Şimdi Ara

Bu değerler ile 16 alabilmem lazım değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • hattım daha önceden 14 megabit civari bir hızda seyrediyordu bi ara internet kopup durmaya başladı durduk yere aradım hızı 12ye sabitlediler aldıgım hız 10u geçmiyor 1 yıldır 14 aldıgım interneti 2-3 aydır 10 olarak kullanıyorum bu hat değerleri ile 13-14 gelmesi gerekli değil mi ?Bu değerler ile 16 alabilmem lazım değil mi?



  • Hattınız sistem tarafından ideal seviyeye çekilmiş otomatik olarak. Hat zayıflamanız yüksek değil çok ama SNR değeriniz 11. iki kademe hız artışında hat CRC üreteceğinden bu şekilde kalması daha iyi.
    Ancak sorunun nedenini araştırabilirsiniz. Binanıza sokağınıza yeni abonelerin gelmesi, portunuza yeni aboneler eklenmesi bu gibi sorunlara neden olabilir. Bina içi tesisatınızı gözden geçirebilirsiniz. Yine de herhangi birsorun yoksa arıza kaydı bırakabilir veya bina içerisinde destek almak isterseniz,https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/destek/internet/SozlesmeVeTaahhutnameler/Elit_Hizmeti_Formu_Internet.pdf bu formu inceleyebilirsiniz.




  • teşekkür ederim bilgilendirme için altyapı yenilendi 1 ay önce kadar dolaplar aktif olduğunda vdsl'e geçiş yapacağim eğer 75 megabiti sağlıklı alamazsam kabloyu değiştirip bakarım değerlere
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.