açısından?
  • Arabanızı yıkamadan, üzerinde toz varken herhangi bir bezle silmek gibi bir hata yapmayın. 2 kere arabayı silseniz hertarafı hare olur, yazık günah.

  • oto servis, seramik kaplama, 3m boya koruma, oto kuaför konularında istanbul avrupa yakasında bulunan mersa oto servis'i tavsiye ederim.


    bmw z4'e uyguladıkları seramik kaplama videosu yayında.






  • Meguiars 688 seramik kaplama 750 tl, bunu alıp sizce kendi kendime araca uygulayabilir miyim? Bu konuda hiç deneyimim yok ama videolara falan bayağı baktım. Dışarıdaki çakallara fazladan para kaptırmak istemiyorum işin gerçeği, kendi garajımda uygulama yapılabilir mi sizce?

  • Seramik kaplama yaptırdığınızı sanıp paranızı çöpe atmayın.Piyasadaki o 700-800e iş yapanlar kampanya düzenleyenlerin yaptığı iş düzmecedir.Ucuz iş ucuz malzeme ucuz işçiliktir.(düşük değerlerde ürün kullanırlar onuda 2-3 arabaya pay ederler oluşan ince tabaka bikaç ay içinde yok olur) Bir ay sonrada bu seramik kandırmacaymış diye ağlamayın.Ben İgl kenzo kullanıyorum
    Üzerine sıcak su dök çiziklerinin kaybolduğunu göreceksin, kaybolmazsa gel paranı geri al. malzememin içeriğini kalitesini biliyorum araştır diyorum.3 günden önce araç teslim etmiyorum edemezsin zaten kürleşme tamamlanmadan nasıl edeceksin.Sonra iki damla su gelse benek benek iz olur. 5 yılda garanti veriyorum.Nasıl iyi değil mi?
    Evet fiyatı da öyle 5000tl
    (Seramiğin su iticiliği kadar itici oldum galiba😁Ancak açıklayıcı olduğunu düşünüyorum)
  • krubian K kullanıcısına yanıt

    Bende Ankara Ostim deki Musa Öner ustaya symbolu götürüp (16 Nisan'da teslim aldım)seramik, ppf kaplama , cam filmi iç dış temizlik motor koruma yaptırdım. Araba 2009 model olmasına rağmen ayna gibi oldu. Musa Usta bu işin gerçekten hakkını veriyor. Seramik ve ppf kaplamanın 3, cam filmlerinin 10 yıl garantisi var. Cam Filmleri arabinin içini çok aydınlık yapıyor ucuz 300 Liralik filmlerle arasında baya bir fark var. Bakalım geçen sürede ne olacak. Buraya yazarım. Ben memnun kaldım, gerçekten işinde iyi bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anka45 -- 18 Nisan 2021; 16:44:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anka45

    Bende Ankara Ostim deki Musa Öner ustaya symbolu götürüp (16 Nisan'da teslim aldım)seramik, ppf kaplama , cam filmi iç dış temizlik motor koruma yaptırdım. Araba 2009 model olmasına rağmen ayna gibi oldu. Musa Usta bu işin gerçekten hakkını veriyor. Seramik ve ppf kaplamanın 3, cam filmlerinin 10 yıl garantisi var. Cam Filmleri arabinin içini çok aydınlık yapıyor ucuz 300 Liralik filmlerle arasında baya bir fark var. Bakalım geçen sürede ne olacak. Buraya yazarım. Ben memnun kaldım, gerçekten işinde iyi bence.

    Hocam numarasını verebilir misiniz.Sıfır araç aldım ppf kaplama yaptırmak istiyorum.Fiyat ne çıkar sizce

  • Olur tabiki Konya'dan Mehmet Çelik hoca dersiniz,

    0533 470 99 42 Musa Öner. Bildigim kadariyla 9h seramik 2000 _3000 bin gibi,cam filmleri 1000-1500 arası, ben symbol kaput tavan yarım bagaj kapağı 2500 tuttu kalın olan ppf kaplama. Aracın tamamına dersen fiyat ikiye katlanabilir. Ama işinde iyi cam filmleri falan 3M değil (3M var ama pahalı) ama aynı kalitede harika bir cam filmi. İşçilik çok iyi, kafan rahat eder. Tabi fiyat aracın boya vernik durumu, otomobil ,SUV , sanruf vb oluşuna göre değişir. Ben kendi 2009 model arabamdan yola çıkarak verdim. Fiyatları yüksek gelebilir lakin işçilikten kesinlikle ödün vermiyor ne diyorsa onu yapıyor beğenene kadar devam ediyor. fiyat konusunda nakit öderseniz daha çok yardımcı olur.Umarim yardımcı olmusumdur. Kapanan Cargloos Konya şubesine arabanın tavanında vernik kopurmesi var dedim, aldığımda vardı el kadar. Büyümesin öyle kalsın dedim Ekim ayında tavana seramik kaplama ve geri kalana yerlere boya koruma yaptırdım 1.500 gibi rakama. Tavanda ikinci bir vernik kopurmesi daha çıkınca araştırıp Musa Ustayı buldum bu forumdaki arkadaşlar sağolsun. Cargloos hatasını düzeltmek için aracin zimparalanmasi lazım dedi usta, pastayla bu çizikler gitmiyor dedi. Boya koruma ve seramik kurlesmeden, yeterince beklenmeden araç teslim edilmiş dedi. Tamam güzel olsun dedim 2.500 fazladan para verdim. Araç gerçekten %90 oraninda yenilendi. Yanlış kişilere iş yaptırıp düzeltmek pahalıya patlıyor. Siz siz olun bir kere yaptırın tam olsun, içiniz rahat olsun. Uçun besin hesabini yapmayın. Para cikismadi mi bekleyin, biriktirin Musa gibi işçilik ve bilgisi iyi olana ilerleyen zamanlarda yaptırın derim. Tecrübem böyle. Umarım yardımcı olmusumdur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anka45 -- 19 Nisan 2021; 20:9:20 >




  • Diyarbakir dioksi denen yerde boya koruma yaptırdım ve iç detayli temizlik yaptılar.. Sonuç pismanim.. Ne boya korumasi ne seramigi hepsi hikaye 3 5 yikamadan sonra hepsi cortluyor.. Önceki aracima menzerna pasta cila yaptırmistim 2 sene sonra bile hala parliyodu araba..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.