Şimdi Ara

Bu Emporio Armani marka saat nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
11.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Emporio%20Armani/AR5890/PD

    Genelde spor giyinen biri için bu saat sizce nasıldır? yorumlarınızı bekliyorum...



  • Armani için benim gözümde çok para maalesef ben bu parayı bu saate vermem.

    Moda markalarına para vermem ve de tavsiye etmem...
  • Saati gerçek saat üreticilerinden almanızı tavsiye ederim. Yani işi saat üretmek olanlardan. Seiko,orient,tissot veya bütçeye göre longines vs. gibi.Tabi tercih sizin.

    Edit : linkte verdiğiniz fiyatlara kesinlikle automatic mekanizmalı saatlere yönelin derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sermerhat -- 1 Ocak 2016; 12:45:48 >
  • Fiyat aşırı şişirme ,armani ancak fossilin fiyatlarını hak eder zira zaten fosil üretiyor armaniyi ki bence fossilin saatleri daha şık ,ama şunuda ekliyim bende hediye bir armani var hiçte fena kasası yok camı ve bezeli baya parlak ve net ,genede o fiyat çok fazla vermezdim.
  • Saat konusunda yeniyimde uzun süre araştırdım ve tasarım konusunda en çok beğendiğim saat bu armani modeli oldu o yüzden buna karar verdim.

    Armani saatler uzun ömürlülük konusunda nasildir? Uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanabilirmiyim ? @geberit@sermerhat
    @yeniay58



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Best Twisted Fate -- 1 Ocak 2016; 22:01:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Best Twisted Fate

    Saat konusunda yeniyimde uzun süre araştırdım ve tasarım konusunda en çok beğendiğim saat bu armani modeli oldu o yüzden buna karar verdim.

    Armani saatler uzun ömürlülük konusunda nasildir? Uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanabilirmiyim ? @geberit@sermerhat
    @yeniay58

    Bu fiyatlara ben olsam otomatik bir seiko veya orient alırdım. Hatta bu fiyatlara isviçre saati bile bulabilirsin (tissot gibi). Günlük kullandığım saatim otomatik bir seiko, kaç senedir kolumda onu bile unuttum. Tamamen sorunsuz. Senin dediğin markayı hiç bilmiyorum. Saat konusunda moda markalarını takip etmem. Gerçekten bu işi yapanlara bakarım.




  • Beğenmiş olabilirsin ama inan içindeki mekanizma 30$ lik bir mekanizma vd57 SII olması lazım 28$ lara komple mekanizmayı alabiliyorsun bendeki armanidede var aynı mekanizma ama dediğim gibi hediyenin geldiği yer sorgulanmaz :) 2. handikapıda pil değiştirirken pop-off arka kapak var bunlarda hayvan gibi basınçlı bir kapak ki fossilerin hepsi böyleymiş açarsın ama parmakla falan kapatman çok zor parmağın kırılır kapak kapanmaz o kadar söliyim, özel press makinası olmadan olmaz bu da 2. saçma handikapı ,1500 lira buna ver diyemem vebali bana olur çünki hakkı 250-300 oda iyi bir bezel ve kasa ile diyelim.

    Seiko premier bak o fiyatlara bulursun perpetual calendarlı çok daha süper bir makine SAATim var dersin Orient Star alabilirsin ondada güzel tipler var benim tavsiyem istanbuldaysan git bakırköyde tren istasyonun arkasında saatçiler var

    kolunda dene bak öyle al ekranda kadran renkleri görünüş çok değişiyor hem pazarlıkla çok iyi fiyatlara alabilirsin ,bana hediye gelen bu saatte oradan alınmıştı.

    yani dostum şöyle düşün alacağın bu armani 30$ mekanizma 20$ deri kayış hadi kasayada 40$ yaziyim toplamda 90$ eder. oda 300 yapıyor zaten

    ALMA.




  • Armani Ar5905 daha güzel olduğunu düşünüyorum, geçen yıl 280 tl'ye kuzenime replikasını aldım orjinalinden hiçbir farkı yok replikası alınabilecek tek saatir kendisi. Ama orjinaline 1500 tl verileceğini düşünmüyorum. (Şuan kötü replikalar çıktı kötü kalite diye, kalitelisininde fiyatı uçtu dolardan dolayı 350 falandı her halde)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armani dış görsel olarak moda markası olmanın hakkını veriyor ama arkadaşlarımızın dediği gibi içinde plastikten çin malı ucuz mekanizma var, saat swiss made dir tercih sizin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.