Şimdi Ara

Bronzdan çıkmak için adc arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önce 5 sene dota oynadım orda da sup oynadım lolüde 1 senedir oynuyorum ve lig çıkmak istiyorum. Diğer lanelerde ne kadar oynasam da mid ve orman oynadım belli heroları o roller için mainledim ama fark ettim ki genelde tek başıma oynuyorum ve karşıdan ancak bir kişiyi oyundan düşürebiliyorum botta ise 2 kişiyi yanımda bilen bir adc olursa oyunu rahatça domine edebiliyorum. Sup oynadığım her oyun ya yanımda ki adc ya takımdan birisi yada karşı adc mutlak bir iki arkadaşlık isteği atıyor. Gece girdiğimde insanlar bronz olduğuma inanamıyor minimum bir gold supportu gibi oynadığımı söylüyorlar. Sıfırdan bir role alışıp supu unutmak istemiyorum.

    Yanımda oynayacak adcden istediklerim sözümü dinlesin, herosuna hakim olsun gerçekten hakim olsun tüm mekaniklerini bilsin karşısındaki adc ve supa karşı avantajını dezavantaını bilsin, daha önce bu matchupı yaşadım nasıl oynamam gerektiğini biliyorum desin. Bunlar bana yeter. Adc ben her girdiğimde girmesin takasa girdik skillerimizi attık çıktık ölmediler orda kalsın flaşlar şifalar her eşyini atıp base kadar kovalayanlar, adcnin kaçışını korumak uğruna adamlara girip kendimi feda ediyorum geri dönüp dalanlar ölüp sonra sövenler bunlar lütfen uzak dursun. Ben 21 yaşındayım gelecek kişilerde en az 17- 18 yaşında olursa sevinirim. Benden yana bir sorun olduğunu sanmıyorum hata yapıyorum tabi ki fakat çok büyük, bilgi eksikliğinden kaynaklanan hatalar değil. Oynadıkça uyum sağlanır birbirimizi öğreniriz bu yüzden başlarda lane kaybetme yada oyun kaybetme oranı daha sonra olacak olan orana göre yüksek olabilir. Benim oynadığım herolar alistar mainim 180k var ve çok rahat her mekaniğine hakimim diyebilirim. Emin olun tek mekaniği wq değil yapabileceği oyunlar çok rahat 7-8 tane var diyebiliriz. Kendime en çok güvendiğim hero bu. Bunun dışında leona, janna, lulu, nami, blitz ,threshte oynayablitim duruma göre ama oyunların %90ı alistar %5i leona-janna %4,5i lulu-nami geri kalanlarda bc ve thresh olur. Klasik bir bronz kibiri göstermiyorum fakat diğer rollere maalesef sup kadar hakimiyet kuramadım ve oyunları domine edemedim.

    Diyebileceklerim bu kadar nicklerinizi yazın oyundan ekliyim bir iki maç atalım. Beğenmezsem silerim ama diyim söylerim beğenmedim der şutlarım. Zaten beklentilerimi yukarda yazım bunlar şimdilik bana yeter en çok önem verdiğim sözümü dinlemeyecekseniz boşuna uğraşmayın en büyük isteğim bu SÖZÜMÜ DİNLEMİYECEKLER BOŞUNA YAZMASIN.







  • xDDDDDDD. Kardeş oynamayı gerçekten bilen bi adam adc jannayla bile bronzdan çıkabilir. XDDDDDDDDDDDDDD
  • Madem sup oynayarak yükselmek istiyorsun brand oyna düşük eloda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • High eloda olan birisinden daha fazla kibir belirtisi göstermişsin. Yanlış anlama cidden iyi oynuyor olabilirsin ama yazı boyunca SÖZÜMÜ DİNLESİN yazman cidden kendi açımdan bu algıyı oluşturdu. Ben de high elo oyuncusu değilim. Silver ın, hedefi golda çıkıp bırakmak olan güzide bir oyuncusuyum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bronz adamda bile ego var ya

    begenmezse sutlar beyler ona gore

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşük eloda gözlemlediğim kadarıyla ADC ler kafasına göre hareket ediyor (sup ile uyumsuz, yanlış hareketler) bu da tilt etmiş seni.

    Eğer destek mainliyorsan sadece Alistar değilde karşı supportu counterliyecek şeyler almani tavsiye ederim.

    Fakat bunu yaparken yanındaki ADC ile sinerjini de göz önünde bulundursan iyi olur.

    ADC ye uyman gerektiği vakitlerde olacaktir.

    Zaten her durumda yapılması gereken en iyiyi bilsen bronz olmazsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 19 Eylül 2017; 17:42:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıyı okuyunca internetten parası yiyecek erkek arayan, zengin avcısı kadının paralel evrende lol oynayan hali bu dedim.

    Hani diyorlar ya, bana bol bol hediyeler alsın, beni şımartsın, maddi geliri 10 15 bin lira arası olan bir erkek alıyorum, gerçek sevgiyi istiyorum diye de not düşerler ya, hah o sun işte.

    Arkadaşım, şahsen bronz hesabım var pek girmediğim, normalde plat gold arası gidip geliyorum, oynarken ciddi manada küfür yeme derecesinde kötü oynadığım adc ile bile quadra penta atabiliyorum ama senin gibi bir insana bırak duo olmayı, arkadaş listeme bile eklemem açık söyliyeyim.

    Önce kafayı değiştir. Çıkamıyorsan da yerin orasıdır, kabullenmelisin.
  • 5 yıl dota oynayıp lolde bronz olmak evlat acil bir doktora görün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gireyim çıkartayım diyecektim de bu nedir arkadaş ayıptır ya biz burda hizmet yapıyoruz siz burda terbiyesizlik yapıyorsunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Neogri

    High eloda olan birisinden daha fazla kibir belirtisi göstermişsin. Yanlış anlama cidden iyi oynuyor olabilirsin ama yazı boyunca SÖZÜMÜ DİNLESİN yazman cidden kendi açımdan bu algıyı oluşturdu. Ben de high elo oyuncusu değilim. Silver ın, hedefi golda çıkıp bırakmak olan güzide bir oyuncusuyum.

    High elo sayılır mı bilmiyorum ama ben Elmas ligine gelene kadar hep birşeyler bildiğimi sanardım.

    Oyunda iyi olduğumu düşünürdüm.

    Fakat yükseldikçe karşıma gelen Ustalık / Challenger oyuncuları karşısında nasıl elim kolum bağlı kaldığını ve rahatça beni yok ettiklerini görünce aslında ne kadar berbat oynadığımı ve çok aptalca hatalar yaptığımı görmeye başlayınca dehşete düştüm.

    Daha düşük liglerdeki oyuncuların aslında sorunu iyi olmamalarının yanında kötü olduklarını da kabullenmiyorlar.

    Tabii ki hatalarının farkında olanlarıda var fakat onlarda kendilerini geliştirmekten ziyade oyunu sadece eğlenme amaçlı oynuyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 19 Eylül 2017; 23:36:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kardeşim ligim diamond 1

    Bana bir hesap bul silver bronz farketmez support ile seni en az dia 5 e kadar taşıyayım
  • unranked kas bi daha uğraşma

    unranked kasacaksan takım kurarız
  • Şutlar hee bak ona göre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.