Şimdi Ara

BTK'ya nasıl şikayet ulaştırılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Ben tuketicisikayet.btk.gov.tr adresinden internet servis sağlayıcıma şikayet açtım. Ama şikayetimi direk servis sağlayıcıya gönderdi. Haliyle servis sağlayıcımda problem yokmuş yada çözülmüş gibi kapatıyor şikayetimi. BTK'nın sitesinde şöyle bir açıklama var:

    BTK'ya nasıl şikayet ulaştırılıyor?

    " Şikayetlerinize 2. itirazınız durumunda şikayetiniz kurum tarafından incelenerek yanıtlanacaktır. " Ben tam 3 kere "İşletme Çözümüne İtirazda Bulun" seçeneği ile çözüm gelmediğini belittim ama BTK'ya gitmedi yine servis sağlayıcımın online işlemlerine düştü ve yine sıkıntı yokmuş gibi kapattılar. BTK'ya şikayetimi nasıl ulaştırırım, bilgisi olan var mı?







  • normalde öyle olması lazım ama btk nın bir iş yaptığı yok yan gelip yatma yeri olmuş, birşey yapmadıklarını kanıtlamak için btk ya şikayet açman önemli akabinde cimer kanalıyla ulaştırma bakanlığına şikayetini ilet btk'yı şikayetle ilgilenmediği için onuda şikayet et. btk şikayet nosunu da eklersiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 17 Nisan 2020; 13:27:35 >
  • BTK açtığınız kayıtlar şirketin sayfasına gidiyor. Probleminiz çözülsün isterseniz Tüketici Hakem Heyetine başvurun, kısa sürede çözülmeyebilir ama probleminiz ile firma arasında karar verilme işlemi olur. Sonucu beğenmezseniz Tüketici Hakem Heyeti raporuyla Tüketici Mahkemesine gidebilirsiniz. Ayrıca bir de Cimer üzerinden de başvurun CIMER > BTK > Türk Net olaacak en azından bu işlemi de yaptım diyebilirsiniz.
  • Merhaba, yaşadığınız sorunu PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    PM bakabilir misiniz ?
  • BeTeKa da ne olaki?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.