Şimdi Ara

Bu aralar araba satmak mantıklı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Böyle düşünmeniz helede " bi yerden başlamak gerek" lafı çok hoşuma gitti umarım allah yürü kul um der. En fazla arabadan 1.5-2 tl kaybederseniz oda şans eseri belki eylül gibi biraz yükselir onuda dert etmeyin arsanızı alın siz otobüsle gidip gelin ne olucak. Şimdi arsa konusuna geçelim arsa yerinizi görme imkanınız varsa görün dere yatagı dag tepesi olmasın satamazsınız yatırım olmaz ne kadar yola yakın olursa o kadar iyi hayırlı işler size umarım bi sorun olmaz .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arsa güzel fikir. İmar geçmesi ya da büyük projelere yakın olması ihtimal dahilindeyse çok mantıklı. Nüfusumuz daha uzun yıllar büyüme potansiyelinde. Hem arabanın aylık masrafını düşününce yine insan kârda olacağını görür. En fazla aldığınıza satarsınız ama kazandırma ihtimali daha yüksek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dasey

    Arsa güzel fikir. İmar geçmesi ya da büyük projelere yakın olması ihtimal dahilindeyse çok mantıklı. Nüfusumuz daha uzun yıllar büyüme potansiyelinde. Hem arabanın aylık masrafını düşününce yine insan kârda olacağını görür. En fazla aldığınıza satarsınız ama kazandırma ihtimali daha yüksek.

    Öncelikle teşekkür ederim.

    Düşündüğüm arsada imar var. Fazla yerleşim oluşmuş biryer değil ama gidip göreceğim. Beğenmezsem zaten olmaz. Zaten benim parama imarlı arsa çok iyi yerlerde olması mümkün değil. Yaşım çok genç Allah'ın izniyle zamanım var.Bir sene de gitmeyiveririm sonra araba alırım diye düşündüm. Dediğiniz gibi kasım ayında da aracımın kasko, sigorta gibi masrafları olacak. Şu anda onlardan da tasarruf etme peşindeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkon -- 16 Ağustos 2015; 14:17:47 >




  • Fazla zaman kaybetme araçlar şuan zirve noktada umarım sürekli büyürsün .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurban bayramı geliyor, bu sıralar herkes yükseği oynar. Alıcı bayrama arabasız girmek istemez, fiyatlar yüksek olur. Satacaksanız bayrama kalmadan satın, bayramdan sonra kışa yaklaşırız fiyatlar daha da düşer.
  • 35'e veriyorum arkadaşlar arabamı yarın.
  • ben de babamın arabayı ilana koydum fiyat da makul gibi
    ama arayan soran yok bana kaliırsa piyasa su an durgun belki eylulde hareketlenir.
    fovorilere ekledigim arabalarda bile bir harekelilik yok hepsi oyle duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.