Şimdi Ara

Boyle bir sey olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lig tv den maca bakiyorum melonun golunde spiker top ayaktan ciktigi anda diyor gerisini getirmiyor ofsayt var diyemiyor arkadasi mulayim bir sekilde ofsayt oldugunu soyluyor. Keza gs in pozisyonlarinda cosan spikerler garibim erciyes ataklarini meditasyona girmis gibi anlatiyor. Bu durum sadece gs icin degil bjk fb ve ts de durum bu. Sipikerler sanki karsi takimdan nefret ediyorlar. Avrupa kupalarindaki maclarda bile rakiplere karsi bu kadar saygisizlik yapildigini hatirlamiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Premier lig spikerleri icin desen neyse de sen kac tane Erciyes taraftarinin Lig Tv kullanicisi oldugunu dusunuyorsun? Ki yine de abarttigin kadar bir durum yok.
  • Diyemez. Çünkü LigTv spikerlerinin fikir belirtmeme gibi bir olayı var. Bence çok iyi bir şey bu ATV'de fln izliyoruz adamlar bir dünya konuşuyor. LigTV spikerleri hiç polemiğe girmez bariz ofsayt olan bariz kırmızı kart olan pozisyonlarda bile böyledir. Yani sadece Anadolu takımlarına karşı değil bu sürekli böyle. Ama heyecanlı heyecansız olayını bilemeyeceğim. Bu sene yurtta olduğum için izleyemiyorum ama son üç senedir evde Ligtv vardı ve hiç öyle bir şey fark etmedim. Benim Galatasarylı oluşumdan kaynaklanıyor da olabilir bu tabiki.
  • Büyük takım olayı devreye giriyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muribbi

    Lig tv den maca bakiyorum melonun golunde spiker top ayaktan ciktigi anda diyor gerisini getirmiyor ofsayt var diyemiyor arkadasi mulayim bir sekilde ofsayt oldugunu soyluyor. Keza gs in pozisyonlarinda cosan spikerler garibim erciyes ataklarini meditasyona girmis gibi anlatiyor. Bu durum sadece gs icin degil bjk fb ve ts de durum bu. Sipikerler sanki karsi takimdan nefret ediyorlar. Avrupa kupalarindaki maclarda bile rakiplere karsi bu kadar saygisizlik yapildigini hatirlamiyorum.

    Melo'nun ofsayt golünde açık açık söylediler ofsayt diye, ayrıca pozisyonu tekrardan gösterdiler.Coşma olayına gelince yüzde yüz katılıyorum ve şahsen çok zevk alıyorum.Özellikle Melih Şendil yabancı futbolcularımızın ismini büyük bir coşkuyla söylüyor.
  • spikerler genelde hiç o toplara girmiyor. yani bariz şekilde ofsayt olsada ofsatmış yada değilmiş gibi cümleler kullanmıyorlar.

    bu maçta hem burak ın pozisyonda hemde melonun golunde adamlar açıkça ofsat dedi ve doğru söylediler. ama ben şaşırdım bu kararı kendilerinin deklare etmesine. çünkü dediğim gibi hiç bir pozisyona genelde yorum yapmayıp markus merkin değerlendirmesine bırakıyorlar.

    yani bu açıdan bakarsak adamlar bizim pozisyonlarımıza kendi yorumunu yapıyor. ve açıkça ofsayt tan gol olmuş diyebiliyor diğer takımların maçlarına göre
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paul Scholes

    Premier lig spikerleri icin desen neyse de sen kac tane Erciyes taraftarinin Lig Tv kullanicisi oldugunu dusunuyorsun? Ki yine de abarttigin kadar bir durum yok.

    1 tane bile taraftari olsa kucuk goremezsin. Bu yapilan dogru bir sey mi yani? Taraftar sayisi az diye boyle taraf tutulmamali. Spikerin tarafli anlatimimi gs li taraftarin lig tv almasinin nedeni?
  • Benim de dikkatimi çekiyor bazen. Eğer orada bariz bir ofsayt varsa spiker söylemekten korkmamalı ama aynı şekilde anlatımı yaparken de objektif olmaları lazım.
  • melih gümüşbıçak, yani eski televole sunucusu olan abimiz galatasaraylı mı? ben öyle diye biliyorum ama emin değilim. fenerin denizlide şampiyonluğu kaybettiği zaman bizim kayseri maçını anlatıyordu ve denizliden gol haberi gelince kendisi ağlamaklı olmuş ve sanki ağlıyor gibi de bi ses çıkarmıştı. ben o günden beri kendisinin galatasaraylı olduğunu düşünürüm. bilmiyorum o dediğim ağlamaklı ses tonunu hatırladınız mı




    0:30 dan itibaren izleyin özellikle 3:04e dikkat




  • avrupa ve milli maçlarda söyleyebiliyorlar ama lig maçlarında söyleme yetkileri yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muribbi


    quote:

    Orijinalden alıntı: Paul Scholes

    Premier lig spikerleri icin desen neyse de sen kac tane Erciyes taraftarinin Lig Tv kullanicisi oldugunu dusunuyorsun? Ki yine de abarttigin kadar bir durum yok.

    1 tane bile taraftari olsa kucuk goremezsin. Bu yapilan dogru bir sey mi yani? Taraftar sayisi az diye boyle taraf tutulmamali. Spikerin tarafli anlatimimi gs li taraftarin lig tv almasinin nedeni?

    K.Erciyes Trabzon maçında da K.Erciyes'i küçük görüyorlar. Bunda şaşılacak ne var ?
  • Çekişmeli maçlarda çok heyecanlı anlatıyolar. 3-0 giden bir maçı daha heyecanlı kimse anlatamaz.
  • Spiker ses modunu kapalı yapınca sorun çözülecektir, dene istersen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bdurmus

    melih gümüşbıçak, yani eski televole sunucusu olan abimiz galatasaraylı mı? ben öyle diye biliyorum ama emin değilim. fenerin denizlide şampiyonluğu kaybettiği zaman bizim kayseri maçını anlatıyordu ve denizliden gol haberi gelince kendisi ağlamaklı olmuş ve sanki ağlıyor gibi de bi ses çıkarmıştı. ben o günden beri kendisinin galatasaraylı olduğunu düşünürüm. bilmiyorum o dediğim ağlamaklı ses tonunu hatırladınız mı




    0:30 dan itibaren izleyin özellikle 3:04e dikkat

    Fenerbahçeli diye biliyorum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.