Şimdi Ara

Böyle Bir Cihaz Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bi sohbet esnasında toplantıda bulunanlardan biri cep bilgisayarı kadar ufak (hemen hemen cep bilgisayarlarının 2 katı kadar) ve üzerindeki bağlantı noktalarıyla projeksiyon aletine veya bir monutore direkt takılabiliyormuş. daha çok sey soylendi ...

    şimdi bu arkadaş bizlerin bilgisizliğinden faydalanıp kafamı bulmuş yoksa gerçekten böyle bir alet var mı? varsa ismi nedir?



  • Sanırım bahsedilen cihaz şu:

    http://www.oqo.com/
  • Toshiba e740 , e750 , e800 serilerinde "Expansion Pack" adında bir parça, PPC nin altına takılarak hem VGA out(ister monitor ister projeksiyon) hem usb host özelliği sağlanıyor.

    Ayrıcahttp://www.boxwave.com/products/vgapresentationcable/vga-presentation-cable-dell-axim-x50v_446.htm adresindeki kablo ile VGA çıkışı(dell axim) sağlanıyor. Başka ürünlerinde VGA çıkışlı modelleri mevcut.

    VGA ve USB HOST özelliğini beraber kullanıp, bir PC ye yakın bir cihaz yapılmakta.
  • Arkadaşım bana buna benzer bir şeyi teknosa da çalışan bir arkadaş anlattı.Onlara verilen eğitim sırasında bir cihaz görmüşler.120 gb hard disk 1024 ram kapasiteli ve yalnızcı üzerinde joystick'e benzeyen 3 tane kol varmış.Ve ekran değil hologram şeklinde çalşıyormuş.Size uçuk gelebilir ama bu tip cihazlar olabilir.Arkadaş gördüğünü iddaa etti.Yalan da olsa gerçek de olsa çok güzel.Fakat düşünsenize böyle bir cihazı çıkarsalar ne olur.Ne i-pod kalır,ne PSP,ne pocket PC ne de notebook.Piyasa allak bullak olur.

    cryptooth arkadaşımızın söylediği makineyi de incelemiştim hatta gittigidiyor da saıyorlar.Eee napalım teknoloji bu bugün alırsın yarın mutlaka bir üstü çıkar.Üreticilerde işi biliyor.Bütün bildiklerini bir anda ürünlerine uygulamıyorlar.

    http://urun.gittigidiyor.com/OQO-MODEL01-TURKIYE-DE-BIR-ILK-INCELEYIN_W0QQidZZ3999511



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknomehmet -- 14 Mart 2007; 12:54:09 >




  • böyle bir proje var hatta biraz daha farklı olarak vitual laser keyboardlar var küçük bir cep telefonu boyutunda koyduğunuz masaya infra ışık dağıtıyor ve masanızın üzeri klavyeye dönüşüyor.

    ekran olayınıda benzer şekilde tümleşik bir cihazla tamamlanabilir ama bu olayın çıkıp yayğınlaşması 2015e yaklaşır diye düşünüyorum
  • Beyler sizin sony UX serisinden haberiniz yok galiba http://www.istanbulbilisim.com.tr/notebook_content_detail.asp?content_id=1048
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.