Şimdi Ara

Broadwaylar hala alinir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
14.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam güzel diyorsunuz da bu gidişle bu tenekelere 20 bin lira vermek zorunda bırakılacak insanlar, yazıktır,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hidrolik direksiyon bile yok almayın broadway eskimiş ve donanım yoksunu bir araç trafikten silinmesi lazım.16-17 bine çıkarsan hidrolik direksiyonlu renault 19'lara bak.
  • Audi arkadasin dedigi gibi 17 civari europa lara baktim. Baktim derken ellerimle dokunarak baktim. Hani bir suru araca baktim. Galericiler sitesine gittim. Inanin Cikarken icimden Allah kimseyi galericilerin eline dusurmesin dedim. Mesela bir örnek vereyim. 1983 model siyah sahin marka araca 9600 tl dediler.normal sahinlerden eski kasa olanlari. Heryeri dokuluyor.

    20 civari aracin kapisini actim fiyatlari 15 civari dediklerinin.gercekten kapisi kapanmayanlar bile oldu. Hepsi aslinda hani su makine vardi parcaliyor demirini felan ayiriyor tam onluk olmuslar. Ama mesela 93 sahin baktim gogsune civiyle haliflex çakmislar gerisini anlatmyim 18500 dedi. Gercekten hani bir dogan sahin bakmaniz icin 20 bini cebinize koymaniz lazim. 2000 model clio 33 ten basliyor. 2000 model 1.2 palio 27 den basliyor. Daha sayarim laf uzamasin. Velhasil hizlica kactim oradan. Baska bir sekilde kendi arabamin bende kalmasini saglamaya calisacagim. Bir suru yardimlariniz icin hepinize tesekkur ederim saolun arkadaslar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Simdi kendi yorumumu okudumda baya bi bozuk turkceyle yazmisim. Arada gelen telefonlar yuzunden diyim :-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kullandım elimizden 2 tane geçti berbat bir arabadır kuş serisinden de kötü tek iyi yanı Kuş serisine göre daha az arıza yapar ve çok az yakar lpg ile, eğer araba çok lazımsa 8-9 bin liraya alınır fazlasını etmez zaten, 14-15 bin liraya zorlarsan palio alırsın 1,4 falan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.