Şimdi Ara

BRAVO Galatasaray ' taraftarı(!)'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bravo el birliğiyle yine takımı karıştırdınız taraftar olarak. Kiminiz forumlarda kiminiz tribünlerde. Bravo.

    Umarım bugün Burak'a karşı yürüttüğünüz linç hayatınızın bir döneminde size de uğrar. Bu kadar nefret ve birbirini doldurarak yaşayan insanlar zaten karakterleri zayıf olanlardır. Malesef burada bunlardan çok var.

    Dün Burak'ın kaçırdığı gol dışında topla en efektif, takım oyununa en yardımcı oyununu oynadığını göremeyecek kadar körsünüz. Gözünüzü öyle bir kin bürümüş ki adamın hatasını bekler hale gelmişsiniz. Adam verkaçlara girdi, sırtı dönük top aldı, faul aldı. Gol kaçırdı diye sövüyorsunuz. Sneijder'in sezon sonuna doğru sol çaprazdan kaçırdığı bomboş pozisyonların sonrasında ana avrat sövüp hakaret ettiniz mi? Galatasaray oyuncusu ulan bunlar. Fenerlilerin Beşiktaşlıların yarısı kadar futbolcunuza sahip çıkmıyorsunuz. Yazıklar olsun sizin gibi taraftara. Medyaya her türlü malzemeyi verir, oyuncusunu yuhalar, ayağına top gelince uğultu çıkarır, sonra da çıkıp neden iyi performans göstermiyor. Senin gibi taraftara bu takım bile çok.

    İlk geldiğinde "KRAAAAAAAAAAAL" diye gollerine sevinenler şimdi ana avrat düz gidiyor. Bir golcü en iyi oyununu kafası rahatken sergiler. Daha bunu kavrayamayacak kadar futbola uzaksınız. Burak Trabzon'da iken pivot santrafordu da biz mi bilmiyoruz? Adam hep böyleydi işte. Sen ilk geldiğinde helal olsun derken şimdi yuhalıyorsan samimiyetsizin önde gidenisin.

    Kendi fikri olmayanlar işte böyle 2-3 lafın arkasından gidiyor. Kim ne derse desin fiziksel olarak Burak bu seneye çok hazır giriyor. Yine kaçıracaktır ancak 20li golleri bulması çok olağan bir durum. Sizin gibi linç kültürünü benimsemiş taraftarlar ayağına çelme takmaz ise tabi.







  • +1905 bazıları sırf Burak gol kaçırsa da eleştirsem modunda.Kişilik olarak sevmiyor olabilirsiniz Galatasaray'a yakıştırmıyor olabilirsiniz ama armanızı taşıyor adam az saygı duyun iyi günde de kötü günde de yanında olun futbolcuların.İlk sezon harika oynadı geçen sene beğenmediğiniz Burak gene gol kralı oluyordu nerdeyse mental olarak sıkıntılı olduğu apaçık ama daha da kötüye gitmesi için uğraşıyor taraftar.
  • Heralde dünyada taraftarın ilk küfür ettiği adam Burak. Burak %100 hatalı çünkü dünyanın her yerinde oluyor böyle şeyler hatta öyle ki sahanın içindekiler de hakeme küfür ediyor bariz bir şekilde. Ona ne diyeceğiz? Bu oyunu sadece taraftar değil Burak da çirkinleştiriyor abuk sabuk foulleriyle, bencilliğiyle, küfürleriyle...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim taraftarın yarısı veletler ve kendini bilmezlerden oluştuğu için çok şaşırmamak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spectrum7

    Okuyun da taraftar profilimizi görün. Lanet olsun böyle insan(!)lara. Bütün cahil cühelalar kendi sevinçlerini futbol sahalarında egolarını tatmin etmeye endekslemiş. Böyle taraftarlara karşı futbolcusunun yanında yer almayanın sıfatını buraya yazsam büyük ihtimalle sınırsız yerim.


    Oralarda maç yapmamak lazım bir daha...Ayrıca tepki gösterebilirsin ama ana-bacı

    küfür etmek çok yanlış.
  • nacizane; sozlesmesini uzatanlara gareziniz varsa, adama yuklenmeyin. adam yapabiliyor da yapmiyor mu? burak hep buydu, aldiginda da sampiyonlar liginde 7 gol attiginda da. futbolcu bilincli olarak kapasitesinin altinda oynarsa elestirin de, yok eger kapasitesi buysa ve sen ona kotu diyorsan, futbolcuyu degil, oynatani ya da oynatmaya mecbur kalani sucla.

    (burak savunucusu degilim, hazzetmem de kendisinden)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taraftar bu kadar çirkin bataklık içindeyken futbolcuya laf edemezsin. Burak'ı bu hale getiren de taraftarın kendisi. Yaptığı doğrudur demiyorum ancak küçük bir empati bile durumu anlamaya yetiyor.

    Seni bütün sene boyunca gazetelerde, forumlarda, her mecrada taraftarın tarafından yerden yere vursunlar bakalım o topa vururken ayağın titriyor mu titremiyor mu. İsterse 20m euro kazansın oyuncu. Bu oyun parayla oynanmıyor. Taraftarın görevi futbolcuyu itmek, cesaretlendirmek iken verilen tepkilere bak. Bu iş hücum faullerle falan başlamadı, basbaya her golcünün yaşayabileceği peşpeşe gol kaçırmasıyla başladı.

    Faul falan sadece olayların yan etkisi. Artık Burak'ın(Hamit vs. de bunun içinde) hatası bekleniyor. Bunu yıkmadan hiçbir oyuncudan tam randıman bekleyemezsiniz. Sezona girerken kendi kararınızı verin. Eğer yuhalamaya küfretmeye devam edecekseniz gitmeyin o tribünlere. Faydadan çok zararınız dokunuyor çünkü...




  • Burak'dan bende çok memnun değilim. Ama çıkıpta şurda bir tek laf edip ağlanmam. O kadar gereksiz bir taraftar kitlemiz var ki artık sadece gülmekle yetiniyorum. Taraftar olarak tek yaptıkları şey bişey olsada ağlansak, birilerini kötülesek, marjinal olsak. Bir kaç kişi bunu başardığı zamanda sağolsun bizim koyunlarımız topyekün peşinden gidiyorlar. Ayıp ya... Her seferinde boşuna Galatasaray taraftarından tiksiniyorum demiyorum ben. O kadar iğrenç, o kadar bilgisiz bir kitleye sahibiz ki tek yaptıkları şey başarı odaklı şakşakçılık. Başka hiçbir şey değil. Bazen diyorum keşke keşke Fenerbahçe gibi taraftarımız olabilse. En azından adamlar neyi eleştirip neyi taktir edeceklerini biliyorlar. Takımlarının sonuna kadar arkasındalar. Yanlış bir durumda bile kendi içlerinde eleştirilerini yapıp takımlarını rakibe asla ezdirmiyorlar. Bizde öyle nefret dolu, ergenlik atarlarını dışa vurmaya odaklı insanlar var ki artık adamlar rakip taraftardan destek bekler hale gelmişler. Acınacak haldeyiz taraftar olarak. Yazık ki ne yazık...




  • NOSCE TE IPSUM kullanıcısına yanıt
    Olaylar arasında mantıklı bağlantı kurmaktan aciz bir insana şimdi ne cevap versek yanlış. Zehirini kustuysan terket lütfen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spectrum7

    ... Dün Burak'ın kaçırdığı gol dışında topla en efektif, takım oyununa en yardımcı oyununu oynadığını göremeyecek kadar körsünüz. Gözünüzü öyle bir kin bürümüş ki adamın hatasını bekler hale gelmişsiniz. ...

    Küfürü kesinlikle onaylamıyorum ama şu iki cümleden sonrasını okumadım.
  • şöyle bişey yapsaydı keşke burak

  • Okumak algılamak konusunda sıkıntıların varsa evet okuma. İzlemek ile görmek ayrı şeyler çünkü. Objektif olamayan insanlarla konuşmak zaman kaybı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spectrum7

    Okumak algılamak konusunda sıkıntıların varsa evet okuma. İzlemek ile görmek ayrı şeyler çünkü. Objektif olamayan insanlarla konuşmak zaman kaybı.

    Tamam.
  • Kesin fenerlidir onlar hiç kendi evimizde olmuyor bunlar deplasmanlarda hep .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak'ın üzerine fazla gidiliyor mu? Evet. Çok fazla eleştiriliyor, üzerinde çok baskı var. Ama iyi bir profesyonel olsa bu baskı üzerinde olumlu bir etki yapar. Burak'ın hata yapma kotası olmadığı için olabildiğince dikkatli, hatasız oynaması gerekirken hata yaptığında etrafa suç atmaya başladı. Ya hakeme ağlar, ya takım arkadaşlarına kızar yada dün ki gibi tribünlere patlar. Basit bir hazırlık maçında bunu konuşuyorsak Burak'ın suçudur.

    Ayrıca yorum yapan insanlara hakaret edeceksen, başkalarının düşüncelerini duymaya dayanamıyorsan konu açma. Blok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shepherd.

    şöyle bişey yapsaydı keşke burak




    Reyizi tekrar hatırlattın





  • Ya arkadaş taraftar her yerde ayni. Küfür etmemesi lazim ama ediliyor iste. Sen profesyonel de milyon eurolari cebe inditiyorsan yanindan gülüp gececen. Nokta bu kadar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sir balık kullanıcısına yanıt
    Yorum böyle olmaz. Bu yorum değil. "Şundan sonrasını okumadım" bir yorumsa senin nezdinde çok da konuşmaya gerek yok.

    İnsanlıktan nasibini almış bir insan için yoruma kapalı bir konu aslında bu.
  • burağı zerre sevmem ama dün az bile yapmış.
    tribündekiler maç izlemek için değil rahatça küfretmek için para veriyor gibiler
    ayrıca bu olaya normal diyen cahiller,futbolcular top oynamak için para alıyor küfür yemek için değil.
    sizin zihniyetiniz yüzünden tribünler bu hale geldi.
    ne demek dünyanın her yerinde var,profesyonelsin işine bakacaksın vs.
    bir bankacı,şoför,polis,öğretmen,işletmeci vs. de profesyonel, hadi gidin küfredin ve "aaa profesyonelsin sen işine bak" deyin bakalım.
  • ornitolog kullanıcısına yanıt


    İş yerinde gelsinler yüzüne sövsünler deyince sinirleniyorlar ne alakası var diyorlar ama. Bir futbol aşığı için cehennem gibi bir futbol ortamı burası.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.